Laden reviews...
546 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de hoge kwaliteit en snelle levering. De feedback bevestigt duidelijke communicatie en gemakkelijke ontwerpmogelijkheden. Er zijn enkele meldingen van kleine gebreken die snel opgelost werden, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. Het eindresultaat voldoet meestal aan verwachtingen en gewaardeerde afwerking.
Mok was snel geleverd en ook mooi scherp gedrukt
Dirk
Nijkerk
Heb een zelfontworpen mok besteld, levering was zeer snel en van zeer hoge kwaliteit.
Eric
Dordrecht
Ieder jaar in juli bestel ik een x-aantal mokken voor een vrijwilligersproject. Het is heel makkelijk je eigen design te uploaden. Vervolgens zijn de mokken zo besteld. Ze worden snel geleverd en de kwaliteit is top! Al jaren erg tevreden met dit bedrijf.
Nelleke
Tilburg
Snel en makkelijk te maken en te bestellen. Ook duidelijk over vragen die er zijn. Prijstechnisch ook bij hele kleine aantallen prima als cadeau om weg te geven. Blijft jammer dat de binnenkant (en onderkant) niet bedrukt kan worden. Een verrassend element op de bodem is ook leuk.
Karin
Oude Wetering
Alles volledig in orde. Wat ik wel moeilijk vond, was de controle in mijn boodschappenlijstje. Ik had ergens een mok teveel, maar omdat ik de afbeelding telkens apart moest aanklikken om ze te kunnen zien, was het moeilijk om de overbodige mok te vinden.
Nicole
Westerlo
De dag erop in huis, print was netjes en precies zoals ontwerp
6 July 2026
Lieke
Roosendaal
Handige ontwerptool, goed resultaat, vlotte en probleemloze levering. Prima kwaliteit maken bedrukking
5 July 2026
Dennis
Gemert
Makkelijk zelf ontwerpen en een goede en snelle service
4 July 2026
Angelique
Everdingen
na een mok ontvangen te hebben die een soort bedrukte barst leek te hebben was ik daar uiteraard niet blij mee en ook verbaast dat zoiets verstuurd wordt aan een klant. Na een negatieve reaktie mijnerzijds nam mokkenbedrukken.nl contact met mij op en na het opsturen van wat fotoos van mijn probleem werd mij dezelfde dag nog een nieuwe mok toegestuurd; een mok zoals je hoopte gelijk al te krijgen. De klantenservice van mokkenbedrukken.nl heeft mijn probleem keurig en snel opgelost.
s
oostwold
Ziet er prima uit en mooi op tijd bezorgd
Albert
Anerveen
Het bewerkingsprogramma is makkelijk, ze verzenden supersnel en de kwaliteit is heel goed. Al meerdere keren gebruik van dit bedrijf gemaakt en nooit teleurgesteld.
Sabrina
Enschede
Ik heb hier al verschillende keren mokken besteld en ben heel blij met de kwaliteit en de service. Het zijn leuke mokken die snel en netjes worden geleverd. En het bedrijf heeft een supervriendelijke klantenservice die snel reageert, meedenkt bij eigen ontwerpen en meteen met oplossingen komt. Zelfs aan heel kleine bestellingen wordt heel veel aandacht besteed. Een aanrader!
Christel
Helemaal top
Yannis
Hubner
We hadden twee mokken besteld met een korte tekst en een afbeelding erop. Het resultaat is zelfs beter geworden dan verwacht en daarnaast ook nog snel binnengekomen. De volgende keer bestellen we zeker hier weer onze gepersonaliseerde mok!
Patrick
Werkhoven
ervaring zeer goed mok verzorgd zoals besteld en ook geleverd in zeer korte tijd
Will
dinteloord
Goede kwaliteit van het product en snel afgeleverd!
Werner
Vogelwaarde
Mok was snel binnen en de kwaliteit is super.
Elwin
Arnhem
Top-service!!
29 June 2026
DOMINIQUE
Geel
Ik maakte eigen logo'tjes voor een bedanking op de mokken. Deze werden vliegensvlug geleverd en mooie bedrukken en glimmende mokken! De kleuren zijn prachtig en scherpe kwaliteit van tekst en afbeeldingen. Een aanrader!
Salomé
België
Super tevreden met de mokken die ik heb besteld! Mijn logo is perfect gedrukt en de kwaliteit is uitstekend. Daarnaast was de levering razendsnel; ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Zeker een aanrader!
Diamond
Amsterdam
Ze doen wat ze beloven. Dinsdagavond besteld, donderdag in huis. Mok ziet er super uit, mooie duidelijke kleuren, ik ben zeer tevreden.
Monique
Rozenburg
Nette opdruk, prachtig afgeleverd,heel aangekomen.
Jan
Katwijk
door omstandigheden had ik de mokken snel nodig en de medewerking oma het ook snel te leveren was formidabel
Hans
apeldoorn
Super snel en mooi ook nog
Jack
Well
Heel makkelijk te maken. En zoals beloofd de volgende dag geleverd. Echt een aanrader!
Mariëlle
Deventer
Beste Mariëlle,
Bedankt voor de review.
Fijn om te horen dat het ontwerpen makkelijk is gegaan én de bestelling de volgende dag netjes bezorgd is!
Vriendelijke groet, het team van Mokkenbedrukken.nl
Zinkstraat 1
4823AD Breda