Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenMaat niet in mm in te voeren bij bestelling maar in cm.
VerbeterpuntenOok gewone gordijnen
Pluspunten
Fijne service, snel geleverd. Ik zou Ilumio zeker aanraden.
Pluspunten
Wat een expertise! Nooit geweten dat er zo veel opties en mogelijkheden zijn. De advies aan huis was heel handig!
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat voorn tips is zou moeten geven.
Pluspunten
Naam, doelstelling, belofte
VerbeterpuntenSlogan
Pluspunten
Zo blij met mijn zwarte jaloezieën! Goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop. Helemaal hip bij mijn interieur!!!
Pluspunten
Wij hoefden niets te doen: ze kwamen opmeten en ophangen. Echt een aanrader, wij zijn er heel blij mee!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, blijf de kwaliteit behouden die jullie hebben.
Pluspunten
Ze zijn super vriendelijk en hebben zeker hart voor het bedrijf!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prima kwalteit voor de prijs!
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Persoonlijk geholpen per telefoon en super fijn de gratis advies aan huis+opmeten! (hebben het mega druk met verhuizing dus zullen ook waarschijnlijk montage service doen).
VerbeterpuntenHad de jaloezieën eerder moeten bestellen want was ietsjes langer levertijd dan ik had verwacht.
Pluspunten
Alleen maar positief, niks op aan te merken! Ilumio is zeker aan te bevelen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en goede klantenservice + overzichtelijke website
Verbeterpuntenx
Pluspunten
De zwarte houten jaloezieën zijn prachtig! Ook de montage service was top. Echt een vakman die kwam en alles hangt perfect
Pluspunten
Klantenservice helpt goed. Mogelijkheid om advies aan huis te krijgen of zelfs via videochat. Ben ook in winkel geweest in Zwolle (Simon Interieur), shop-in-shop van ilumio ziet er mooi uit. Een inspirerend interieurmerk.
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller, en leg beter op de website uit wie ilumio is en hoe het werkt. Ook de productfoto's kunnen beter.
VerbeterpuntenIets duurder
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.