Goede klantenservice

Hele mooie Luxaflex. Er was een kapje gebroken bij aflevering. Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd.

Precies zoals afgesproken

Het rolgordijn is exact geleverd, zoals we hadden overeengekomen. De afmeting is juist, en gordijn voldoet prima. Netjes en op tijd geleverd. Wat wil je nog meer?! :-)

Duidelijke site met kwalitatieve en scherp geprijsde producten

Ik heb een mooi rolgordijn ontvangen precies op maat en van een zeer goede kwaliteit. De prijs is scherp. Levertijd zoals aangegeven met tussentijds berichtgeving.

Heel erg blij mee nu weer besteld voor andere ramen.

Bestelgemak, correcte levering en goed aan de maat.

Service en levering perfect

Mooi product.

goede afspraken, keurig op tijd

Deskundig personeel, vriendelijk en op tijd.

Topservice

Ik had 3 rolgordijnen gekocht voor onze zolder. Ik had alleen bij een rolgordijn het koord aan de verkeerde zijde laten zetten. Na contact met jullie, bleek dat deze makkelijk om te zetten was. Scheelde mij toch weer een nieuw gordijn. Echt top.

Super service!!

Super!! Na een verwachte lange levertijd was de bestelling toch een paar weken eerder.

Prachtige jaloezieën eenvoudig te monteren

Prachtig

Super mooie op maat gemaakte gordijnen, snel geleverd en voor een zeer mooie prijs.

Product goed, de levering vind ik te lang

Product is goed, maar levering duurt 15 dagen, vind ik ook prima. De leverancier was er om 08,30 (ja dan ben ik de jongste wegbrengen) en het wordt dan pas zoveel later bezorgd, omdat ze 2 x in de week in je regio rijden, dus na lang wachten weer lang wachten. Beveel ze als winkel wel aan, maar zou een meer rijdende leverancier kiezen als bedrijf zijnde of dit vermelden.

Goedkope goede kwaliteit rolgordijnen

Snelle levering! Ziet er goed uit

Klopt van A-Z

Ongelooflijk goede prijs / kwaliteit

SUPER!!!

Mooi product voor een mooie prijs Snelle levering

Helemaal geweldig

Perfect op maat

Grote keuze, prima prijzen en goede vlotte levering.

Gewoongoed

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs. Heb er al eerder besteld en is wederom goed bevallen.

Alles goed verlopen

Zeer tevreden met dit product (verduisterend rolgordijn) We gaan er zo weer één bestellen voor bij ons op kantoor. De wat langere levertijd is goed te doen, zeker in deze prijs kwaliteit verhouding

goede kwaliteit en snelle service

We zitten in een verbouwing en ik wilde voor de kerstdagen de boel netjes hebben. Ik wilde geen enorme bedragen uitgeven voor raambekleding omdat het bij ons nooit zo lang schoon en netjes blijft door huisdieren en door een houtkachel. De prijs van de rolgordijnen was erg aantrekkelijk. Ik heb eerst rolgordijnen voor de keuken besteld en omdat de kwaliteit en service goed was heb ik later ook rolgordijnen voor de woonkamer besteld. Ik heb het als zeer positief ervaren.

Duo rolgordijnen zijn precies wat ik wilde

Het was fijn dat ik eerst een aantal kleurstalen kon bestellen. Dat is toch beter beoordelen dan via een plaatje. Bestellen ging eenvoudig en het was heel goed dat de montage ook meteen geregeld kon worden. De monteur was prima op tijd en belde nog een half uur voordat hij er was. Heel netjes gemonteerd ook. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Gewoon helemaal goed.

Goed passende rolgordijnen op maat gemaakt

Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil.

Wacht nog op mijn gordijnen

Geduld gordijnen kwijt geraakt door besteldienst. Mij vergeten te informeren over de stand van zaken er worden nieuwe gemaakt. Kan nog geen juiste beoordeling geven.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.