Filters

8

Snel beschikbaar goede service.

Contact via mail loopt soepel. De voorraad is ook enorm. Bij afhalen artikelen loopt ook op rolletjes.

 • Aanbevelen? Ja
4

Wees gewaarschuwd

De webshop van Thibo betaalt maar 90% van het product terug bij retourneren. Ook de verzendkosten (van heenzending) betalen ze niet terug. Dit is hun standaardbeleid en gaat natuurlijk volledig tegen de wet in. Je hoort consumenten 100% terug te betalen samen met de verzendkosten van heenzending (ook als het een groot en zwaar product betreft en het product met een vrachtwagen wordt bezorgd, maar bij mij ging het om een klein pakketje). Na een paar keer aandringen hebben ze bij mijn retour alsnog de wet gevolgd maar het blijft bizar dat Thibo standaardvoorwaarden hanteert die van de wet afwijken. Verkoop dan gewoon niet aan consumenten. Update: in de reactie van Thibo van 20 maart 2023 staat dat de voorwaarden wat betreft 'de 90% vergoeding' nu zijn aangepast maar op de website staat gewoon nog 90% als vergoeding vermeld.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jelle, bedankt voor je review. Dit houdt ons scherp en met behulp van reviews kunnen we onszelf verbeteren! De voorwaarden op onze webshop zijn opgesteld met en gecontroleerd door Webshop Keurmerk. Naar aanleiding van je klacht hebben we contact met hen opgenomen om deze nogmaals onder de loep te nemen. Wij verkopen, naast de producten die je bij ons bestelde en per post verstuurd kunnen worden, ook hele grote en zware producten, zoals grote poorten en bouwhekken, welke met een grote vrachtauto verzonden worden. Hiervoor zijn uitzonderingen op de voorwaarden voor verzenden en retourneren. We hebben voor nu in ieder geval de voorwaarden wat betreft de 90% vergoeding aangepast in afwachting van de terugkoppeling van Webshop Keurmerk. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Prettige dag! Team Thibo Online

10

Geweldig!!

Personeel dat meedenkt als je een bestelling wilt plaatsen. Goede prijs kwaliteit verhouding. levertijden volgens afspraak. Vriendelijk personeel dat meehielp toen ik de bestelling op kwam halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot het juiste geleverd

Een fijne grote sortering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Gemakkelijk te vinden op internet. Duidelijke uitleg over de producten

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed

Goede materialen , snelle levering ,niet duur en goed !! En makkelijk te vervangen van de oude . Goed verpakt . Super blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Bestelling wilde ik eerder ophalen. Geen probleem. De bestelling werd zelf netjes in de auto gelegd Top service

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Mooie producten, goede communicatie en redelijk snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
3

Onvriendelijke personeel

Scherpe prijs en goede producten maar… Neem alleen wel even de tijd om te producten af te halen. Ook voor een paar kleine onderdelen laten ze je gewoon een half uur wachten. Meneer was namelijk te druk met kletsen Met andere chauffeurs.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Bas, bedankt voor je bestelling bij Thibo Online en dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Erg vervelend dat je even hebt moeten wachten alvorens onze collega's van de expeditie je hebben kunnen helpen, onze excuses hiervoor! We trachten klanten die hun bestelling komen afhalen altijd direct te helpen, alleen wijst de praktijk uit dat dit helaas niet altijd mogelijk is. Je review maakt ons er in ieder geval weer op attent hier aandacht aan te besteden! Met vriendelijke groet, Team Thibo Online

3

Thibo doet niet wat men zegt.

Op de factuur stond het juiste huisnummer. Op het afleveradres stond niet het juiste huisnummer. Hierover gebeld met Thibo, de zending was nog niet verzonden en men zou het juiste huisnummer vermelden. Helaas niet gedaan met als gevolg verkeerde bezorging bij de buren 500 meter verderop. Gelukkig was men zo aardig om uw pakket bij mij te bezorgen, uiteraard een aantal dagen later. Als men THIBO een toezegging doet, waarom doet men dat niet? Het leven zonder lastige klanten zou het leven wel veraangenamen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review en het telefonisch contact dat we gehad hebben n.a.v. de bestelling. Door een technische fout was de toevoeging op het huisnummer niet op het postlabel gekomen. Dank dat je hierover direct contact met ons opgenomen hebt om dit te corrigeren. Er is een nieuw postlabel gemaakt, ditmaal mét de toevoeging op het huisnummer, maar door een menselijke fout is deze niet op de zending geplakt. Onze excuses hiervoor! Het probleem met de toevoeging op huisnummers is inmiddels verholpen. Wij wensen je veel succes met de aankoop. Gelukkig is deze alsnog bij je terecht gekomen! Prettige dag! Team Thibo Online

10

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd. Proces van betalen en factuur ook OK.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Na telefonisch contact gehad volgende ochtend opgehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld en overzichtelijk

Gewoon netjes besteld. Alles word duidelijk aan gegeven. Zit.in een super strakke verpakking en netjes gesorteerd. Gewokn super bedrijf!!! Mvg Pascal

 • Aanbevelen? Ja
10

SNELLE LEVERING

CORRECTE LEVERING EN SNEL

 • Aanbevelen? Ja
10

praktisch

Zoeken, bestellen en bezorgd. Klaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Tegenwoordig is het bijna de norm dat producten dezelfde dag nog worden verstuurd. Dit was nu niet het geval. "Levering binnen twee werkdagen". Woensdagochtend besteld, vrijdag bericht dat het pakket klaar staat voor verzenden en zaterdag geleverd door PostNL. Dus geleverd binnen twee werkdagen? Ja/nee, daarom 4,5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
4

Ik heb afgelopen vrijdag de bestelling gedaan en heb nog steeds niet gehoord wanneer deze geleverd w

Ik heb afgelopen vrijdag de bestelling gedaan en heb nog steeds niet gehoord wanneer deze geleverd wordt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Bedankt voor je review. Er is gisteren iets misgegaan met de automatische uitgaande mails van de zendingen. Je bestelling is gisteren verstuurd en we hebben je inmiddels de mail met de track en trace link gestuurd. Prettige dag! Team Thibo Online

7

Correcte prijzen , kwalitatief materiaal

Produkten van Thibo zijn kwalitatief en werden goed verpakt geleverd. De leveringsafspraken om vooraf te bellen werden echter niet nagekomen waardoor er verwarring ontstond over het leveringsuur. De chauffeur ter plaatse heeft wel alles netjes achtergelaten. Prima werk jongens, leveringsafspraken kunnen wel beter !

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische service

Pakketje was door de computer naar verkeerd adres gestuurd. Telefonisch contact en perfect te woord gestaan en geholpen. Bravo !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snel en correct

Ook al was het een kleine bestelling. Het was in ieder geval mogelijk zonder grote hoeveelheden af te nemen en het werd supersnel geleverd. Klasse!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Eerst telefonische info gevraagd. Ik werd perfect geholpen en mijn vraag keurig per mail beantwoord. Product keurig geleverd. Dit alles voor een product wat niet veel koste.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima levering goede service

Verkeerde bestelling nog makkelijk te wijzigen en toch snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct en snel

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en alles binnen twee dagen op kunnen halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Snelle levering, echter beugels waren los verpakt in een doosje en daardoor beschadigd. Na een kort mailtje met foto's naar het team Thibo, hebben zij drie nieuwe beugels, kostenloos (nu beter verpakt) opgestuurd! Bedankt voor de service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met de levering

Bestelling goed kunnen volgen. Aflevering zoals voorspeld.

 • Aanbevelen? Ja

Over Thibo Online

Thibo Online is dé online shop voor de omheining van huis, tuin en terrein. Onderdeel van Thibo Online is Werfhekken Online, uitsluitend voor de Belgische markt voor werfhekken en werfhek accessoires.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd