Snelle levering, precies op de aangegeven tijd

Aardige bezorgers, snel en goedkoop

Helemaal goed

Mooi scherm voor onze huisbioscoop, prachtig scherp beeld en eenvoudig op te hangen. Ook de bezorging was geweldig en pinnen aan de deur geeft een stuk zekerheid.

Goede service voor een mooi prijsje.

Goede service voor een mooi prijsje. Oude apparaat retour, geleverd volgens track & trace.

Prima, snel en netjes

Mannen kwamen op afgesproken tijd. Uitpakken en rommel weer meegenomen. Aangesloten en advies inwerkinstelling.

Kwamen wel een dag de koelkast eerder brengen dan afgesproken, dat is niet erg maar de mail met daarin die bevestiging kwam pas een dag later. Ik was toevallig thuis anders waren ze aan een gesloten deur gekomen

Top service!

Helaas kreeg ik geen bevestiging binnen, maar 1 telefoontje en alles was duidelijk. Ik werd keurig een half uur van te voren gebeld door de bezorgers dat ze onderweg waren. . Wat een vriendelijke en behulpzame jongens!

Alles prima verlopen

Niet content met levering

Echt schandalig! De verzendingsmannen hebben zelfs mijn persoonlijke spullen beschadigd. Ze zijn niet getraind. Ik zei om de nieuwe wasmachine vast te stellen maar hebben dat niet zo gedaan terwijl ze wel zo zeggen. Geen commentaar over de product nog niet getest

Fantastische TV – wat een beeldkwaliteit!

Ik heb de LG OLED C4 48 inch gekocht en ik ben er echt superblij mee! De beeldkwaliteit is geweldig – haarscherp, diepe zwarttinten, en kleuren die echt van het scherm afspatten. Films en series kijken is echt een beleving, en ook gamen gaat perfect dankzij de snelle reactiesnelheid. Wat het helemaal afmaakt: de bezorgers waren top! Vriendelijk, professioneel en ze hebben me netjes geholpen bij het plaatsen van de TV. Echt service zoals je hoopt te krijgen.

Alleen maar ellende..

Ze kwamen een wasmachine brengen en was afgesproken dat zij em naar boven zouden tillen maar dit weigerde ze en als ik wou dat ze em naar boven zouden doen moest ik 20 euro betalen !! Toen ik dit gefrustreerd weigerde en mijn ergernis zichtbaar was begin 1 me te bedreigen in mijn eigen huis.. En alsof dat niet erg genoeg is is het apparaat wat ze brachten niets waard.. Toen ik em de eerste x aanzette begon dat ding als een gek te keer te gaan en viel letterlijk de achterkant eraf omdat ze de schroeven niet hadden aangedraaid !! Je moet een bewijs nalaten v je aankoop maar helaas werkt de link niet !! Mvg Patrick

Dramatisch slechte service!

Vriezer gekocht (Nieuw (Outlet). Omschreven staat lichte lakschade en/of kleine krasjes. Wordt een vriezer geleverd waar waarschijnlijk een heftruck tegenaan is gereden. Deuk aan de zijkant van voren naar achteren. Zou geadverteerd moeten zijn als (Nieuw (Schademodel). Megastore weigert enige tegemoetkoming, maar willen hem wel tegen betalingen komen ophalen. Zou best onderdeel van hun verdienmodel kunnen zijn...

Heel onvriendelijk

Top deel dat is niet de vraag maar zo onvriendelijk personel bij het leveren van de wasmachine. Staat ook niet op de juiste plek heb ik zelf gedaan. De zekeringen voor de wasmachine hadden ze al beneden eruit gehaald en dan pas naar boven gebracht. Gelukkig is eer wel garantie maar hoop wel dat ze lang mee gaat.

Foutloos

Bezorging binnen het tijdvak, nieuwe koelkast zonder gedoe naar de bovenwoning en oude zonder problemen mee. Helemaal top.

Bedrijf om aan te bevelen

Keurig netjes op tijd, en aangesloten

Keurig

Op tijd geleverd en op de goede plaats gezet en aangesloten en proefgedraaid.

Goede service maar slechte afhandeling

De wasmachine is prima en werkt goed. De aflevering was minder. Eerst wilde men ivm tijdstip(ze waren al laat volgens hen) niet volgens de regels afleveren en moesten wij nieuwe afspraak maken. Uiteindelijk kwamen ze alsnog.

Snelle levering breed assortiment

Breed assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Levering op dag dat het jou uitkomt.

Goede en snelle service

De ene dag besteld en de volgende dag op de aangegeven tijd afgeleverd. Bezorgd door twee vriendelijke bezorgers.

Prachtige vriezer, prima deal

Prachtige vriezer, prima deal, snel geleverd. Puntje van verbetering; beschrijving op website is anders dan de productbeschrijving in de handleiding.

Tweedehands vaatwasser blijkt erg gebrekkig

Alhoewel er wordt beweerd dat de tweedehands vaatwassers worden gecontroleerd, gereviseerd en nagelopen, blijken de sproeiarmen verstopt met vuil. De afvoerslang was afgesneden, waardoor een koppelstuk ontbrak en aansluiten op de sifon lastig werd. Daarnaast ontbrak ook het onderdeel om het keukenpaneel aan de deur te bevestigen. Al met al absoluut niet voor herhaling vatbaar.

Keurig volgens afspraak

Geweldige snelle levering

Leuke mannen die snel en vakkundig de oude machine weggehaald hebben en de nieuwe machine aangesloten en laten spoelen.

Snelle levering en goede service Vriendelijk personeel

Mooi op tijd bezorgd

Aardige bezorger

Waardeloze klantenservice

Vaatwasser besteld daarna niets meer vernomen. We waren ook zeer verbaasd dat ze 2 dagen later op de stoep stonden. Oude vaatwasser stond nog niet in de gang dus we moesten de klantenservice maar bellen dan kwamen ze er de andere dag om. Contact gehad maar het was allemaal onze schuld. De mailtjes met bevesting van de bestelling de verzendbesvestiging en de actuele bezorgdatum kwamen pas om 2 uur 's nachts binnen nadat dr vaatwasser al geleverd was. Met de bijdehante dame van de klantenservice was niets af te spreken. Dit is gelijk de laatste keer dat we hier iets besteld hebben .....

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep