Topkwaliteit, supersnelle service, nooit problemen, al meermaals besteld!

We zijn elke keer weer verbaasd hoe snel onze bestellingen geleverd worden. Voor 14u besteld in België en de dag later al aan huis geleverd (vanuit Nederland!). De drukkwaliteit is altijd top, zowel voor kleur als zwartwit. Méér dan tevreden klanten die zeker (snel) terugkomen.

SUPER!

Super snelle levering, vriendelijke klantenservice en top kwaliteit!

Goede klantenservice

Mok werd beschadigd geleverd, melding van gemaakt. Er werd direct een nieuwe opgestuurd.

helemaal goed, conform verwachting

helemaal goed, conform verwachting

Hartstikke top

Helemaal top. Mok is helemaal goed gelukt voor een leuke prijs.

Ja, gewoon geweldig!

Geen poespas, heldere website, heldere afspraken en een fijne prijs. Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop!

Heel mooi geworden, snelle service!

Heel mooi geworden, snelle service!

Heel makelijk te regelen

Ik vond het super makkelijk te regelen....

Fijne service en snel geleverd

Bedankt voor alles de mok is goed gedaan. Ik ben blij met de kwaliteit en product

Helemaal tevreden

Mok is van goede kwaliteit, goed bedrukt en ook goed en snel geleverd!

Mooie producten, snelle service

Het programma om de foto op de mok te plaatsen werkt prima. De mokken zien er goed uit, werden snel geleverd en waren zorgvuldig verpakt.

Goed werk geleverde

Makkelijk te bestellen en snel Geleverd

Ik was opzoek naar een cadeau wat ik zelf kan personaliseren. Dit is volledig mogelijk, zonder extra poespas die al in het ontwerp zit. Het is een mooie mok en wat een super snelle levering! Erg blij mee. :-)

Mooi product en super snelle levering!

Rond 13.00 uur mijn bestelling geplaatst en de volgende morgen om 11.00 uur de mokken mogen ontvangen! Zien er echt super goed uit!! Heel erg tevreden over product, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Eenvoudig, snel en prachtig!

Een leuk kado voor het team bedacht, ontworpen en binnen een dag laten drukken door mokkenbedrukken. Al vaker iets besteld ,maar keer op keer weer positief verrast door de snelheid van afhandeling en de kwaliteit. Op naar het volgende idee!

Topkwaliteit en enorm fijne service

Ik heb nu meerdere malen fotomokken laten maken. De kwaliteit is prachtig en de levering snel. Het team wat de afdruk regelt is nog in staat een typefout in de tekst te herstellen en is enorm vriendelijk.

Perfect geleverde mok

Mok is bedrukt naar wens

Snel, efficient en smaakvol!

Zeer positief

Glas besteld met 3 foto’s erop. Super blij mee aan degene die we het als kado gaven. Voor half 2 besteld en de volgende dag had ze het al binnen. Super snel en mooi gedaan. Top!

Heel erg goed

Ontwerpen op de site is eenvoudig en duidelijk. Snelle, nette levering. En vooral heel erg mooi.

super

goede kwaliteit ,mooi afgewerkt, goed verpakt ,en redelijk snel verzonden

Mooie mok

Heel mooie mok ontvangen van mokkenbedrukken. Erg makkelijk om je eigen ontwerp te uploaden en snel, goed verpakt, geleverd. Aanrader!

Fantastisch!

De mokken zijn super scherp qua afbeelding en tekst. Ze zijn netjes afgewerkt met een mooie glans. Ze blijven mooi in de vaatwasser. En het ontwerpen is super makkelijk en handig met het 3d ontwerp dat je kan bekijken! In een woord top en snel geleverd!

Snel en netjes

Mooie mokken, strakke bedrukking. Wel iets donkerder dan het originele ontwerp.

goede kwaliteit en service

nu voor de tweede keer mokken besteld. Vorige zijn al 5 jaar in gebruik en nog steeds keurig netjes. Opdruk vaatwasser bestendig en goed geplaatst. Ga hier zeker vaker bestellen voor mijn mokken.

Zinkstraat 1

4823AD Breda