Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een sterke waardering voor snelle levering en hoge kwaliteit van de producten. Klanten melden vriendelijk en behulpzaam personeel en een vlotte aankoopervaring. Enkele opmerkingen gaan over specifieke problemen of retouren, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De algehele indruk is dat winkelen bij deze leverancier betrouwbaar en aangenaam verloopt.
Initially there was a problem with the first machine that was sent- as was damaged! As soon as I emailed, I was completely impressed by the rapidity and efficiency and also kindness of the person that helped me- that was Danny Koene. Was EXTREMELY helpful, I am very pleased with the experience that was much easier than I expected. The machine still needs to be assassins by us- but as of now I am very happy with my experience. Adriana
24 May 2026
Adriana
Am
Snelle informatie/communicatie en service. Besteld artikel binnen 1 dag geleverd en van topkwaliteit. Aanrader.
21 May 2026
Peter
Breda
Instrucciones difíciles porque sólo están en inglés. La clavija del contacto eléctrico no apto para Europa. Por lo demás parece estable.
4 May 2026
Edith
Sendenhorst
Fitness handschoenen besteld. Volgende dag geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit handschoenen.
23 April 2026
Livraison rapide (24h) colis bien emballé rien à redire
14 February 2026
Julien
Belgique
Mooi aanbod en scherpe prijzen. Net verpakt/verzonden.
30 January 2026
Jeroen
Bosschenhoofd
Mooi op tijd geleverd en een geweldige massagestoel, staat ook mooi in het interieur.
9 January 2026
Ronny
Bladel
Vorig jaar de FT2 Inspire aangeschaft. Ik werd goed geholpen door één van de medewerkers. Bij de aanschaf kreeg ik korting, heel blij mee. Het in elkaar zetten kostte me 3 dagen, er zit een goeie beschrijving bij maar het zijn heel veel onderdelen. Maar als hij dan in elkaar staat dan staat er ook wat, wat een kwaliteit ! Deze week extra gewichten voor de FT2 en een opbergsteun aangeschaft. Spullen zijn net zoals bij de FT2 goed verpakt. Spullen waren snel in huis. Ik raad NRG zeker aan.
8 January 2026
Hub
Onbekend
Ik kreeg vooraf gericht advies over roeiapparaat. Initiëel wel levering van verkeerd apparaat, maar dit werd snel gecorrigeerd. Communicatie hierover verliep vlot, levering gebeurde verder ook stipt en correct.
24 December 2025
Philippe
Oostkamp
Altijd snel en vriendelijk.
18 December 2025
Roald
Velserbroek
Goede service!
11 December 2025
Sal
Zeist
Bestel een schwinn zadel voor de spinningfiets.... Tis niet omdat hij rood zwart is.... Dat het daarom een schwinn zadel is.... Het lijkt de zadel van een kinder fiets wel. En als je vraagt om te kunnen terug sturen.... Dan gaat het niet.... Want dit artikel behoord tot onderdelen. Schandalig.... Zuivere afzetterij.....
Beveelt niet aan
29 November 2025
Dieter
HEUSDEN-ZOLDER
Goedendag Dieter,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend om te horen dat het ontvangen zadel niet aan uw verwachtingen voldoet. Hoewel het zadel volgens onze gegevens geschikt is voor Schwinn-spinningfietsen, begrijpen wij dat de uitstraling mogelijk anders is dan u had verwacht.
Zoals duidelijk in de productomschrijving vermeld staat, vallen Schwinn spare-parts onder een uitzondering van ons retourbeleid. Deze onderdelen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Daarom adviseren wij altijd om vooraf het serviceformulier in te vullen, zodat onze serviceafdeling kan controleren welk onderdeel exact past bij uw toestel en u het juiste artikel wordt aangeboden.
Mocht u twijfelen of het juiste onderdeel geleverd is, ontvangen wij graag een foto van het zadel. Dan kunnen wij dit voor u controleren en bekijken hoe wij u verder kunnen ondersteunen binnen de mogelijkheden die wij hebben.
Dank voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Team NRG Fitness
Very fast delivery, Thanks.
15 November 2025
D.
Luc
Snelle levering, prima geregeld
8 November 2025
Erik
Westland
Fijn dat ze nog bepaalde reserve onderdelen kunnen leveren. En de levering was vlot. Het was echter alleen een verrassing dat het geleverde product er anders uitzag en er nog onderdelen van de defecte overgezet moesten worden. Ook het instructie filmpje klopte niet helemaal maar met een telefoontje en wat logisch nadenken en uitproberen is de reparatie gelukt. Nu hopen dat het geleverde onderdeel veel langer meegaat dan 2 jaar aangezien ze bij mij elke 2 jaar spontaan stuk lijken te gaan.
14 October 2025
Henk
IJsselmuiden
goed correct en vlug
12 October 2025
kristof
lembeke
Snel en netjes geleverd. Producten ogen goed.
5 September 2025
Thijs
Lochem
+gratis verzending +snelle levering +het doet wat het moet doen -duurder dan officieel noodzakelijk, maar gezien support van het toestel na 4 maanden nog niks heeft kunnen opsturen is dit een perfect alternatief.
28 August 2025
P.
Belgie
Ze hebben wat ik nodig heb en werd snel in orde gebracht!
21 August 2025
Zo door gaan!
25 July 2025
Magda
Oost-Souburg
Nog niet uitgeprobeerd, maar ik verwacht dat ze prima zijn voor mijn niet-professionele bokslessen.
21 July 2025
Lucinda
Leeuwarden
snel, betrouwbaar, mooie collectie, sterke materialen
17 July 2025
Michel
purmerend
Levering boven verwachting snel
10 July 2025
Henk
Haaksbergen
NRG Fitness BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van fitnessapparatuur, accessoires en gezondheidsproducten. Het assortiment omvat cardio- en krachttrainingsmachines, gewichten, yogamatten en andere fitnessaccessoires voor zowel thuisgebruikers als commerciële sportscholen. NRG Fitness BV richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.
Vang 4-6
4661TX Halsteren