Beste Bert, Bedankt voor je review! Vervelend dat je bestelling niet zonder beschadigingen bij je aangeleverd is. Daar balen we enorm van. Fijn dat we inmiddels al contact hebben gehad over de afhandeling van je klacht. We hebben vandaag direct e.e.a. in gang gezet :) Prettige dag! Team Thibo Online
Beste John, Bedankt voor je review. De puntdraadkoppen zijn van aluminium en in de basis niet gemaakt om grote (span)kracht op te zetten. We leveren je graag een nieuwe kop, echter horen we graag of je de prikkeldraad aan de kop zelf hebt opgespannen? Dit is namelijk niet de bedoeling. De prikkeldraad dient tussen bijvoorbeeld twee palen, of muurlatten opgespannen te worden en daarna pas aan de puntdraadkop bevestigd te worden. Plaats je de draad al in de kop vóór het opspannen, kan blijven de “prikkels” achter de kop hangen en is de kans inderdaad groot dat deze breekt. We horen graag van je! Team Thibo Online
Originele beoordeling
Thibo Online is dé online shop voor de omheining van huis, tuin en terrein. Onderdeel van Thibo Online is Werfhekken Online, uitsluitend voor de Belgische markt voor werfhekken en werfhek accessoires.