Pluspunten
Super blij met mijn nieuwe gordijnen. van Ilumio! Prachtige kwaliteit en snel geleverd. Een echte aanrader!
Pluspunten
Prachtige plissé rolgordijnen besteld op basis van vakkundig advies. Goede servies en een zeer kwalitatief product!
Pluspunten
Fijne contacten gehad tijdens het bestellen van onze nieuwe gordijnen. Wij zijn erg tevreden.
Pluspunten
Niet alleen werden mijn rolgordijnen snel geleverd, ze zijn zelfs mooier dan ik had verwacht. Supergoede kwaliteit en het ophangen was een fluitje van een cent mede dankzij de filmpjes met handige tips voor het ophangen op youtube!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede service. Bestelde producten werden binnen afgesproken tijd geleverd.
VerbeterpuntenZichtbaarheid op internet kan beter.
Pluspunten
Hele mooie vouwgordijnen, eindelijk iets goeds gevonden. Staan mooi in de woonkamer en hele goede kwaliteit.
Pluspunten
Ik ben echt heel blij met de nieuwe jaloezieën. Eindelijk! Ik zag er als een berg tegenop, uiteindelijk heb ik ze bij Ilumio besteld, echt zo easy bij deze club, ik kan het iedereen aanraden, super!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Vriendelijkemensen en snelle levering. Houten lamellen zijn heel mooi. Normaal niet te betalen, nu voor redelijke prijs. Hangen heel mooi.
VerbeterpuntenMisschien meer bekendheid maken. Hebben dit bedrijf via via leren kennen. We zijn er heel enthousiast over en zullen dit zeker aan anderen aanbevelen
Pluspunten
Goede kennis van zaken en handig advies tbv rolgordijnen voor onze kinderkamer.
Pluspunten
Juiste levering en goed verpakt
VerbeterpuntenReageren op mai en del bestelstatus updaten
Pluspunten
telefoniste dacht mee om de fout te herstellen. was vriendelijk.
VerbeterpuntenIk had mijn product (pvc jalouzie zwart met zwarte ladderband) na twee weken nog niet ontvangen. Toen ik belde met de vraag waar mijn bestelling bleef, bleek er een probleem te zijn met dit product (i.t.t. de foto was de ladderband niet zwart maar cremekleurig, zo vertelde de telefoniste). Ik was hier echter nog niet over geinformeerd. Met de telefoniste afgesproken dat zij een nieuwe zou bestellen mét zwarte ladderband. Ik hoop deze rond 30 nov te ontvangen... maar tot nu toe (na een maand) nog niets ontvangen dus...en wel betaald... en dat voelt niet prettig.
Beste Klant, De eerste keer was helaas de verkeerde ladderband geleverd. Dat was onze fout. Sorry. Daarom hebben we nieuwe voor je laten maken. Als het goed is heb je die gisteren gekregen. We hopen dat deze naar wens zijn en dat je er nog jarenlang van zult genieten! Met hartelijke groet, Klantenservice Ilumio
Pluspunten
Stalen besteld via de website en toen een keuze kunnen maken. Er stond max 15 werkdagen levertijd. Afgelopen dinsdag (na 12 werkdagen) mijn plisse gordijnen ontvangen. Werd goed geinformeerd wanneer het precies geleverd werd. Het zag er uit zoals verwacht, het was goed en stevig verpakt. Al met al zijn we echt super tevreden over onze bestelling!
VerbeterpuntenEr zaten steuntjes bij die ik niet nodig had en ik ook niet wist waarvoor ze waren. Jammer van het materiaal. Ook waren de schroeven erg kort en hebben we toch maar eigen schroeven gebruikt terwijl er nadrukkelijk stond dat alleen de bijgeleverde schroeven gebruikt mochten worden.
Pluspunten
Kennis van zaken Divers assortiment
Pluspunten
Erg blij met mijn nieuwe plisségordijnen van ilumio. Goed geprijsd en ze zijn langs geweest om deze op te hangen. Verliep allemaal heel snel en ze hangen er mooi bij.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Top kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast was de expert die kwam meten zeer vriendelijk en behulpzaam.
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.