Good quality for good price

Ilumio has ride range size of products. With good price and quality! Recommended!

Goed en goedkoop

Goede en snelle levering.

Fijne medewerkers en een geweldige service

Geweldige service !

Snelle levering en zeer tevreden

Topsysteem

Handig te monteren en precies de juiste maat

Duidelijk in communicatie bij vragen snelle duidelijke reaktie top levering

Fantastisch!!

De monteur belde precies een half uur van te voren, was bijzonder vriendelijk en secuur. Hoewel er verkeerde ophang steunen bij de luxaflex zaten heeft hij het ter plekke fantastisch opgelost. Binnen no time hing onze mooie oranje luxaflex. Hartelijk bedankt voor de service.

Ik wint heel goed materiaal

Geweldig!

Uitstekende kwaliteit, prima prijs en levering zoals afgesproken. Erg blij met de rolgordijnen!

Mooie rolgordijnen

Hele mooie rolgordijnen, prima prijs. Snelle levering.

Na een staaltje te hebben ontvangen een keuze kunnen maken. Fijn. Vervolgens prima afgehandeld .

Slechte service maar mooie kwaliteit

De levering gordijnen heeft erg lang op zich laten wachten en stond bol van de fouten. Maar het eindresultaat mag er zijn: erg mooie gordijnen, zware kwaliteit.

Mooi product. Klantvriendelijkheid iets minder

Al een paar keer besteld omdat het mooie producten zijn. Maar na aanleiding van een vraag van ons. Zullen we nu niet meer zo snel bestellen. De reactie vonden wij heel vervelend. Met vriendelijke groet. S van Beelen.

Goede prijs

Ben super tevreden , Eerst de slaapkamer voorzien van jaloezieen. Nu net de keuken , en ben alweer druk aan het sparen voor de woonkamer en de schuifpui . .

Mooie producten, goede prijzen, snelle levering en geweldige service. Wij hebben in februari grijze pvc-jaloezien (met houtnerf) besteld voor de beneden verdieping. Ziet er fantastisch uit. Het geeft een heerlijke sfeer in huis. Je kunt de lichtval afstemming van de weersomstandigheden.

Vlotte en adequate service, maar misleidende omschrijving van eigenschappen van de stof.

Gekocht als verduisteringsgordijnen, maar laten veel licht door.

Mooi en betaalbaar product.

Een pvc lamel voor de badkamer op maat besteld. Handige beschrijving en makkelijk systeem. Erg blij mee voor een betaalbare prijs.

Super service

Ik heb 5 duo rolgordijnen gekocht bij ilumio keurig afgewerkt helaas had 1 gordijn een materiaalfout en deze wordt vervangen door een nieuwe dat vind ik goede service en ben van plan om boven ook alle gordijnen te vervangen door duo rolgordijnen van ilumio uiteraard. Met vriendelijke groet. W. Steneker.

Goede en snelle service!

Makkelijk te bestellen en goede prijs kwaliteit!

Vind het goed materiaal en snel volgens afspraak geleverd

Het is Helemaal super ik bestelde op maat en het is precies op maat geleverd, Makkelijk te monteren zelf als je een beetje handig bent. Hangen Perfect Superblij mee.

Top geregeld

Goed overleg, goede voorstellen. Prima besluiten

Top service en goede kwaliteit, prachtige plissegordijnen!!

Top service en goede kwaliteit, prachtige plissegordijnen!!

Perfect geregeld

Makkelijk uitzoeken en bestellen Prima afhandeling Ga eerdaags weer 3 nieuwe houten jaloezieën bestellen

Super gordijnen!!!!

Super mooie gordijnen en topkwaliteit! Volgende gordijnen staan al in de planning om ook hier te bestellen! En mijn zus ook!!! Ool goede service en snelle levering! Groetjes een heel tevreden klant

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.