Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van snelle levering, vriendelijke medewerkers en duidelijke communicatie. Consumenten prijzen de betrouwbaarheid en kwaliteit van het geleverde assortiment. De prijs-kwaliteitverhouding komt meerdere keren naar voren als sterk punt. De algehele ervaring is overwegend positief en men zal waarschijnlijk terugkomen.
Ondanks de feestdagen toch nog snel geleverd.
11 January 2026
Sjoerd
Sint.Maartensdijk
prettig zakendoen correct met als mijn gevoel afspraak is afspraak. zeker aan te bevelen voor prive en zakelijk
30 December 2025
Homme
Heerenveen
Besteld, 2 dagen later geleverd.. alles top! Prima qualiteit!
22 December 2025
Frans
Haelen
geen gezeik, gewoon vriendelijk en duidelijk. Alles volgens afspraak
17 December 2025
Sander Delmeire
Cromvoirt
gebruiksvriendelijke website
17 December 2025
Lotte Jacobs
Arendonk
ontvangst was goed. Werd vlot en duidelijk geholpen. Geen negatieve opmerkingen.
16 December 2025
Robert
liessel
Producten waren makkelijk en snel te bestellen. Aanrader!
16 December 2025
Jan Harm Schippers
Harkema
Een hekwerk op maat besteld. Telefonisch bereikbaar voor gewenste informatie. Precies op geplande datum geleverd. Kwaliteit en prijs is TOP!
15 December 2025
Ahmet
Maaseik
Duidelijke site, snelle levering en vriendelijk personeel bij afhalen
9 December 2025
John
Guttecoven
Ik heb al vaker hekwerk besteld bij jullie omdat het hekwerk van goede kwaliteit is. Duidelijke website en ik had een vraag over maatwerk en kreeg gelukkig een mens aan de telefoon ipv AI gedoe. bestelling geplaatst en de levertijd klopte exact. Bedankt en wanneer ik weer wat hekwerk nodig heb dan bestel ik het weer bij jullie
8 December 2025
Thom
eemnes
Goede levering, goed verpakt en goede service. Ik zou hier meteen opnieuw bestellen als ik weer iets nodig heb. TOPPERS
7 December 2025
Angela
Hoensbroek
Ik heb van offerte tot levering een prettige afhandeling ervaren. Vragen werden snel en adequaat afgewerkt.
6 December 2025
goed geholpen
2 December 2025
jp
turnhout
We hebben wat hekken te repareren en konden bij thibo alles makkelijk vinden. Hoewel de leveringskosten best wel hoog zijn, toch gekozen voor thibo omwille van het assortiment.
2 December 2025
Tt
AMSTERDAM
Ik ben als particulier een hek aan het inkorten, maar kon niet op de reguliere manier aanpassen. Een belletje naar Thibo voorzag mij van passend advies, welke spullen te bestellen en hoe af te monteren. Zeer tevreden!
30 November 2025
Stefan
's‑Hertogenbosch
Voor mijn boot had ik 2 kleine gelijksluitende cilinders nodig. Uiteindelijk bij Thibo op internet gevonden. Binnen 2 dagen geleverd! Snel en professioneel. Kortom Top bedrijf!
26 November 2025
Ed
Zuidlaren
makkelijk online besteld. levering was inorde.
25 November 2025
Hans Vanbuel
Binkom
Beste Hans, bedankt dat je de moeite hebt genomen ons te beoordelen. Zo kunnen we ons blijven verbeteren! We zijn altijd kritisch op onszelf en zouden graag van je horen wat we nog kunnen verbeteren, aangezien een 7 dichter bij een 5 ligt dan een 10 ;)
Met vriendelijke groet,
Team Thibo
Producten makkelijk te vinden, goede kwaliteit en snelle levering.
21 November 2025
Rob
Harlingen
Besteld en vrijwel direct geleverd. Keurig en veilig op pallet. Zeer tevreden.
17 November 2025
Hans
Lisse
12 November 2025
Martien Essing
Heelweg
Het nakomen van afspraken alleen al is in ene bouwproces een verademing. Top geregeld.
12 November 2025
Fred
Bergeijk
mooi bedrijf
10 November 2025
Johan Kaptheijns
Valkenswaard
Zoals ik hierboven al schrijf: Vandaag besteld en betaald, op voorraad, is morgen geleverd. En toen het iets langer duurde, werd ik keurig gebeld. Goede service en bijzonder goede kwaliteit. En logostiek het magazijn goed op orde, ik ben zeer tevreden. Ik beveel Thibo zeker aan bij anderen.
9 November 2025
Harrie van der Steen
Veghel
Snel en netjes geleverd en pakket goed te volgen. En product voldoet aan de verwachtingen. En dat voor een nette prijs.
2 November 2025
FHF
Epe
Thibo Hekwerk - Alles voor omheining van huis, tuin en terrein
Heb je vragen over je aankoop? De experts van Thibo staan voor je klaar om je vraag te beantwoorden!
KLACHTEN AFHANDELING
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kan mailen via het onderstaande formulier of naar: [email protected]. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen we je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
Thibostraat 3
5741 SJ Beek en donk