Erg mooie bedrukking, snelle levering.

Erg mooie bedrukking, snelle levering.

Snel en mooie mok!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en mooie mokken!

Heel er goed!

Dit is al de tweede keer dat ik hier iets besteld heb en ik ben ontzettend blij met hun service en kwaliteit. Helaas kwamen twee van de mokken beschadigd aan, maar ze reageerden heel snel en hebben nieuwe opgestuurd. Ik zal hier in de toekomst weer bestellen!

Prachtig kwaliteitsartikel, mooi bedrukt, snelle verzending.

Professioneel en goed betaalbaar

Prachtige mokken, eenvoudig digitaal te makenen een leuk prijsje voor een kadootje!

Beker makkelijk te bewerken. Resultaat top. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Zag netjes verpakt.

Snel en accuraat geleverd

Het ontwerpen van de mokken was eigenlijk zeer simpel, een eigen ontwerp geupload en zeer makkelijk te plaatsen. Teksten erbij voor alle medewerkers en klaar. 2 dagen later geleverd, goed verpakt ! Top !

Fantastische service

Ik wilde 27 mokken bestellen met opdruk. In de bestelling had ik per ongeluk 1 met opdruk gedaan en 27 mokken zonder druk. Mokkenbestellen.nl vroeg me of dat de bedoeling was. Zo werd de bestelling toch juist afgehandeld. De mokken kwamen een dag later. Veel sneller dan ik verwacht had. Ze waren van goede kwaliteit en mooi bedrukt.

Goede uitleg over het plaatsen van onze tekst op de mok en bestelwijze. Daarna uitstekende service om mokken op tijd op de bestemming te krijgen.

Top ervaring

Snel geleverd, goed ingepakt, en het ontwerp was precies zoals ik voor ogen had!

Dik tevreden!

Dik tevreden, voor een leuke prijs een mooi gepersonaliseerde cadeautje, makkelijk programma en na een dag in huis. De levering was niet zoals afgesproken, maar dat kwam door DHL, het werd niet op het afgesprokennpunt geleverd, ik moest het 6 km verderop gaan halen.

Echt netjes bedrukt met snelle levering!!!

TOP!!!

Ze maken helemaal waar wat ze beloven. Daar word ik zó blij van! Ik had de bestelling precies zoals ik had opgegeven de volgende dag in huis. Fantastisch. Als je een bedrukte mok nodig hebt, echt hier bestellen.

Mooi bedrukt en snel geleverd.

Deze site zal ik adviseren aan anderen die een mok willen laten bedrukken.

Volgende dag al ontvangen. Zeer goed verpakt!

Veel keus en goede service

Fijn dat er gekozen kan worden uit zo veel soorten mokken. En het ook geen enkel probleem is om overal een unieke naam bij op te zetten. Super tevreden en als ik ooit nog leuke mokken nodig heb bestel ik ze hier.

Snelle levering van leuke originele naammokken

Makkelijk om zelf je mok met naam te ontwerpen. Site is zeer gebruiksvriendelijk!

Af!

Erg tevreden over de tijdige levering, ondanks de verschillende ontwerpen. Duidelijke, kleurzuivere print.

Snelle levering en mooi resultaat

Snelle levering en mooi resultaat dat uit ziet net zoals de foto op de site

Snelle service, kwalitatief goed

Binnen een dag had ik de mokken binnen. Netjes verpakt en kwalitatief goed. Wat mij betreft een aanrader!

De kleuren waren erg donker helaas

perfecte en snelle levering

goede website snelle levering goed contact

Duidelijke website en snelle levering zoals beloofd. En de mok ziet er prima uit!

Prima bedrijf, doet wat het beloofd.

Supersnel, topkwaliteit en prima prijs

Er zijn veel aanbieders van bedrukte mokken, maar Mokkenbedrukken.nl overtreft naar mijn idee alles!

prachtig afgewerkt

volledig naar mijn zin