20 mokken besteld, een dag later al bedrukt en bezorgd. Helaas 2 mokken beschadigd aangekomen, na een mail met foto snel nieuw exemplaren geleverd.

Super snel mooie mokken

Met een handig tool leuke ontwerpen kunnen maken. 27 uur na de bestelling had ik ze binnen en had ik een leuk en uniek cadeau om te geven.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit bekers en opdruk. Ze kunnen zelfs in de vaatwasser! ik had gevraagd om af te halen in Breda maar tot mijn verbazing werd de bestelling op mijn adres geleverd.

Top!!!!

De mokken zien er weer prachtig uit!!!

Snelle levering, prima kwaliteit

Handig digitaal systeem om zelf foto's op de bekers te plaatsen. Na indiening, de volgende dag al geleverd. Bekers zijn van goede kwaliteit en foto's komen er goed op uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Geweldige service

Snelle levering, stuk aangekomen met 1 mailtje opgelost. Volgende dag al een nieuwe binnen.

Super geregeld!

Ik wilde 10 mokken bestellen met allemaal een andere naam. Na telefonisch overleg bleek dit zeer makkelijk te regelen. Na bestelling de volgende dag in huis. En ze zien er super leuk uit! Heel tevreden!

Super snel, goede kwaliteit

Had nog wat vragen over ontwerp en positionering. Goed meegedacht over de telefoon. Test mok gemaakt, foto's gekregen en de andere dag stonden de dozen met mokken al klaar. Top!

zeer te vreden

zeer gebruiksvriendelijke bestel proces

mooi resultaat, vlot geleverd

Ontwerptool functioneert prima 2 dagen later keurig geleverd. Erg tevreden!

Duidelijke en snelle service

Verwachtingen overtroffen

Ik bestel op maandag twee mokken met fotoafdruk en een tekst. De mokken zijn op dinsdag al geleverd. De kwaliteit van de mokken en de fotoafdruk hebben zijn verwachtingen overtroffen.

Super snel en goeie kwaliteit

Mooie mok en super snelle levering

Snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Mijn bestelde mok kwam kapot uit de doos. Ik heb gebeld en de volgende dag kreeg ik kosteloos een nieuwe! Prima service dus!!!

Tweede poging succesvol

Helaas arriveerde de 1e mok in twee helften, maar het werd netjes opgepakt door de klantenservice en de dag erna had ik al een nieuw exemplaar thuis. Print zag er netjes uit. Tip van iemand die zelf in order fulfilment heeft gewerkt: Een "zwevende verpakking" kan inderdaad werken, maar wij verpakten kwetsbare items in bubbelplastic voordat het in de omdoos ging.

Snel, betaalbaar en goed

Ook al bestelde ik maar twee kleine mokken, toch was mijn opdracht supersnel in mijn bezit. Inderdaad wasmachine bestendig, kleuren exact als mijn jpg en haarscherp.

prefect

[laatjes makkelijk te uploade en snelle service.

Mooie beker

Kleur en afbeelding pakt mooi uit. Ik vond het alleen lastig om in de configurator te zien of her recht zat. Volgens mij aardig gelukt. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit

5 mokken besteld die ik binnen 4 dagen thuis nodig had, dit is helemaal goed gegaan. Communicatie ging heel soepel en de kwaliteit van de mokken en de bedrukking zijn perfect!

Erg goed gelukt!

Snel geleverd, en een mooi product!

Nog niets ontvangen

Ik heb helaas nog niets ontvangen, kan dus geen beoordeling geven.

Top. Snel. Goed

Tekst

uiitstekend, heeft niets te wensen overgelaten.

108 mokken besteld, binnen 2 dagen binnen, geen enkele gebroken en een uitstekende kwaliteit. Zoals bij enkele eerdere ervaringen.

Snel, makkelijk en mooi

Mok is heel makkelijk te bewerken en resultaat klopt met wat je ziet op het scherm. Snelle en goede verzending

prachtige bekers die een plezier zijn om cadeau te geven

snelle produktie en mooie kwaliteit

Zinkstraat 1

4823AD Breda