Goed product snelle levering

Makkelijke website, snelle levering mooie mok

Easy!

Makkelijk zelf te maken, makkelijk bestel proces en website, en geleverd zoals beloofd

Denken mee en flexibel.

Ik wilde een snelle levering voor een kleine order en het viel me op dat hier binnen het bedrijf erg flexibel en positief mee omgegaan werd.

Super mooi en snel

Alles was goed. Site werkte makkelijk. mokken die ik had besteld, kwamen pront de volgende dag aan en zagen er uit zoals het moest.

Uitstekend!

Mooi product, het ziet er heel netjes uit. Goed verpakt en snelle levering.

Snel en netjes

Leuke mok, goede bedrukking. Gaan jaren mee. Maar drinkplezier is 1 woord! Niet “drink plezier”.

Top Mok

Ontwerp maken makkelijk Prijs is okay Snel bezorgd Leuk cadeau

Fijne ervaring

Fijne ervaring, goede klantenservice, heldere communicatie en spoedige levering.

Schitterend

Prachtige mokken, schitterende opdruk

Helemaal goed

Makkelijke toegankelijke manier om mokken te maken en snelle service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ten eerste, snelle levering, goedenprijs en kwaliteit prima. Mbt tot de tools op de website, voor grote en kleine mokken worden verschillende ontwerp applicaties gebruikt. Hierdoor zijn bijvoorbeeld een aantal lettertypes niet beschikbaar bij sommige, waardoor het kan zijn dat de grote en kleine niet dezelfde lettertypes hebben. Verder is het bij het uitchecken bij de grote mokken duidelijk wat het ontwerp is, maar bij de mini mok laat het systeem het niet zien wat het ontwerp is. Ook bij de bevestigingsmail is dit het geval.

Mooi bedrukte rvs mokken en snelle verzending!

Mooi product en snel geleverd

Erg blij met de snelle service en mogelijkheid om ontwerp per mok te personaliseren. Erg mooi resultaat, snel en netjes bezorgd!

leuke personal mok

Leuke mok gemaakt met eigen afbeeldingen. Makkelijk foto's uploaden en op de mok "plakken". Snelle verzending, 2 dagen. Mooi prijsje.

Snelle reactie op vraag en snelle levering van mooie producten.

Uitstekend!

prettig ervaren

goeie service en tevreden over product. snelle levering, en dat alles tegen een redelijke prijs

Supersnel en supermooi

Regelmatig bestel ik creatieve mokken. Ook nu weer zeer snel geleverd in stevige verpakking en erg mooie drukkwaliteit.

Zeeeeer snelle levering,

s'Middags om 16.00 uur besteld en de dag erna voor 13.00 al binnen. Top service.

Perfecte service

Ontzettend makkelijk om een ontwerp te maken via de site, daarnaast zijn ze ook nog is mega snel waardoor je de volgende dag al kunt genieten van je mok. Hartstikke bedankt!

Goed!

Mokken zijn goed geleverd en snelle service

Easy ontwerp en directe levering

Het ontwerpen is super eenvoudig en het resultaat prima. Heb eerder mokken afgenomen en die al regelmatig in de vaatwasser gehad. Geen kleur verschillen of afbladerende prints. Gewoon goede kwaliteit. Daarbij zijn ze enorm snel met leveren en de verpakking is stootveiling waardoor er niets kapot is gegaan tot dus ver. Ik heb al 4x een orde geplaatst.

Makkelijk ontwerp te maken. Vlotte levering.

mooie mokken, snelle levering

De mokken die ik besteld heb zien er prachtig uit. Ik ontving de bestelling de dag nadat ik ze had besteld. Ik ben erg onder de indruk van hun service

Niet Mokken....

Foto van de kleinkinderen op de mok en voor verjaardag ingepakt. Mooi cadeau. Ziet eruit zoals ik had gemaakt mbv mok configuratie op de site. Gewoon op tijd geleverd zoals vermeld. Top.

TOP

zelfs op de vraag om een factuur aan te passen naar BTW verlegd (belgisch btwnr) wordt onmiddellijk op gereageerd en het nodige voor gedaan. mvg bert

Zinkstraat 1

4823AD Breda