Eerste keer besteld bij hun Alles klopt, afspraken gemaakt en nagekomen Tijdig geleverd tot op de eerste verdieping Top service

Scherpe prijzen, zeer snelle levering. Oude apparatuur werd gratis meegenomen.

Scherpe prijzen, zeer snelle levering. Oude apparatuur werd gratis meegenomen.

Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging

Snelle omruil van mijn defecte wasmachine. Prima, zeer correcte bezorgers !

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met de wasmachine

Top prijs en service punctueel

Miele wasmachine gekocht , volgende dag al op 2e verdieping bezorgd en aangesloten Betrouwbaar bedrijf!

Prima, netjes en op tijd. Geen uitleg gekregen maar vogel het zelf wel uit. Ik heb alleen wel 1 probleem. De afvoerslang is niet lang genoeg en zit heel strak en met maar een paar cm in de afvoerpijp. Bij het minste geringste vliegt dit eruit. Wat kunnen we hiermee? Met vriendelijke groet, Eugenie Schaefers Stationsweg 56, Hoofddorp 06 14188372

De jongens die de koelkast kwamen leveren waren zo snel weg dat ik helemaal vergeten ben ze fooi te geven

Super Goed Bedankt

Ik wil graag DeWitgoedOutlet aanbevelen. gisteren heb ik om 22.45 uur een nieuwe wasmachine besteld. de wasmachine staat al in mijn huis. super aardige mensen, professioneel, alles in 10 minuten aangesloten. bedankt en met vriendelijke groet.

niet tevreden

Ik had een Bosch wasmachine van 9 Kilo omdat ik mijn twee ineen dekbed wilde wassen.Dit kon opzicht wel maar ik wilde een ruimere en kwam bij deze uit LG 11 kilo maar daar moest ik hem inproppen. Maar uiteindelijk ging dat niet. beetje teveel handdoeken erin terwijl hij niet vol zit trekt het centrifugeren niet een rot machine.Een klacht ingediend geen antwoord.

Goed ervaring

super!!

Alles verliep snel en soepel. alleen nog hopen dat de vaatwasser ook goed is.

Amazing

The 2 guy briught the machine up are amazing, friendly, Pros, clean

Zeer snelle levering.

Installatie 0,00000

Machine goed Vlot geleverd Tien ze zagen twee trappen op weigerden bezorgers oude machine retour. Komen met smoes dat watertoevoer oude wasmachine nog aan kraan zit, daar hebben ze geen tijd voor, nu zit ik met oude machine. Volgens mij is verkoper witgoed zelfs verplicht desgewenst oude apparatuur mee te nemen...... Hopelijk reageert witgoed outlet op dit bericht.

Overzichtelijke site, levering volgens afspraak, vriendelijke monteurs

Twee monteurs brachten de nieuwe wasmachine op het afgesproken tijdstip bij mij thuis en hadden in no time de oude wasmachine in hun bestelwagen gezet, de nieuwe wasmachine op zijn plaats gezet, aangesloten en de droger er weer bovenop geplaatst. Bij een probleem die ik nadien voorlegde aan de service desk werd ik vriendelijk te woord gestaan en de oplossing die de service man opperde bleek juist. Wij zijn blij met de nieuwe wasmachine.

Was in het begin beetje huiverig, dacht outlet, maar niets is waar. Keurig 30 min van te voren gebeld, dan ook nog keurig op tijd geleverd. Maar ook keurig op zijn plaats en geïnstalleerd door de boys. Mijn ervaring uitmuntend dank

3 x iets besteld, tot volle tevredenheid

De ervaring na 3 maal verschillende artiklen gekocht te hebben is tot volle tefredenheid verlopen. Ook voor de bezorgers volle lof.

Product ziet er geweldig uit, er zit alleen geen gebruiksaanwijzing bij.

De koelkast ziet er geweldig uit. De bezorging is top geregeld. Ik miz slleen edn gebruiksaanwijzing bij mijn koelkast.

Service is goed

Netjes op tijd door gegeven hoe laat ze er waren om te leveren Helaas lichte schade aan deur post

Alles was goed

De 2 heren belden netjes dat ze er waren, hebben de koelkast en vriezer naar boven gebracht,uitgepakt , neergezet op de plaats en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En dit alles met grote vriendelijkheid

Geen contact te krijgen met dit bedrijf

Geen contact te krijgen met dit bedrijf . Na ontvangst wasmachine. Heen aanvoer slang bij de geleverde wasmachine. Graag contact. [email protected].

Levering optijd, service kan beter

Bij het wegrijden van de oude droger lekte er aardig wat water. Ik had het fijn gevonden als dit door de bezorgers even was opgedweild omdat ik momenteel slecht ter been ben en op krukken loop. Lijkt me kleine moeite maar groot plezier.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep