Prima product, snelle levering, voor herhaling vatbaar.

De bestelling verliep soepel. Er was iets niet duidelijk, door een kort telefoontje werd alles goed uitgelegd. Levering na 3 dagen. Omdat ik die middag niet kon de andere morgen naar het DHL afhaalpunt. Dat zou om 10.00 uur opengaan. Poging om te bellen mislukt, er liep een antwoordapparaat. Om 11.45 uur belde de kapper terug en kon de bestelling alsnog afgehaald worden. Verder geen bijzonderheden.

Zoals beloofd

Snel en goed geleverd

Goed en snelle service

Dikke prima

vlotte dienstverlening, zeer tevreden

zeer tevreden, eindresultaat is precies zoals de preview, vlotte levering, goede vervoerder (DHL) die uitstekend communiceert over de levertijd. Kortom top gedaan en erg handig voor mij als cartoonist om leuke bedrukte mokken te laten maken als relatatiecadeau

Perfecte klantenservice; goed en snel bereikbaar. Snelle verzending van de mok en mooie kwaliteit.

helemaal goed

snel gemaakt en geleverd. goede kwaliteit.

niet goed......PERFECT

Precies hoe ik de beker had gemaakt, er leuk aandenken.

Het was vrij gemakkelijk om zelf een ontwerp te maken. Werd zeer snel geleverd.

Erg fijne ervaring

Goede tool om voorbeeld te zien.

Snel en goed

Mok was de volgende dag binnen. Goed verpakt. Kleuren van bedrukking waren zoals op het scherm. Blij mee.

Goed.

Een voudig zelf ontwerpen, Snelle levering, Goed verpakt. Helemaal niets mis mee.

Hele mooie mokken. Eigen ontwerp ingeleverd, goed te controleren. Resultaat is fantastisch en na een dag al bezorgd!

Wauw

zeer snel en zeer mooi resultaat. Top !

Topdienstverlening

Eerst een mail om te verzekeren dat de juiste bestelling werd geplaatst en dan bij de vaststelling dat de mok kapot geleverd werd binnen de 24u een nieuwe afleveren. Pluim voor de klantendienst!

Snelle levering en mooi bedrukt

Netjes verpakt en geleverd. Mooi bedrukt!

Zeer snelle service ! Bestelling prima uitgevoerd.

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Zie die ene zin hierboven

Precies zoals ik het had aangegeven en verwacht en de snelle levering was echt <3333

Met de 3d en de panorama kreeg ik een goed beeld van hoe het eruit kwam te zien, wat ook zeer makkelijk in gebruik was. De supersnelle levering was echt perfect en was precies waarom ik dit bedrijf koos.

Snel, netjes en exact zoals beschreven.

Snel en goed

Snel geleverd Goede kwaliteit Veilig verpakt

Snelle levering en als verwacht

Prachtig

De website, waarop je het ontwerp kunt maken, zal nog wat verbeterd moeten worden. Maar de uitvoering is werkelijk prima!

Topservice!

Boven verwachting geleverd. Super kwaliteit mokken voor een geweldige prijs. Absoluut een aanrader, bedankt!

Zeer mooie bekers

Zeer mooie bedrukking zeer snel gemaakt en verstuurd.

Handige website / opmaak sjabloon. Snelle levering en mooi resultaat. Ik ben zeer tevreden en weet zeker dat de ontvanger er erg blij mee zal zijn.

Zinkstraat 1

4823AD Breda