keurig netje bezorgd ,de oud wasmachine meegenomen,nette uitleg over hoe het gaat

Buiten gewoon goed.

Ze kwamen op tijd en binnen 10 minuten waren ze klaar.

De wasmachine kwam binnen een halve dag!!

De jongens hebben goed gedaan, aardig, behulpzaam. Perfect.

Komen afspraken netjes na

Prima geregeld

Ik moet de vaatwasser nog plaatsen....

En natuurlijk moet ik even bepalen of tie past en goed is. Maar voor nu zeg ik al: wat een aardige correcte bezorgers! Een snelle service! En de levertijd veranderde niet gedurende de dag. Het bleef heel de dag kloppen. M.a.w. er zitten ook nog toppers bij jullie planning!

Super service

De jongens doen super hun best en zijn zeer vriendelijk! Koelvriescombinatie ziet er degelijk uit.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen

Vaatwasser besteld, volgende dag geleverd zoals ze beloven. Ook contact met klantenservice is heel goed.

Prima prijs, accuraat, snel en vriendelijk.

Hier koop ik graag weer, wanneer het nodig is. Wat een vlekkeloze service. Vandaag besteld en morgen in huis, wat een gemak. Twee vriendelijke bezorgers die het apparaat moeiteloos op de juiste plek plaatsten. Het oude apparaat namen ze na een vriendelijke groet mee, zo makkelijk heb ik nog nooit een andere wasmachine aangeschaft.

On-line TV besteld, snel geleverd door 2 keurige sympathieke bezorgers. Communicatie top!

Gemakkelijk een bestelling geplaatst, snelle bevestiging. Volgens afspraak keurig een tijdvak ontvangen. Twee top-bezorgers op tijd met de TV voor de deur. Ik kan alleen maar heel tevreden en blij zijn!

Ben zeer tevreden klantvriendelijk Behulpzaam De medewerkers hebben netjes bezorgd aangesloten en de oude wasmachine meegenomen. Top van jullie jongens houden zo.

Zeer tevreden!

Erg behulpzame medewerkers, prima wasmachine gekocht, keurig bezorgd en geïnstalleerd.

goed geregeld

Goed geregeld

Snel geleverd.

Een fijne vaatwasser inclusief besteklade.Dus meer ruimte onderin. Geluidsarm. Één minpuntje, want de bezorger vroeg niet om een handtekening voor ontvangst. Verder een hele vriendelijke man. Een prima product en ook ander witgoed er aan te raden.

Goede en duidelijke service

Makkelijk besteld, ze komen hun afspraken na, bellen even van te voren en bezorgen snel. Vrolijke en kundige bezorgers.

Buitengewoon goed!

Snelle service, goede producten! Ik ben al jaren een trouwe klant!

Geen tijd inplannen

Als bedrijf is het redelijk matig dat je niet een tijdslot kan inplannen. Als je ingepland wordt na 17:00, moet jezelf contact opnemen anders wordt je op kosten gejaagd. Niet lekker werken als je zakelijk aankopen doet.

Alleen de droger had geen fijne lucht van binnen. Het rook heel onprettelijk. Nu weet ik dat het een 2e hands droger is maar zo'n onaangename lucht vind ik miner prettig. Glukkig heb ik meerdere malen een handdoek met een luchtje in de droger laten draaien dus is het nu bijna weg.

Je verwacht het niet !

Maareh….wat een vreselijk aardige deskundige mensen hier ! In de winkel werden we zeer goed geholpen door een jonge jongen , die zeer service-minded is/was ! De bezorgers van onze TV waren mooi op tijd , zeer deskundig en overall vriendelijk en gaven zelfs een paar goeie tips ! Het assortiment is uitgebreid , zeg maar voor ieder wat wils ! Wel een outlet , met mooie lage prijzen ! Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug !

Shel maar niet complete geleverd

Het artikel werd niet complete geleverd zoals in de advertentie stond beschreven.

Snel goed, prima vaatwasser

Snel geleverd, jammer dat er geen schroeven bij zaten voor het front die moest ik weer apart online bestellen.

Eens maar nooit weer

Beste team Megastore, Ik wil even reageren op jullie reactie op mijn recensie van vrijdag 19-9. Hier klopt namelijk niets van. 1. De klacht heb ik al in eerdere mails aan jullie gemeld. 2.Ik heb nooit melding gedaan van roestvorming. 3.Er is door jullie geen korting aangeboden. 4.Er is door jullie geen voorstel gedaan om de vaatwasser kostenloos retour te sturen. Volgens mij hebben jullie de verkeerde mails gelezen voordat jullie de reactie schreven. Ik heb jullie namelijk voorgesteld om mij een korting te geven of de mogelijkheid het kostenloos retour te mogen sturen. Jullie reactie in de mail hierop was: "Indien u alsnog gebruik wilt maken van de door u voorgestelde optie tot retour, hoor ik dat graag, zodat wij dit intern kunnen bespreken en verder voor u kunnen verwerken. Houdt u er wel rekening mee dat wij in dat geval transportkosten van €50,- in rekening brengen." Jammer.

Vaatwasser werkt prima

Laat op de avond een vaatwasser besteld en de volgende dag al geleverd, vriendelijke jongens en de oude vaatwasser is meteen meegenomen. Maar.....ook alle nieuwe producten bevatten dus cosmetische foutjes en het zou zeker helpen waar en hoe groot die foutjes dan zijn bijvoorbeeld door vooraf foto's te plaatsen?? Onze vaatwasser(rvs) heeft dus een vouw in de voorkant en dus vol in het zicht, als ik dat had geweten dan had ik die vaatwasser niet genomen en het prijsverschil van tussen helemaal nieuwe(mediamarkt) en 1 met cosmetische foutjes was in ons geval maar 2 of 3 tientjes.

Allereerst zeer sympathieke bezorgers ! Erg professioneel en behulpzaam. Ook al moest de machine helemaal naar de bovenverdieping, geen moment aarzeling bij de uitvoering. Ook aansluiting snel en vakkundig. Heel erg bedankt

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep