perfect

het product voldoet aan de beschrijving, bezorging was top, de volgende dag.

Bestelling snel verwerkt, binnen een dag, stonde wasmachine op zijn plaats.

Makkelijk zoeken en een ruime keus. Geen verborgen extra kosten. makkelijk aangeven van een trap en oude machine meegenomen. Afrekenen na de plaatsing.

ik raad niemand het aan.

tijdje geleden een wasmachine gekocht bij hun, na heel korte periode blijkt kapot te zijn, vroegen we om een oplossing zijn ze vervolgens meerder keren langs geweest om te maken is het niet geworden wij vroegen om leen toestel is het ook niet geworden en vervolgens is het opgehaald door hun om te kijken of ze bij hun kan gemaakt worden en iedere keer als ik bel krijg ik geen duidelijk antwoord, kijk goed uit voor dat je het koopt mensen.

Behulpzaam geduld goede uitleg do’s and don’ts

We werden hartelijk ontvangen. Alles werd uitgelegd. Heel geduldig. Bij de afleverIng ook alles prima. afleveren open maken voor controle en oud product ophalen. Verliep soepel. Aanrader!!

Snelle goede service

Ik ben heel tevreden met de service van megastore Ik vind het wel jammer dat er beloofd wordt dat bij de digitale factuur ook de gebruiksaanwijzing gestuurd zou worden maar dat dit niet gebeurd is. Vandaar geen 5 sterren

The service was good

My fridge was delivered as scheduled and I just love the new look in my kitchen

Alles volgens afspraak

Uitstekende ervaring goede bezorging voor herhaling bezoek zeker doen.

Prima prijs - kwaliteit verhouding, goede service, vriendelijke medewerkers

XXX

Vrolijk, snel, vakkundig en meedenken d'oor de mensen van Megastore bij het leveren en aansluiten van de nieuwe wasmachine

Zeer slecht

Zeer Slecht vertraging daardoor veel te laat geleverd 22h en ook niet eens naar boven gebracht ondanks aangevinkt. Gewoon gedumpt gelukkig nog in garage en weggegaan.

Gaat wel de service

Hier is de ijskast na 48 uur insteken , en de oude ijskast gepakt doei dat was het

Goede service duidelijke website

Het bestellen ging soepel. Zelf een bezorging kunnen kiezen. Kwamen iets later dan geplande tijdblok maar dat was voor ons geen probleem. Nette vriendelijke bezorgers. Gaven zelfs informatie over het in gebruik nemen van de vriezer. Top

Top ervaring, To bezorgers. Alles Topp!!!!

Snel geleverd vriendelijk

Snell en volgens afspraak geleverd

De wasmachine ziet er perfect uit. De koelkast had meer schade dan verwacht. Er ontbreekt zelfs een glasplaat uit de vriezer

Goede vriendelijke service.

Bezorging was binnen de aangegeven tijd. Netjes geïnstalleerd geheel naar mijn wensen. Alleen krijg ik geen bevestigingsmail bij aanmelden. Dat is jammer.

Sommige dingen waren goed. Sommige dingen waren slecht.

Mijn ervaring met Mega Store is redelijk want ik ben ook niet helemaal tevreden. Ze hebben de droger boven gebracht en keurig op mijn wasmachine geplaatst alleen toen ik merkte dat er een pootje ontbrak. Toen werd er heel erg moeilijk gedaan in het contact met de winkel want toen ik uit ging leggen dat ik een pootje miste moest ik foto’s aanleveren zodat hun konden zien welk pootje er erom brak en hoe het hoorde te zitten terwijl ik vind dat als ik uitleg dat ik een pootjemis van een apparaat en ik kan foto’s aanleveren van het apparaat dan moet dat genoeg zijn vind ik dus deze ervaring vind ik slecht. Ik zal dus ook niet een ander apparaat bij deze zaak kopen. Alhoewel ik dit wel heel erg jammer vindt dat de service heel slecht is met vriendelijke groet, mevrouw J. Van Berkel

Giga goed

De wasmachine netjes geleverd,en door twee nette goed uitziende bezorgers netjes na boven gebracht 4 hoog met de trap. M’n volgende aankoop zou ik zeker weer hier doen.

Ik kan maar 1 woord zeggen . Top!

Een grote diepvries besteld . De volgende dag al in huis en mijn oude diepvries hebben ze weer mee genomen.

Vriendelijk en snel

Aardige jongens. Goed geregeld.

Nieuw (outlet) blijkt gebruikt en gerepareerd te zijn.

Ik heb een vaatwasser besteld daar stond bij dat het nieuw(outlet) was. bij het plaatsen van de machine blijkt dat hij al gebruikt was (lag nog een lepel in) en hij is gerepareerd (het onderdeel dat vervangen was lag er ook in). En je kon zien dat de reparatie in de deur is geweest. (missende en verschillende schroeven gebruikt) Bovendien de klittenband die nodig is om het keukendeurtje te plaatsen, was er ook al opgeplakt, dus dat toont aan dat hij al een keer geplaatst is. Dan moeten ze niet zeggen "nieuw(outlet)" maar gewoon "gerepareerd 2e hands"

Product top, levering kan beter

Het gekochte product (een inbouw koel-vriescombinatie) was in nieuwstaat en werkt uitstekend. Daar ben ik erg tevreden over. De levering verliep helaas moeizaam. De eerste keer zat ik thuis te wachten, maar werd ik gebeld dat de levering door omstandigheden niet doorging. Ik moest zelf de volgende dag bellen om een nieuwe afspraak te maken. Dat heb ik gedaan, maar op de dag van de nieuwe levering bleek dat deze pas voor de dag erna gepland stond. Toen de koelkast uiteindelijk werd geleverd, werd hij voor het huis op de stoep gezet. De bezorgers drukten op de bel en leken haast te hebben — ze waren meteen weer weg. Ik heb de koelkast uiteindelijk zelf, met hulp van de buurman, naar binnen moeten tillen. Conclusie: Prima product, maar de levering liet te wensen over..

keurig netje bezorgd ,de oud wasmachine meegenomen,nette uitleg over hoe het gaat

Buiten gewoon goed.

Ze kwamen op tijd en binnen 10 minuten waren ze klaar.

De wasmachine kwam binnen een halve dag!!

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep