Perfect product

Snelle levering, prima prijs en goed uitgevoerd

In een woord: super!

Heel fijn geholpen, meedenkend en een enorm snelle levering! Ik zou hier weer bestellen!

Eerst 1 besteld nu 24 stuks hopelijk ben ik nog steeds blij

Tevreden

Snelle en mooie bedrukking voor niet veel geld, ook heel snel geleverd.

good and fast mug printing

nice quality of printing for my image, with fast delivery. hope it lasts long

eerst geen reacties meer, later mooi opgelost

Meedenken ging goed Vrij snel antwoord op vragen onduidelijkheden Helaas werd het artikel door bezorger teruggestuurd ivm artikel beschadigd! Een mail hier direct op gestuurd naar Mokkenbedrukken, waarop ik tot op heden geen antwoord mocht ontvangen Wel alleen deze mail ter beoordeling Jammer, mvgr.,.. Later ontving ik wel een email bericht dat ze het kapotte artikel nog niet handen ontvangen, en ze alsnog alvast een nieuwe stuurden Inmiddels ontvangen in goede orde en degene voor wie het cadeautje is, is er blij mee Toch nog goed opgelost! Top!

Snel zonder gedoe

Mokken zijn wat je ziet. Prima kwaliteit, snel geleverd. Heel tevreden.

De bestelling binnen twee dagen al bezorgt

Dit bedrijf is goed bezig, en produkt dat besteld is goed gemaakt.voor herhaling vatbaar.

Hele goede service!

Het ontwerpen is makkelijk. En de volgende ochtend al bezorgd. Echt super snel!

Snel en goede prijs-kwaliteit

Ik heb een mok met eigen opdruk besteld. Prima ontwerp tool, levering binnen enkele dagen, en prijs-kwaliteit is in orde.

Leuk!

Leuk dat je geheel je eigen mok kunt maken. Snelle levering ook!

Goede kwaliteit en afhandeling van gevraagd artikel

Artikel kwaliteit en bedrukking uitstekend. Aflevering als aangegeven en keurig op tijd. Artikel verpakking uitstekend. Kan geen klacht bedenken

Uitstekende service

Het ontwerpen en bestellen van mokken gaat heel gemakkelijk via de website. Tijdig besteld worden de mokken ook daadwerkelijk de volgende werkdag geleverd. Ik bestel met plezier bij Mokkenbedrukken.nl .

Leuk cadeau

Bestelling was iets na 14 uur maar toch de volgende dag al ontvangen. Beker ziet er leuk uit, leuk cadeau. Maar tip: inpakken mag wat beter, ik was verbaasd dat het onbeschadigd was bezorgd want het zat niet helemaal goed dicht. Toch 5 sterren voor de snelle levering en de afwerking van de foto op de beker. Niets op aan te merken.

Snelle en goede service, top kwaliteit

Een ontwerp maken was makkelijk, vandaag besteld en morgen in huis is echt een super snelle service. De kwaliteit is goed, nu nog kijken hoe de opdruk het houd na een aantal afwasbeurten. Maar tot zover zeer tevreden.

Erg fijn!

Altijd snel de mokken in huis! Bij een foutje op de mok, vanuit mijn kant, werd er direct contant gezocht waardoor ik alsnog de juiste mok ontving. Super!

Top-service en super snel geleverd!

Heel goed en snel geholpen, met de specifieke spoed-vraag die ik had. Top!

Hele leuke mok

De mok is heel goed gelukt en mooi. Ook heel snel geleverd. Alleen het ontwerpen zou iets makkelijker mogen. Had er iets moeite mee maar ik ben wel een digitale analfabeet

Mooi en snel!

Makkelijk foto’s uploaden en tekst toe te voegen. Ziet er mooi uit.

Over het algemeen tevreden met het product, maar de afdrukkwaliteit is niet uitstekend. De mok is kleiner dan ik had verwacht. De afdrukkwaliteit is helaas slecht. Ik had een vectorbestand met duidelijke contouren, maar voor het uploaden was een ruwe afbeelding vereist. Het resultaat was een wazige afdruk. De kwaliteit van de mok is goed. Ook zeer snelle levering en de mogelijkheid om slechts één exemplaar te bestellen, wat moeilijk te vinden is met een aangepast ontwerp.

Snel gedaan en snel geleverd

Prima webshop. Netjes bedrukt snel verzonden en veilig verpakt.

Goede kwaliteit. Op tijd geleverd.

Dinsdagmorgen besteld. Woensdagmorgen in huis. Top!

Supersnelle levering en ziet er mooi uit!

Op maandag een gepersonaliseerde mok besteld, foto's en tekst toegevoegd, dit ging gemakkelijk en ik kon een voorbeeld zien van hoe de mok er uit zou komen te zien. Kwaliteit van de afdruk is goed. Besteld en de volgende dag al in huis!

Snel en mooi gedaan. Het zijn stevige glazen. Echt een aanrader.

Kwaliteit en zeer snelle levering

De latte mokken waren keurig bedrukt en de levering ging zeer snel

Zinkstraat 1

4823AD Breda