Goede kwaliteit, en betrouwbare mensen

Mijn ervaring is zeer goed met mokkenbedrukken.nl. de site is overzichtelijk en het personeel denkt goed met mij mee. Ik heb nu voor de derde keer bij dit bedrijf besteld en daar zal het niet bij blijven.

Makkelijk ontwerpproces en geweldig resultaat

Het ontwerpen van de mok was heel makkelijk. De levering snel en het resultaat prachtig.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Goede en snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

De bedrukte mokken zijn, zoals beloofd, op tijd geleverd en zien er geweldig uit!

Simpel, goed en snel

Ik had even snel een leuk cadeau nodig. Nou, bestellen en ontwerpen was makkelijk en snel. Bezorging dag later. Goede kwaliteit eindproduct ook.

Prachtige mok... goede kwaliteit... Super snelle levering... Erg tevreden...

Snelle levering, goeie service

Bestelling gedaan, vrijwel direct een email om te checken of inderdaad zelfde naam op 12 mokken moest, waarna snelle levering volgde. Kortom: Top

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice

Mijn mokken waren inderdaad de volgende dag al geleverd. Ik had nog enkele vragen en ben goed geholpen door de vriendelijke klantenservice. De volgende keer bestel ik hier weer. Dank je wel, Ivan

Prachtige mok geworden, en de service is ook top. Dank jullie wel.

Goede en tijdige levering

Alles wat aangegeven wordt op de website klopt. De mok is van goede kwaliteit en snel bezorgd.

Snel geleverd en volledig volgens verwachting.

Snel geleverd en volledig volgens verwachting.

Erg klantvriendelijk en behulpzaam

Had een bedrukte mok gekocht, maar die was na een maand al vervaagd. Dit probleem gaf ik aan en na wat onderzoek bleek het waarschijnlijk een productiefout te zijn. Ze boden me netjes aan om de mok opnieuw te verwerken en verzenden. Die is inmiddels binnen en daar tot nog toe geen problemen mee gehad. Dus erg klantvriendelijk en ze zijn bereid je te helpen.

Mooie mokken

5 mokken met 5 verschillende opdruk laten maken Mooi resultaat enige minpuntje is dat je de preview niet ziet voor je besteld. Maar is helemaal goed gekomen.

Zeer snel!

Dit was mijn tweede bestelling en ik ben opnieuw heel tevreden: snelle service en prachtige bedrukking!

Duidelijke instructies om de mok te maken. Snelle verzending en bezorging. De prijs is niet duur in vergelijking met andere bedrijven. De mok ziet er precies uit als online.

Fantastisch! Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik vond het best even spannend, want heel eerlijk was ik zelf aan de late kant voor de bestelling. Maar de mokken zijn ontzettend snel geleverd en dus gelukkig op tijd voor mijn event. Ook mijn ontwerp op de mokken is helemaal gelukt en het zijn ook goede kwaliteit mokken! Ik ben helemaal blij en het bedrijf waar het voor was ook!

de plaatjes op de mokken zijn uitstekend afgedrukt

Het zelf ontwerpen van de mokken ging prima en de ontvangst van de mokken was goed. Altijd benieuwd of het heel aankomt en dat was ook zo!

gewoon goed en betrouwbaar

Makkelijk te maken en goede en snelle levering.

altijd snel, goed en scherp geprijsd!

al meerdere keren mokken besteld, altijd snel geleverd, goede kwaliteit en scherp geprijsd! Bij de laatste bestelling zat een een foutje in het door ons toegezonden logo dat op de mok moest komen, mokkenbedrukken.nl haalde dit eruit in een kwaliteitscontrole en stuurde foto's van een proefdruk. dat gaf ons de mogelijkheid om een aangepast logo te sturen. super service!

Snel geleverd en hele goede kwaliteit

De volgende dag in huis, erg mooie mok! Zeker een aanrader.

Gemakkelijke website om een eigen layout te maken met veel mogelijkheden. Snelle service. Prijs kwaliteit zeker oké.

Toppie

Snelle en goeie service. Top!

Perfect product

Snelle levering, prima prijs en goed uitgevoerd

In een woord: super!

Heel fijn geholpen, meedenkend en een enorm snelle levering! Ik zou hier weer bestellen!

Eerst 1 besteld nu 24 stuks hopelijk ben ik nog steeds blij

Zinkstraat 1