Goede, prettige communicatie en service.

Snelle, accurate en correcte communicatie. Goede service en prettig personeel.

Goede en snelle service

Product is snel en goed geleverd. Vriendelijke bezorgers.

Zijn Belgische klanten wel belangrijk?

Ik had een elektronische bestelling geplaatst bij dewitgoedoutlet.nl. Alles liep goed tot er moest geleverd worden. Door de slechte weersomstandigheden werd de bestelling geannuleerd, maar nadien kon de klantenservice mij geen vaste besteldatum meer geven. De datum die ze opgeven kon al dan niet gerespecteerd worden. Dit is als klant niet aanvaardbaar.

Tot nu supper goed

Snelle levering, vriendelijke bezorging!

Binnen 12 uur was onze vaatwasser in huis en de oude werd gelijk meegenomen. Vriendelijke service en supersnel!!

creditnotata zonder uitleg

koelkast besteld. Dag na de factuur een creditnota en geld terug zonder uitleg. Kan enkel veronderstellen dat 2dekansje toch niet voorradig was?

Helaas oude wasmachine niet mee retour genomen, terwijl dat de afspraak was

Heel vervelend als de deal is, dat er een wasmachine mee retour genomen wordt en ze doen het niet omdat er geen handgreep aan zit. Dus nieuwe wasmachine stond al op de plaats en oude staat er nu nog. Wie haalt deze nu op? Dit was de service waardoor we voor deze firma gekozen hebben. Verder mooie wasmachine.

Zeer matig

Ze waren vergeten mn bestelling door te voeren in het systeem (?). Whatever the fuck that means. Ik was thuisgebleven voor mijn bestelling, moest zelf bellen om erachter te komen dat die niet kwam. Is niet mogelijk om een tijdstip van bezorging te ontvangen voor 23:00-23:59??? Daarom nog een dag thuis moeten blijven. Do not recommend.

Snel e goed

Mooi apparaat, snelle levering. Kan nog niets zeggen over kwaliteit

Goede snelle bezorging

Tot nu zeer tevreden met de vaatwasser Was snel bezorgd

keurig geholpen aan de telefoon

Alles prima, alleen bij de aflevering hebben de mannen vergeten de koelkast in de schuur te zetten, hij stond buiten, dus dat moesten we zelf doen. Ze waren plotseling weg. ik dacht dat de koelkast ook op zijn plek werd gezet, maar dat kan ik ook verkeerd begrepen hebben.

Goede service en goed geholpen in de outlet

Goede service en goed geholpen in de outlet

Gewldig

Snelle levering en prima!!

Hele goede klantenservice

De TV die wij hadden besteld had een software defect, bij het omruilen bleek dat wij het laatste model hadden gekocht en dat de TV ook niet meer te bestellen was. Samen zijn wij tot een geschikte oplossing gekomen waar ik zeer tevreden over ben.

naar belofte

ik kreeg wat ik wilde op tijd met duidelijke info over de levering. De keuze was ruim voldoende en hij werkt inderdaad als nieuw. prima dus.

Is?goed

Goede wasmachine op dit moment. Ook bezorgers vriendelijk

Prima service en aflevering.

Ik werd keurig 20 minuten van tevoren gebeld. Vaatwasser nerjes tot in de keuken afgeleverd.

Goed en snel

Snelle levering en goede service betreft afhandeling

Snel, op tijd en goede kwaliteit van service.

Na eerst ergens anders een vaatwasser besteld te hebben, die bij het uitladen uit de handen van de bezorger gleed/viel en deze weer mee retour genomen werd (de bestelling werd daarna door het bedrijf eenzijdig geanuleerd), kwam ik de witgoed outlet op internet tegen. Daar hadden ze precies het zelfde type afwasmachine die ik eerder besteld had voor de zelfde prijs. Gelijk besteld. Ik kon zelfs.opgeven op welke dag het bezorgd moest worden. Netjes afgeleverd op die dag door twee bezorgers. TOP!

goede kwaliteit goede service

Snelle en vlotte levering. Goede kwaliteit

Zeer tevreden klant

snel en goed geregeld

Op zondag besteld en nog geen 24 uur later staat de wasmachine aangesloten en al op zolder bij ons. Nieuwe erin, oude eruit. Goede gasten en keurig op tijd. Blij mee!

Vlot levering

Binnen 24 uur levering plaatsen en oude retour

Keurige levering, maar er ontbraken wat onderdelen

De levering was keurig te volgen en kwam op de aangegeven tijd. Tijdens het inbouwen kwam ik er wel achter dat de bevestigingspunten voor het vast zetten van de vaatwasser ingekort waren waardoor ik die niet kon gebruiken. Ook de bevestigingsvoorzieningen voor het plaatsen van het voorpaneel op de klep van de vaatwasser ontbraken. Mijn aanbeveling is dan ook er wel voor te zorgen dat de benodigde bevestigingsmaterialen aanwezig zijn.

Houden zich aan de tijd

Voor de eerste x iets gekocht bij jullie ,en tevreden met de levering

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep