SCAM - Stay away from them!

I bought a dishwasher from them at the end of August since our old one decided to quit, they seemed nice and responded quickly. After the first one ended up being non-functional (few days after) they offered to replace it with another of our choice (of the same price, of course). We choose one which they claimed was an exposition model and indeed looked in better shape, but we saw that the cutlery basket was missing, which made it quite unusable. They initially seemed to try to solve the issue but eventually just stopped answering emails or calls, clearly hoping we will drop the matter. Not happening of course. We even went to their so-called shop, which ended up being just a dirty and semi-abandoned warehouse in a shady location. Nobody was there despite the place being open. At this point, we decided to report the scam to the police but unless more people do that I doubt they'll take action.

"Nieuwe" wasmachine kapot

Half jaar geleden een "nieuwe" wasmachine gekocht. Nu een half jaar later heeft de machine foutmeldingen, lekt water, maakt programma's niet af en centrifugeerd niet meer. Meerdere appjes gestuurd, aangezien jullie telefonisch niet te bereiken zijn (ook nogal vreemd) heb 1 appje terug gehad met een link om een reparatie aanvraag te doen. Wanner ik de link volg en de gegevens invul, krijg ik een melding dat mijn apparaat niet gerepareerd kan worden afgaande op het serienummer wat ik opgegeven heb dat achter op mijn machine staat. Weer heel veel appjes er achteraan gestuurd maar helaas nul reactie! Schandalig

Bestelling avond van te voren geannuleerd

Besteld, de avond er voor geannuleerd wegens leverings problemen. Volgende dag gebeld om 9.30 antwoordapparaat. Wij kunnen de telefoon niet opnemen. Wilde namelijk weten of het de machine of het leveren zelf een probleem was. Ik dacht dan bestel ik een andere machine was ochtends geen 1 wasmachine meer op voorraad. Ergens anders een wasmachine besteld.

Order geannuleerd dag na bestelling

Na het plaatsen van een bestelling werd de dag hierna mijn order geannuleerd ivm leveringsproblemen. Hierna heb ik nog teruggemaild of ik de wasmachine later kon ontvangen, echter heb ik nooit reactie ontvangen.

Suepr tevreden

Bestelling geannuleerd.

Wasmachine besteld maar geen bevestiging gekregen. Bij navraag te horen gekregen dat bestelling geannuleerd was omdat er levering problemen waren. Verdere vragen werden niet eens meer op gereageerd.

Vreselijk

Ik had een wasmachine besteld krijg geen bevestiging in de mail geen ordernummer. Ik probeer ze te contacten en krijg geen gehoord al ik ze bel. Na 2 dagen eindelijk reactie dat ze mijn bestelling annuleren omdat ze problemen hebben met verzendingen. Gelukkig stond het geld wel de zelfde dag er nog op.

geen contact

Op 20 aug een vaatwasser ontvangen. Levering keurig en snel. De vaatwasser was defect, het water werd niet warm. Op 24 oktober een andere ontvangen, ging ook weer heel snel. Moesten 30 euro bij betalen. Deze vaatwasser is ook defect, er zit een scheur in de bodem, het water loopt over de vloer. Diverse keren gemaild, geen antwoord. Ik probeer elke dag te bellen, ze zijn niet bereikbaar. Wat is er aan de had??? Er staan ook bijna geen producten meer op hun website. Zijn ze soms failliet??? Als dit netjes opgelost wordt, stuur ik een nieuwe positieve review :)

Het kostte moeite om een wasmachine te kopen.

Zondag de wasmachine online besteld, kreeg geen bevestigingsmail. Dan maar appen, wilden ze de order annuleren omdat ze bezig waren met website/transportproblemen. Na telefonisch aangedrongen te hebben konden ze vrijdag leveren(dus niet volgende dag als op site staat) zou ik donderdag mail met tijdslot krijgen... Geen mail gekregen, dan maar weer appen en bellen, uiteindelijk om 16 uur geleverd een andere dan ik oorspronkelijk zou krijgen. Dus veel gedoe, het is dat het veel geld scheelde met een nieuwe. De jongen die ik dinsdag aan de telefoon had was niet behulpzaam, de dame die me vrijdag 2x belde was wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Prima geregeld - Droger doet het goed

Levering eerder dan verwacht. Dus top. Personen die de droger kwamen brengen deden het prima en hebben de oude droger ook weer meegenomen.

GEWELDIG

Onze 1e was machine maakte heel veel lawaai en lekte onderin water jammer was dat heb filmpje gemaakt en via Whats apps gestuurd. Kreeg ik bericht dat ik een anderen mocht uitzoeken en deze doet het goed moet ook zeggen vriendelijke bezorgers en contact aan telefoon is ook er vlot dus een super winkel om te kopen. ook voor mijn Dochter daar een wasmachine gekocht en is ook zeer tevreden. Marianne en Peter

Geen geld terug na defect binnen 2 maanden (gereviseerd maar verkocht als nieuw)

Ik heb ongeveer 3 maanden geleden een zogenaamd “nieuwe” droger gekocht bij Magastore (voorheen De Witgoed Outlet), maar het apparaat bleek duidelijk gereviseerd, met een slechte elektrische stekker. Na korte tijd ging de droger volledig kapot. Hun eigen technicus heeft bevestigd dat het toestel niet te repareren is en het opgehaald. Magastore weigert mij terug te betalen en biedt alleen aan om “een ander product te kiezen” van hun bijna lege website, waarbij ze mij vragen te wachten tot er iets nieuws verschijnt (wat niet gebeurt). Ze weigeren ook de garantie te verlengen. Geen fatsoenlijke vervanging — ik wil gewoon dezelfde soort droger waarvoor ik betaald heb! Ik heb dit probleem meer dan een maand geleden gemeld, maar ze blijven het eindeloos rekken. Zeer teleurstellend en onprofessioneel. Koop hier niet — het voelt als oplichting. Ik heb er echt spijt van dat ik niet iets meer heb betaald bij een betrouwbare winkel.

snelle en adequate levering

snel geleverd, product goed werkend

Zeer betrouwbaar bedrijf.

Vriendelijke medewerkers. Snelle reactie op mijn bijkomende vragen. Geleverd op de gevraagde dag en op de 2de verdieping. Vaatwasser door ons geplaatst en in werking. Tot hiertoe tevreden. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen

N/a

Alles goed

Keurig en snel geleverd!

Keurig en snel geleverd!

Geen bestelling ontvangen

Bestelling werd geannuleerd door Megastore. Site vermeld levering in België maar blijkt niet waar te zijn. Zelfs niet in het noorden België. (Oost Vlaanderen).

Echt heel erg goed

Zo snel geregeld, goeie prijs, goed afgeleverd en geïnstalleerd, wasmachine werkt super. Ben enorm te spreken over dit bedrijf.

nette behulpzame mannen

Zelf was ik afwezig maar diepvries is op verzoek geplaatst; Helaas mis ik een gebruiksaanwijzinh

Goede service, prima levering!

Bestellen gaat eenvoudig, contact met de klantenservice is fijn en de track & trace is duidelijk en accuraat. Bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Super goede ervaring

Ik heb een super goede ervaring gehad. Mijn wasmachine werd super snel bezorgd. Hele vriendelijke bezorgers, die netjes van te voren belden dat ze eraan kwamen. Wasmachine keurig naar boven getild, aangesloten en de oude wasmachine retour meegenomen. Nog een uitleg gehad voor het eerste gebruik. Echt super!

Duidelijke communicatie, alles verliep zoals vooraf in de mail was gezegd

Vriendelijke jongens, het ging vlot en ze waren er in de aangegeven tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding van de koelkast.

Vriendelijk geholpen met vragen

Nette bezorging vriendelijke bezorgers wasmachine op de plek gezet en aangesloten

Keurige service en op tijd bezorgd

De bezorging was netjes en het apparaat werd tot in de keuken afgeleverd. Erg fijn! Later had ik nog een vraag over de installatie en ben ik telefonisch ook zeer servicegericht te woord gestaan.

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep