Flexibele en gemoedelijke kerels…top!

Alles zeer goed geregeld en vlot afgehandeld, super

Zie reactie hierboven

Mooie wasdroogcombinatie.. netjes naar boven gebracht en aangesloten. Tijdslot was van 17.00 tot 20.00 ... ben weggegaan omdat er geen levering kwam. Uiteindelijk werd ik om 20.45 gebeld dat ze eraan kwamen. Misschien beter om even eerder te bellen dat er vertraging is opgelopen.

Slechte zeer zeer gehaaste levering

Met geen goede aansluiting , we kunnen de wasmachine niet aanzetten want water spuit eruit !! De pinautomaat werd onder neus geduwd en weg waren ze . De kast waar de wasmachine in is geschoven is beschadigd . We hebben eerder een droger gekocht bij jullie en waren hierover super tevreden

Zeer nette en behulpzame man die onze wasmachine kwam brengen. Hij zette alles op de juiste plaats en sloot dit ook aan.

Alles perfect verlopen!

Goede website. Gemakkelijk om bestelling te plaatsen. Levering perfect.

Heel vriendelijk

Mannen van de aflevering erg behulpzaam en vriendelijk

Zitten toch wel behoorlijk wat beschadigingen aan de vriezer wat in principe niet wad gemeld aan beide zijkanten en een stelpoot staat er scheef onder.

Top bezorgers

Snelle keuze, snelle levering en hele vriendelijke en behulpzame bezorgers!

Goed en zeer voorkomend.

Dit is onze tweede ervaring met de outlet. In 2019 reeds een wasmachine gekocht zonder enig probleem. Nu een amerikaans koelkast met zeer uitgebreide uitleg door 2 verkopers bij aparte bezoeken. Beleefd terzake deskundig en echt gemeende vriendelijkheid. Er is geen sprake van een uitgebreide ontvangstruimte met fauteuils en stoelen, maar wij misten dat helemaal niet. Geen onverwachte kosten en terdege informatie aan hen omtrent de aflevering en plaatsing. Dat is beter dan alles met een glimlach extra kosten berekenen. Aflevering volgens afspraak. Kortom een aanrader.

Goed verzorgd

Was niet op tijd maar dat kwam omdat de vrachtwagen kapot ging maar voor de rest perfect maar werd wel geïnformeerd dat men daardoor later kwam

zoooo slecht

De bestelling (wasmachine) werd niet geleverd ondanks het toegezegde tijdstip. zonder bericht over de falende levering werd er wel een factuur gestuurd.. Witgoed Outlet leeft kennelijk in een papieren werkelijkheid..

Shit

Slecht

Teleurstelling, maar wel snelle terugbetaling

Ik bestelde een condensdroger en kreeg vervolgens een niet functionerende condensdroger. Ik mocht een ander kiezen, maar kon deze niet reserveren, dus vervolgens ging die ene condensdroger naar een andere besteller. M.a.w. ik moest blijven kijken en hopen dat er uiteindelijk wel weer een een condensdroger beschikbaar kwam. Het aanbod was op dat moment heel beperkt, dus dat werkte niet voor mij. Voortaan bij levering wel eerst even zelf testen of het geleverde apparaat wel goed functioneert. De prijzen zijn wel aantrekkelijk.

Juiste apparaat op juiste tijd

Juiste apparaat

Snel en handig

Machine werd snel bezorgd en ik kon bezorg moment ook zelf aanpassen. wel jammer dat het oude apparaat niet meegenomen werd, omdat de slang nog aangesloten zat.

Vervelend

Wasmachineen droger besteld. Bezorgd en aangesloten. Wasmachine doet het niet. Gisteren telefonisch contact opgenomen, moest ik een filmpje en ordernummer appen. Gedaan. Niks meer vernomen.

Koelkast met wat beschadiging en stekker ontbreekt

De koelkast in voor in de schuur en bij een outlet horen misschien beschadigingen, maar zonder stekker kan je er weinig mee.

Zeer goede ervaring!

Snelle en goede service!

Niet compleet

Hele vriendelijke bezorgers, maar bij het uitpakken van de vaatwasser bleek al snel dat er een verkeerde gebruiksaanwijzing bijzat en het verkeerde aansluitsetje, waardoor wij hem in eerste instantie niet konden installeren.

Snelle levering en goede service!

Vlot bezorgd en bij probleem onmiddellijk te woord gestaan en geholpen.

Wasmachine snel besteld en snel afgeleverd

Gisteren heb ik de wasmachine (AEG bovenlader) besteld. Vandaag keurig afgeleverd en binnen de opgegeven tijd. Prima monteurs. Ze namen de oude machine mee, zoals afgesproken.

Heel erg goed service!

Heel snel levering en installatie. Na de bestelling is de nieuwe wasmachine binnen 24 uur in huis. Top!

Vriendelijke bezorgers!

Snelle service! Bestellen en volgende dag afgeleverd. Heel fijn bij een kapotte koelkast! Oude koelkast weer mee genomen, perfect!

Wasmachine beschadigd

Er zat een deuk en een hele lange kras op de voorkant. Contact gehad erover en wordt er gevraagd wat je er dan voor wil geven noem ik een bod en dan is die gelijk afgewezen. Dus is vroeg hoeveel willen jullie er afhalen krijg je te horen 50 euro. Ik had echt zoiets van waarom vragen jullie het dan eerst aan mij

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep