Perfect afgeleverd

Artikel uit de outlet besteld met volledige garantie alleen doos was beschadigd (ook als zodanig omschreven op de website). Geen enkele beschadiging en de dag erna bezorgd binnen een tijdvak van 3 uur. Na ontvangst meteen factuur per mail ontvangen. Aanrader!

Ruig met bezorgen

Bezorgen ging nogal ruig verf van een deurpost beschadigd en de hor er uitgelopen die heb ik hersteld.dus de volgende keer liever wat rustiger met bezorgen

Bestelling ging snel , product is goed verpakt.

Gisteren heb ik fornuis besteld , volgende dag kreeg het ik binnen. Bezorgers waren vriendelijk. Fornuis is naar boven gebracht zonder extra kosten.

Zeer teleurstellend

Voor mijn ouders van 70 een wasmachine bij witgoedoutlet besteld vanwege aangeboden diensten (naar boven tillen, aansluiten, oude witgoed retour). Tot onze grote teleurstelling is geen van de beloften nagekomen. De bezorgers hebben de wasmachine beneden achtergelaten en geweigerd deze naar boven te tillen. Ook is de oude wasmachine niet meegenomen, terwijl dit onderdeel uitmaakte van de service. Er is niet netjes omgegaan met m'n ouders en dit vinden wij ronduit teleurstellend! Ik heb witgoedoutlet gemaild en ik werd verwezen naar de voorwaarden, waar wij mijn inziens aan voldoen. Daarnaast kregen we het advies om maar de gemeente of een ijzerboer te bellen - en zover komen we zelf ook wel. Los van het feit dat ze snel reageren en het product lijkt te voldoen aan de kwaliteitseisen, raad ik dit bedrijf niet aan.

Goed,op tijd

Goede communicatie,nette levering, keurig op tijd!

Alles volgens afspraak. Snel en efficient.

Apparaat is niet zichtbaar beschadigd en zeker geen showmodel geweest. Goede deal voor een coulante prijs

Koelkast vol met deuken

Ik kom thuis, eerste wat ik zie is aan 3 zijden vol met deuken. Ik snap niet, dat iemand dit kan afleveren. Graag omruilen

Te grote deuk

Er zat een grote deuk in de wasmachine. Ze hebben een foto van gemaakt en weer meegenomen

Een erg prettige ervaring.

Binnen 24 uur een nieuwe bestelling plaatsen en bezorgen en een prima service om de oude mee te nemen .ik was erg blij verrast.

Netjes bezorgd, keurige koelkast. Alles erop en eraan. Top!

Prima service goede prijs

Mooie prijzen, je kan zelf bezorgdatum kiezen, tijdsafspraak avond ervoor in mail, afspraken worden nagekomen. Prima service!

Top geregeld

Top geregeld en snelle levering. Bijzonder zeer aardige bezorgers.

extra €50 voor de transpoort naar de keuken.

valt mee

Super !

De wasmachine werd super snel geleverd, de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam .Dus ik beveel jullie aan !

Perfect service

Vriendelijke klantenservice en monteurs Goede producten aan mooie prijzen

Vaatwasser

Onze oude vaatwasser had begeven en we hadden met spoed een andere nodig. Dezelfde avond een nieuwe besteld en de volgende dag is de vaatwasser geleverd. Super service

Levering vlot

Bestellen en info over levering prima. Verwarrend vind ik dat onder service staat dat apparatuur wordt aangesloten. Dit blijkt niet voor inbouwapparatuur te gelden. Maar tevreden met de inbouwvaatwasser.

Snelle levering volgens afspraak

Kleine visuele beschadeging op de top van de wasmachine. In lijn met verwachtingen voor zulke goede prijzen

Na wat mailcontact waarin ik wat vragen had die overigens snel en keurig beantwoord werden heb ik mijn bestelling geplaatst. Vandaag ga ik de nieuwe droger in gebruik nemen. Fijn dat de oude droger mee retour is genomen.

Goed en snel

Is goed en snel geleverd, netjes aangesloten. Enige os dat alles in het duits is ipv engels of nederlands. Beetje jammer.

Snel, prettig en efficient.

Bestelt en zonder gedoe op zolder geïnstalleerd.

Prima koelkast voor ern fsntaatische prijs

Zeer snel en netjes geleverd!

Aanvankelijk werd aangegeven dat aansluiting niet tot de service behoorde, maar de heren hebben het apparaat toch aangesloten.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep