Prima rolgordijn voor een lage prijs!

Rolgordijn voor op slaapkamer gekocht. Verduisterend. Prima en goedkoop

Eindelijk fijne luxaflexen !

Ik heb 5 luxaflexen op maat laten maken . Ze passen perfect maar “lopen” ook heel licht en soepel . Hierdoor heb je ze snel in desgewenst stand ! Prima kwaliteit en prima service ! Ook de levering verliep geheel volgens afspraak .

1st een sample besteld en aangezien deze naar tevredenheid was, hebben we meteen voor de ramen die nodig waren, rolgordijnen besteld. Deze waren met 10 werkdagen binnen. Zeer makkelijk op te hangen. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie website,en makkelijk besteld.

Makkelijk besteld,op tijd gebracht,en makkelijk zelf te monteren.

Ik heb geen ervaring sorry

Goed materiaal en de matten komt precies

Mooie jaloezien Voor een mooie prijs Goede service

Mooie rolgordijnen

Het zijn mooie en stevige rolgordijnen. Het fijne vind ik dat je ze op maat kunt bestellen,ook de basics, en dus hoef je zelf niets op maat te maken. Ideaal dus! Ik heb ze binnen gekregen en kon ze gelijk ophangen. De levering was ook snel dus ik ben helemaal tevreden.

Uitpakken schroeven en bevestigen kortom kan niet beter

Gewoon weg top kan niet beter

Geweldig mooi verduisterend rolgordijn.

Verduis******sgordijn besteld in lichtblauw, voor in mijn kinderkamer. Makkelijk op te hangen. In het nieuwe jaar volgen er nog meer bestellingen. Voor de huiskamer. Top rolgordijn voor een geweldige prijs. 👌🏼

Er zat een fabricage fout in het product. Ik werd geholpen door een meertalige medewerker en het is prima opgelost. Toppers 👍.

Super goed

Snel en goed verzorgd geleverd, alles netjes op de juiste maat, een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Absoluut geweldig!!

Ik heb voor mijn hele huis rolgordijnen besteld en deze werden snel en keurig verpakt geleverd. De kwaliteit is prachtig en elk rolgordijn past perfect. En dat alles voor een heel goede prijs. Erg blij mee!

De keuze op site was reuze en de meetinstructie was ook heel duidelijk. De levering was sneller dan verwacht. In de verpakking zaten alle hulpmiddelen en en weer een duidelijke instructie.

Zeer goed en zien er uitstekend uit.

Ik had eerst 1 gekocht. Maar na dat ik de eerste opgehongen had en zeer tevreden was, heb ik de 2de rolgordijn ook besteld. Ik raad dit bedrijf/site echt aan bij de mensen die rolgordijnen zoeken.

Mooi product, op tijd gekeverd en fijne klantenservice die dezelfde dag nog op mail antwoord.

Teleurstellend door onduidelijke site

Jammer dat de site niet duidelijk is. Bij afwijkende maten zou men contact op kunnen nemen met de klant of dit daadwerkelijk de bedoeling is. Wel een aanbod gehad om nieuwe gordijnen met korting te kopen maar dan betaal je 1.8x voor de gordijnen. Helaas.

Kwaliteit van de duo rolgordijnen valt erg tegen

De service van ilumio is zeer goed, wij hadden een gordijn wat niet strak aansloot en hebben daarvoor een nieuw gordijn gekregen omdat het een materiaalfout was, maar nu blijkt het nieuwe gordijn dezelfde kwaal heeft, en ook het keukengordijn heeft hetzelfde. Ik ben maar niet verder gaan zeuren, maar ik vind het geen goede kwaliteit van de gordijnen en ik vraag mij af of daar niet meer klachten van zijn binnen gekomen.

Goede klantenservice en prijs/kwaliteit

Klantenservice reageert goed en direct op vragen en 'klachten' en bied goede ondersteuning. Product is qua prijs/kwaliteit uitstekend.

uitstekend

De rolgordijnen hangen perfect, precies de goede maat. Ik had nog wat verkeerds gedaan, daarover gebeld en prima opgelost via de telefoon. Dus ben uitermate tevreden

Perfect delivery and quality

kwaliteit geleverd voor een mooie prijs

De vooraf gecommuniceerde levertijd is exact uitgekomen. De velux gordijnen waren goed verpakt en voorzien van een Nederlandse handleiding. Het product is precies zoals we hebben besteld. Ik kan werkelijk geen punt van kritiek melden. Chapeau !

Fantastisch in service en kwaliteit!

Ik twijfelde of de te bestellen jaloezieën correct door mij op waren gemeten en was benieuwd hoe ze dan in het raam zouden vallen. Ik heb toen gebeld met een hele vriendelijke medewerkster die me goed begeleid heeft. En nu ben ik een zeer tevreden klant! Inmiddels heb ik mijn zus en vriendinnen ook overtuigd.

Fantastisch!

Gewoon goed stalen binnen paar dagen binnen. Telefonisch vriendelijk niets te veel. En kwaliteit blij dat ik voor Ilumio heb gekozen.

Prima verpakt. Snelle levering.

Makkelijk te bestellen. Goed verpakt. Snelle levering.

Zeer naar wens.

Zeer snelle levering van hetgeen we besteld hadden. Alles keurig op maat en simpel op te hangen. Onze jaloezie hangt erg mooi en de kleur is naar onze zin. De prijs was ook zeer prettig.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.