Alles was perfect

De mokken waren super simpel te bestellen en te ontwerpen. Verder kwamen ze op tijd binnen (En echt super snel) en waren ze perfect verpakt. Alle 50 waren ze heel! (Dat is met DHL nog wel eens anders)

Prachtig.

Van begin tot eind een uitstekende ervaring. Mok is zeer snel geleverd en zag er hartstikke mooi uit. Kan niets vertellen over hoe lang de mok mooi blijft.

Fantastisch mooi bedrukt mokje

Heel fijn dat je 1 mok kunt bestellen. Bij veel websites kun je pas vanaf 10 stuks bestellen. Leuk dat jullie ook een klein mokje hebben. Het is gemakkelijk om de afbeelding er digitaal op te krijgen en in 3D te zien. Super mooie kwaliteit bedrukking en blijft mooi na de vaatwasser. Snelle levering. Heel blij mee!

dhl heeft het keihard laten afweten

Helaas de mij nog niet kunnen ontvangen, en het was juist als cadeau voor iemand die vanuit Noord Brabant op bezoek was. Daarom waren we erg blij met volgende dag levering. Kregen ook gewoon netjes verwachte levering en tracking code. Maar opeens kreeg ik (aan het begin van de afgegeven tijdslot) email dat het pakket niet aangegeven kon worden. Dit terwijl wij gewoon thuis waren, en zicht hadden op de voortuin. Niet eens een bezorger gezien. Erg jammer dus, heb ook klacht achtergelaten bij DHL, maar vraag me af of daar iets mee gebeurt.

Mooi print en snelle bezorging

De afdruk was makkelijk om te maken en de mokken kwamen heelhuids aan. Je kan veel dinge op de mok zetten alleen is de oppervlakte ene beetje klein.

Fijn dat je per mok kan bestellen. Snelle leverIng en resultaat was hartstikke mooi!

Ziet er goed uit.

Toppie

Helemaal goed!

Product (,mok met kleurtjes en tekst) precies zoals opgegeven. Na het plaatsen van de bestelling ontdekte ik een spelfout in de tekst. Heb Mokkenbedrukken.nl gemaild of ze dit zouden kunnen aanpassen (in de korte tijd tussen bestellen en leveren). Ik kreeg een mail terug dat de mok zou worden geleverd met de juiste spelling. Helemaal top!

Fantastisch!

Zeer eenvoudige en duidelijke instructies om een mok te bedrukken, inclusief uitstekend 3D voorbeeld van het gehele ontwerp op de mok. Goede prijzen, ruime keuze, prima bedrukking en supersnelle levering. Helemaal TOP!

Snel, en van goede kwaliteit

Makkelijke software om je eigen ontwerp te maken. Goed te beoordelen met de 3D optie. De mokken werden snel geleverd en zijn super goed bedrukt. Dat er (bijna) geen plastic gebruikt wordt bij de verpakking vind ik ook een plus.

Prachtige mokken en snel geleverd!

Prachtige mokken, keurig bedrukt en snel geleverd!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Ik heb een eigen ontwerp gemaakt en ben zeer tevreden het eindresultaat. De kleuren waren mooi uitgekomen zoals ik had verwacht. Mijn werd verwerkt en de volgende was die al bezorgd.

Heel erg leuk

de mokken zijn erg leuk geworden. goede kwaliteit ook

Mooie mokken, snel geleverd

Om half twee besteld, de volgende dag waren ze al geleverd. Super snel voor drukwerk op maat, heel fijn. Het zijn goede kwaliteit mokken, mooi bedrukt. Ik heb er nog geen in de vaatwasser gezet, kan niet oordelen hoe dat gaat.

mooi geregeld, en vooral snel!

zie boven.

Geweldig...snel

Op vrijdag bestelde ik de mok, zaterdag had ik deze in huis. Leuk als accessoire in beeld tijdens mijn vlogs. Niet om uit te drinken maar als veredelde pennen houder. Mooie glanzende mok met bedrukking volgens eigen ontwerp. Netjes afgewerkt. Kwam goed stevig verpakt binnen in een handige vouwdoos. Ook de prijs voel erg mee. Ik denk er zeker over na om vaker hier een mok te bestellen. Maar dan wel om er uit te drinken. Ik ben wel benieuwd hoe deze mokken er uit gaan zien als ze een paar maal door de vaatwasser zijn gegaan.

Snel en goede kwaliteit

Een eigen ontwerp maken ging erg gemakkelijk. Je kan zelf foto's toevoegen en bewerken. De twee mokken werden twee dagen na bestellen al bezorgd. Zeker aan te raden om mokken te ontwerpen en bestellen.

Goede kwaliteit en prijs, snel geleverd

Very fast and great service

I needed 160 mugs in 3 days and they managed to do that!

Snelle levering, en echt heel mooi geworden.

Super ervaring. Snelle levering en het is heel mooi geworden, eigen ontwerp. Een aanrader.

Goede beantwoording vragen, snel geleverd, ziet er goed uit

Ik ben goed geholpen door de helpdesk met mijn vragen, de mokken zijn snel geleverd en zien er heel goed uit. Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker binnenkort nog eens bestellen!

Zo'n snelle service en kwaliteit ...

daarvoor moet je bij mokkenbedrukken.nl zijn.. de gebruikersinterface om uw foto op te laden is ook zeer flexibel.

super

handige site om te ontwerpen, verzending snel bij mij en perfect in orde en mijn bestelling exact zoals ik het bedoeld had.

stipt en correct

Informatie op de website mag accurater

Kleurkeuze en datum levering niet wat ik had gehoopt en dat kreeg ik pas door na het samenstellen van het product en bij de betaling.

Zinkstraat 1

4823AD Breda