Snel geleverd.

Netjes op zijn plaats gezet.

Alles goed te doen

Bestellen was goed te doen alleen dat het Duitstalig is heb ik niet onderkend we gaan het proberen

Alles prima geregeld!

Droger kapot.Gebruikte droger besteld bij megastore.De dag erna bezorgd.Werd op de plek gezet en doet het prima!Helemaal tevreden!

Koelkast is rondom beschadigd

Koelkast is rondom beschadigd. Ik wil of een andere koelkast zonder schade en zsm of mijn geld terug!

Super goed geregeld

Ik had de verkeerde koelkast besteld en al uitgepakt maar na 1 telefoontje is deze weer opgehaald en heel snel mijn geld teruggestort op mijn bankrekening

Kwamen koelkast brengen, alles ok.

Had koelkast nodig. Voor koeling. Kocht koelkast die ergens een kras heeft; met korting daarom. Denk dat het een prima koelkast is. Ze zetten hem netjes in de keuken.

Snel geleverd en product voldoet tot nu toe aan beschrijving en verwachting.

Snel besteld en geleverd. Bezorgers behulpzaam bij levering in huis. Koelkast zag er goed uit met slechts kleine beschadigingen. Hij is al ingebouwd en werkt naar behoren. Vanuit mijn ervaring kan ik MegaStore aanbevelen.

Goed afgeleverd.

De heren waren zeer beleefd en behulpzaam.

precies volgens afspraak en vriendelijke bezorgers

dikke 10

Waardeloos

2 koelkasten verkocht als inbouw / onderbouw en de interieurbouwer kwam en konden niet ingebouwd. Megastore neemt de producten niet terug, want 14 dagen verlopen. Daarnaast ook nog een vaatwasser gekocht, waarvan de klep niet open blijft! Resumé alles wat ik heb besteld is waardeloos en heb een boel ellende en ben een schep geld armer!!

Super goede service!

Wij hadden een tweedehands droger aangeschaft waar wij niet helemaal tevreden over waren. Lauren heeft onze klacht in behandeling genomen en bood ons aan om de droger om te ruilen voor een soort gelijk apparaat. Uiteindelijk zijn wij voor een nieuwe droger gegaan die tevens scherp geprijsd was. Droger is netjes thuis gebracht en op zolder geplaatst door de bezorgers. Wij zijn zeer tevreden over MEGA Store en bedankt Lauren voor je vriendelijke en professionele benadering! Mega store is een aanrader!

Hele goede service .

goede ervaring. Netjes op tijd,en fijn dat ik vantevoren even gebeld werd om de precieze tijd door te geven. Aardige nette vriendelijke bezorgers. Mijn ervaring is echt super verlopen.

prima bedrijf, doen we ze beloven

na eerder al een wasmachine te hebben besteld hebben we nu een warmtepompdroger laten komen. wederom keurig bezorgd. goede prijs en prima kwaliteit.

Vriendelijk en snel!

Op tijd geleverd, perfect beeldscherm, zeer goede prijs

Tweede kansje gekocht voor aangenaam bedrag. Aardige bezorgers en goede communicatie tijdens afleveren. Scherm mankeert niets. Top deal!

Geruststellend

Een beetje zenuwachtig was ik, toen ik besloot een tweedehandswasmachine te kopen. Mijn oude was 30 jaar met mij mee verhuisd. Ik wist niet meer hoe dat ging met aansluiten en afkoppelen. De twee mannen die dat kwamen doen waren vriendelijk en voorkomend, lieten me afscheid nemen vd oude machine. Ik was zeer gerustgesteld. Zeker toen de machine het ook nog goed deed! Uitstekend

Aanvankelijk probleem maar zeer goed opgelost

Voor een veel scherpere prijs dan MediaMarkt een wasmachine !Q500 besteld. (Duits model) Inclusief gratis leveren 1 hoog, aansluiten en afvoeren oude wasmachine. Er werd door de bezorgers meteen een wasprogramma gestart en toen bleek dat de wasmachine lek was. Het water gutste eronderuit, dus vermoedelijk intern een slang los. Die wasmachine ging dus weer mee terug en de volgende dag al werd een zelfde machine uit voorraad geleverd en weer getest. Deze is wel prima.

Aflevering goed gegaan en netjes

Prima geregeld ,

Snel en met echte garantie

We hebben weer een mooie, werkende vaatwasser. Het garantiebeleid werd snel, daadkrachtig nageleefd.

NIET BESTELLEN

Ik geef hier bij een waarschuwing alles is of gereviseerd of showroom en of een beschadigd product!! Gereviseerd staat op de site maar showroom en of beschadigd staat als outlet!!!

- Top service

- Erg goede klantenservice en medewerkers die erg behulpzaam zijn.

Gedaan wat jullie gezegd hebben snel bezorgd

Jammerlijk!!

Laat in het tijdslot alsnog gekomen maar geen telefoon gehad van we komen eraan. Voor de deur tikte ze iets om wat stuk ging. Droger neergezet maar geen slangetje aangesloten omdat die er volgens hun niet was. Wel de oude met slangetje meegenomen…???? Ze waren er puur voor het brengen en halen en hadden weinig idee over hoe en wat. Kortom jammerlijk! Ik hoop dat de droger beter werkt!

Komen afspraken na, installatie prim. Dik tevreden

Tevreden

Goede communicatie en updates over levering. Jammer dat niet aansluiten en dat er geen boekje bij zit

Karwijstraat 29

2152 GP Nieuw-vennep