mooie spullen en snel geleverd

Binnen enkele dagen na mijn bestelling werd de bestelling binnen de afgesproken tijd al aan huis afgeleverd

Fijn en snel!

Snel in huis!

Super klantvriendelijk!

Hekwerken kun je natuurlijk bij meerdere online leveranciers bestellen. Ik heb mij daar grondig in verdiept en uiteindelijk voor Thibo Online gekozen. Waarom? - ze hebben een zeer overzichtelijke webpagina. De duidelijkste die ik tegengekomen ben. - de prijzen zijn oké en de winkelwagen werkt heel makkelijk. - maar 'last but not least': de klantvriendelijkheid. Of je je vragen nu stelt via chat, telefoon of mail: je krijgt altijd meteen een duidelijk maar vooral een vriendelijk antwoord. Zelf had ik verschillende producten verkeerd of teveel/weinig besteld. Even bellen, geen probleem, de bestelling wordt meteen aangepast. In het kort: een TOP bedrijf dat super klantvriendelijk met hun klanten meedenkt!

Tevreden, precies zo als het hoort.

Product precies zoals omschreven, snelle levering. Prima.

Sterk ook in het kleine

Ik bestelde slechts twee beugeltjes. Had het snel binnen

Snel en precies zoals beschreven

Juiste product, precies zoals beschreven. Snel afgeleverd

Makkelijk te bestellen

heel tevreden!

Goede artikelen, snelle verzending.

Een paar verschillende artikelen via Thibo besteld. De kwaliteit is goed en het werd sneller bezorgt dan van tevoren ingeschat.

Ik vond bij tibo de onderdelen die ik zocht

Wat later geleverd. Maar dit was wel net voor pasen.

Fijne service

Gezellige personen, goede kwaliteit.

Op voorraad blijkt niet op voorraad

De bestelde bouwhekdoeken bleken niet op voorraad te zijn. Vervoerder kwam zijn afspraak niet na om uit te leveren op 31 maart. Hier zelf voor moeten bellen. Thibo wel goed bereikbaar en ook een goede correcte terugkoppeling

Afhalen was drama

Ik werd door een medewerker in de groene loods zeer klantonvriendelijk ontvangen. Kreeg zelfs een grote mond dat ik zonder te melden in de hal was binnengekomen, terwijl dit gewoon in de mail stond.

Goed advies, snel geleverd

Prima bedrijf

Parfait, livraison rapide. Top.

Je ne connaissais pas Thibo mais je pense que je vais venir de plus en plus sur ce site quand je vois la facilité d utilisation et surtout la rapidité de livraison.

Duidelijke website met genoeg informatie. Snelle levering en track en tracé.

Snel en compleet

Snelle levering goed product

Delivered in time and good customer support

Good price, delivered in time and good customer support

Perfecte service

PostNL heeft zelf een pakket gesplitst en daarna niet geleverd. Contact opgenomen met Thibo NL en direct opgepakt en het deel opnieuw verstuurd. Kortom super service Producten van perfecte kwaliteit om ons hekwerk strak te spannen!

Klantgericht

Het bestellen ging soepel. De aflevering had wat meer voeten in de aarde. Het kostte wat moeite om te weten hoe laat de levering plaats zou vinden. Uit eindelijk werd het 3 uur later. Hier werd wel helder over gecommuniceerd.

Vlot geregeld

Voldoet vlot aan mijn vraag. Enige minpunt is het vragen om een beoordeling

Ik ben zeer goed geholpen met de vragen die ik had en ook met mijn bestelling.

Goede kwaliteit

Snelle levering product is van goede kwaliteit

Verkeerde product ontvangen

Na een snelle reply met excuus heeft Thibo, na beklag over het verkeerd toegezonden product, nog diezelfde dag het juiste product verstuurd en de volgende dag al in huis. Contact verliep uitstekend en de kwestie was erg netjes en vlot afgehandeld!

Duidelijk, snel en goed!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede producten. Deze site onthoud ik.

besteld wat ik nodig had

ik had een paar dingen nodig voor bouwhekken

Thibostraat 3

5741 SJ Beek en donk

Over Thibo

Thibo Hekwerk - Alles voor omheining van huis, tuin en terrein Heb je vragen over je aankoop? De experts van Thibo staan voor je klaar om je vraag te beantwoorden! KLACHTEN AFHANDELING Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kan mailen via het onderstaande formulier of naar: [email protected]. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen we je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.