Reactie van het bedrijf
Beste Journee,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt over de staat en werking van de geleverde vaatwasser, en waarderen het dat u dit bij ons meldt.
Graag willen wij toelichten dat wij outletproducten leveren. Dit betreft artikelen die bijvoorbeeld retour zijn gekomen vanwege verpakkingsschade. Voordat deze producten opnieuw worden aangeboden, worden ze door de fabrikant uitgebreid getest op werking.
De aanwezigheid van watervocht of lichte gebruikssporen (zoals een druppeltje water in het filter of aan de sproeiarmen) is daarom normaal en het gevolg van deze testprocedure. Dit geldt overigens ook voor nieuwe vaatwassers: ook die worden door de fabrikant getest, soms nog vóórdat ze in de originele verpakking worden geplaatst.
Wat betreft de verpakking: het klopt dat deze bij outletproducten niet altijd in nieuwstaat is. Soms wordt gebruikgemaakt van hergebruikte of opnieuw gesealde dozen. Dit zou echter geen invloed mogen hebben op de werking van het apparaat.
We begrijpen dat het ontbreken van een handleiding en garantiebewijs verwarrend is. De meeste handleidingen zijn digitaal beschikbaar via de website van de fabrikant. Indien gewenst, sturen wij u graag een link naar de juiste versie voor uw model. Voor garantie geldt bij ons standaard een garantieperiode van 2 jaar, ook op outletproducten.
Wat betreft het vastlopen van het programma op 38 minuten: dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij willen dit graag voor u onderzoeken. Zou u ons kunnen laten weten om welk model het gaat en eventueel een video of foto kunnen sturen van het probleem? Dan zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing.
Met vriendelijke groet,
DWO