Correcte levering en plezierige mensen.

We zijn helemaal tevreden met de service.

Erg vriendelijk top

Snelle en nette levering

Ben tevreden over de snelle levering en aardige en beleefde chauffeur/bezorger.

Snelle en betrouwbare service

Ik heb om 22.30 een wasmachine besteld en de volgende dag was het al in huis en geïnstalleerd. Vriendelijke medewerkers die alles hebben goed gecontroleerd.

Vriendelijk ,vlot

Vlot en vriendelijk bezorging personeel

Helaas waren alle twee drogers niet goed schoon.

Hallo, Alle twee drogers waren nog erg vies van binnen en in 1 droger lag een oud stof filter in. Ook is van 1 droger de opvangbak voor het water stuk. Kan ik hiervoor een nieuwe ontvangen ?? Kun je mij hier over bellen op 06-50936445. Groeten Bert Poliste

Prima levering

Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Wordt ook nog een half uur van te voren gebeld

Goede communicatie en snelle levering

Niks op aan te merken. Zondag besteld en maandag in de middag al in huis.

Duidelijkheid

Netjes afgeleverd

Nieuwe vaatwasser

Netjes en vriendelijk geholpen en in het bezit van een mooie vaatwasser.

Vriendelijke bezorgers, onvriendelijke service

Vaatwasser besteld (nieuw outlet model) In de advertentie stond dat het er verpakkingsschade ontstaan was, daar had ik vrede mee. Toen de machine arriveerde bleek er echter een behoorlijke deuk in de machine te zitten. Echter spreekt dit bedrijf pas van transportschade in hun algemene voorwaarden. Het zou deze organisatie sieren hun advertenties duidelijker te formuleren zodat er geen onjuiste voorstelling van zaken wordt geschetst. Plaats een foto bij de advertenties van hoe het nieuwe outlet artikel eruit ziet om verwarring te voorkomen.

Snelle levering. Marktconform. Bezorgers waren moe. Dachten dat ik al betaald had. Ik kreeg geen kwitantie. Ik had niet goed gelezen waardoor ik dacht dat ze zouden inbouwen.

Top!!

Helemaal top, koelvriescombi binnen 24 uur geleverd en netjes aangesloten Is echt een aanrader om bi deze webshop iets te kopen!!! Duidelijke info en voor een scherpe prijs!!!

Top!!

In een mum van tijd machine naar boven gebracht en aangesloten.

2 hele nette bezorgers ,wees er zuinig op

Super en supersnel!

Rond 15:00 een 86 inch tv besteld, de volgende avond geleverd! getest door de bezorgers en op de juiste plaats gezet. Super service!

Snel geleverd !

Droger snel ontvangen en de mannen die de droger kwamen brengen ontzettend vriendelijk ! Ook blij met de wasdroger !

Heel vriendelijk bezorgers en netjes

Snel en goed geregeld

Oude vaatwasser was voor de zoveelste keer kapot. 's Avonds een nieuwe besteld bij de Witgoedoutlet. Volgende dag in huis en de oude afgevoerd. Er zat geen handleiding bij maar die vind je snel op internet. Met een vergrootglas zie je onder een bepaalde lichtinval minieme sporen omdat het retouritem betreft maar dat was verwaarloosbaar en voor mij geen probleem. Prima apparaat en service dus.

Alles ging goed

Makkelijk een wasmachine kunnen vinden en ook snel geleverd.

Goed uitstekend

Goed ze hebben goed geleverd ze waren mooie op tijd en vriendelijke bezorgers. Was blij mee ze mee de oude mee en installeer de nieuw.

Goede en snelle levering

Fijn gratis bezorgen, aansluiten en het oude apparaat meenemen. Vriendelijke werknemers die de wasmachine kwamen brengen. Kwamen op de afgesproken tijd

terrible

Delivery team were a shambles and damaged our front door when removing the old koelkast. Should be ashamed of themselves whoever it was. Left my wife in tears.

niet goed. Apparaat is niet te gebruiken

de aangeschafte wasmachine is alles in het Duits. We weten na 2 dagen nog niet hoe die werkt en beschrijving hebben we niet ontvangen. We zouden het zeer waarderen als we hier nog hulp/uitleg in zouden krijgen.

Klantenservice met een gouden randje

Veel grote bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan deze manier van klantgericht werken. Snelle en duidelijke acties. Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers. Bedankt!

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep