Prachtige verduisterende rolgordijnen

Heel erg blij met onze verduisterende rolgordijnen. Wij zochten een maat die niet standaard is en bij Ilumio vonden wij deze voor een mooie prijs. De stof ziet er erg mooi uit en is ook makkelijk af te nemen. Het is fijn dat je niet extra betaald voor het verzenden. Gordijnen snel in huis! Kortom wij bestellen snel weer!

Twee maal een levering ontvangen van Ilumio. Nog steeds zeer tevreden met de pvc-jaloezieën.

Prettige, proactieve klantenservice!

Mooi resultaat. Alle ruimte om staaltjes te bestellen. Vriendelijk en behulpzaam bij contact. Klein leveringsfoutje is netjes opgelost. Volgende stap wordt matching gordijnen

Het bestelde was verzorgd ingepakt en afgeleverd binnen de tijd die vermeld was Hele goede ervaring ga eerdaags weer 3 nieuwe jaloezieën bestellen

Super product

Mijn plissé gordijnen zijn keurig op tijd geleverd. Heel mooi afgewerkt. Goed verpakt tijdens het vervoer. Zou zeker nog eens mij ilumio bestellen.

wat betreft Kwaliteit , maten en levering zeer goed !

Snelle levering. Goede kwaliteit. Ik had een vraag en werd vriendelijk te woord gestaan.

Uitstekend!

Super mooie gordijnen en snel geleverd! Ook fijn om meerdere stalen te kunnen opvragen! Snelle service en echt goede kwaliteit voor een goede prijs!

Uitstekend materiaal en snel geleverd

Uitstekend materiaal en snel geleverd, zelf gemonteerd ging zeer gemakkelijk.

Een ware metamorfose.

Makkelijk via internet een keuze te maken en te kiezen uit kleuren, modellen enz. Volgend jaar de woonkamer aanpakken en zal zeker kijken of hier weer wat moois tussen staat op de site.

Super tevreden

Heb inmiddels mijn hele huis in de pvc jaloezieen, ben super tevreden . Ook de service is top , elke vraag telefonisch of via mail word snel op gereageerd . Heb jullie inmiddels al meerdere malen aanbevolen op fb als er gevraagd word voor jaloezien, op woon sites. En er zijn al meerdere mensen die nu bij jullie gaan bestellen 😀👍

Snelle service, mooie prijs kwaliteit.

Het is een mooi product voor een goede prijs. Het is alleen wel spannend om het zelf op te meten in de hoop dat het klopt. Maar dan zou er altijd nog gratis ingemeten kunnen worden als je twijfelt. Erg aan te bevelen!

Bestelling en betaling ging snel, levering was ook prima en het rolgordijn ben ik super tevreden mee 😊

Prima rolgordijn, levering kan beter.

De levering van rolgordijnen kan verbeterd worden door de mogelijkheid toe te voegen van ophalen op een post locatie.

Zeer goede kwaliteit.

Mijn ervaring met Ilumio ernaar ik als zeer prettig. Wanneer ik bel krijg ik mijn vragen goed beantwoord en als ik de voicemail inspreek wordt ik snel terug gebeld. Kwaliteit van het rolgordijn is erg mooi en na het lezen van de beschrijving is ophangen makkelijk. Helemaal top!

perfect

mooie kwaliteit en mooi op maat, ze waren zo opgehangen!

Prima, alles geleverd binnen de afgesproken tijd.

Mijn ervaring is heel goed, alles is zoals ik het besteld had en binnen de 2 weken keurig thuisbezorgd. Ik heb alleen zelf een fout gemaakt bij het bestellen. Ik heb 3 horizontale jaloezieën besteld en dacht dat ze hetzelfde waren. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik 2 geperforeerde had besteld. Helaas was het maatwerk en dat kan niet omgeruild worden. Nu maar weer gaan sparen om de juiste te kopen. Als dat zover is koop ik ze zeer zeker weer bij jullie!

Super snelle sevice

Super snelle en goede service..duidelijke site.

Keurige verpakking.

Rolgordijnen passen geweldig en de montage is heel simpel . Geen enkel probleen met op en neer halen en verduisteren goed.

Mooie nette duo rolgordijn gekocht voor weinig geld

Prima geholpen

Uitstekend, alles goed gelopen, ook het mailcontact, snel antwoord. Mooie kwaliteit rolgordijnen voor een zeer goede prijs. 👌👌👌

Ik heb een uitstekende ervaring ondervonden.

Mijn bestelling was in eerste instantie niet geheel correct geleverd, echter na telefonisch contact en contact per e-mail werd dit op een uitstekende wijze hersteld en vond alsnog geheel correcte levering plaats.

Perfecte goede kwaliteit gordijnen in de juiste kleur

Snelle levering. En alles zoals beloofd

Snel, makkelijk en een mooi product

Ik heb via de website makkelijk en snel mijn jaloezie uitgezocht in de maat en klaar. De jaloezie werd snel geleverd en montage was een eitje, kortom erg tevreden!

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.