Goede prijs kwaliteitsverhouding, konden terecht met onze vragen en men verleende een prima service. Zijn zeer tevreden met het resultaat!

Webwinkel van het jaar!!

Prima kwaliteit, netjes thuis geleverd. En dat voor een hele mooie prijs! Heb al 2 bestellingen gedaan, de derde volgt nog dus die waardebon wil ik graag winnen!

prima prijs/kwaiteit product

uitstekende zonwering met een perfecte maatwerk pasvorm. alleen geen 5 sterren omdat ik de montage prijs PER RAAM nogal hoog vind.

Prachtig

Ik had ze veel eerder moeten kopen, maat goed, kleuren goed. Makkelijk te bevestigen.

Ilumio doet wat er wordt beloofd

goede website, duidelijke uitleg. makkelijk te bestellen. Prima levering

Super precies gekregen wat ik had verwacht

Redelijk snelle levering en voldoet aan de vetwachtingen. Super goedkoop en goed. We zijn er heel blij mee😀

Ik ben zeer tevreden over mijn besteld product. Ik ga hier in de toekomst meer bestellen.

Snelle levering, mooie en passende rolgordijnen.

Mooie rolgordijn en snelle reactie van de klantenservice. Ben erg tevreden over alles.

Mooi resultaat voor lage prijs!

Nergens goedkoper als je het mij vraagt en ik heb het wel goed uitgezocht. Uitstekende kwaliteit. Dus ik ben geel enthousiast.

Zeer tevreden met de kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden met mijn verduister de rolgordijnen. Hij verduisterd super goed en de kleur is perfect. Meerdere rolgordijnen besteld bij Ilumio. Ook erg blij en tevreden met de goede service. Heb Ilumio al bij meerdere personen aanbevolen (die nu nog aan het bouwen zijn).

Product goed en het plaatsen prima !

Goede communicatie via mail.

Tot nu toe. Super! Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Heb je vragen .. zijn jullie ook goed telefonisch te bereiken. Ondertussen 2 bestellingen gedaan. Wacht nu op 1 levering met de melding leverbaar week 3 en krijg nu bericht dat de bestelling ingepakt is. Dat zou helemaal geweldig zijn. Zo voor kerst! Dan kan ik dit jaar de volgende nog plaatsen. Daarom gewoon top!

Sneller geleverd dan voorspeld.

De bestelde raamdecoratie werd eerder geleverd dan voorspeld, wat een natuurlijk een reuze verrassing was.

Goed verpakt

Goede producten en hele goede service.

Ilumio levert goede producten en verleent hele goede service.

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Makkelijke site, genoeg keus, zeer goede kwaliteit en laag geprijsd. Levertijd is wat aan de lange kant.

Geweldig product, goede kwaliteit, prima prijs. Doen!.

Verduisterend rolgordijn ziet er prima uit. Netjes afgewerkte, goede kwaliteit stof. Aanrader!

Snel, makkelijk en handig!

De levering vond binnen 10 dagen plaats in plaats van de opgeven 21 dagen. Heerlijk. Goede kwaliteit en levering via DPD die erg goede service hebben met leveren. Product is mooi afgewerkt en eenvoudig zelf te monteren.

Duidenlijke website en goed product

Prachtige Jaloezieen hangen nu bij mij. Ben er erg blij mee. En makkenlijk op te hangen Snelle levering. Maar Transporteur was vergeten track en tracé te versturen waardoor ze in eens op de stoep stonden. Was blij dat er iemand thuis was

Geweldige service en gratis verzending

Laatst een rolgordijn besteld, wit basic. Koste maar 24 euro inclusief GRATIS verzending en het is een perfect rolgordijn. Netjes afgewerkt, goed verduisterend en perfect op maat! Geen enkele op of aanmerking. Gewoon super!

Snel en perfekt

Prachtige gordijnen snel en netjes geleverd

De meest slechte service ever

Mijn gordijn is te smal, en het antwoord wat ik kreeg was stuurt u maar foto's als bewijs en daarna moet u de meet instructies maar beter lezen.Ook is het onbegrijpelijk dat je steeds weer moet mailen en vragen om een antwoord. Waarom moet ik foto's sturen als ze het antwoord van hun kant al weten? Als compensatie kan ik 15% korting krijgen op mijn volgende bestelling. U denkt toch niet dat ik hier ooit nog iets zal bestellen, bij een firma met zo.n belachelijke klantenservice.

Super mooie rolgordijnen. Zeer tevreden! Ben erg blij met deze rolgordijnen. Goeie en snelle service kortom een aanrader!

Mooi op maat voor een hele zachte prijs

Prima ervaring met dit bedrijf. Duidelijke website met mooie prijzen. De.levering was 9 dagen, voor dit geld wil je best wat langer wachten. Rolgordijn is van prima kwaliteit! Ik bestel er meteen nog 2

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.