Prachtig resultaat, heel blij mee

Ik heb 108 mokken besteld om als herinneringsmok cadeau te doen. De foto's die ik heb gebruikt hadden een (te) lage resolutie en het resultaat is desondanks heel erg mooi geworden. Fijn dat er eerst een proefdruk werd gemaakt en de foto's daarvan werden gemaild. Superservice!

Leuke webshop

Veel keuze en makkelijk te bestellen wat je hebben wilt. Product ziet er keurig uit.

Geweldige service

Voor collega's en mijzelf leuke thee mokken en koffie kopjes laten bedrukken. Ze zijn prachtig geworden alleen jammer dat op het theeglas maar 1 plaatje verwerkt kon worden en op de koffie bekers wel rondom en dan 3. Ook zijn de theeglazen wel wat een erg groot formaat maar toch zijn we er blij mee. Doordat ik 1 mokje was vergeten te bestellen heb ik even gebeld. Kon zo nog 1 mee bestellen zonder dat opnieuw de verzendkosten werden berekend. Goed geholpen en zal mokken bedrukken zeker aanraden.

Goede kwaliteit. Betaalbaar. Nette opdruk

Mokken de volgende dag in huis!

Goed verpakt, bestelling volgende dag in huis!

Omdat ik twijfelde of mijn bestelling goed over zou komen, heb ik gebeld. Dat is goed opgepakt. De mokken waren er de volgende dag. Ze waren Precies zoals ik gehoopt had. Veel dank.

Binnen 24 uur een mok zoals ik die wil hebben, super.

Makkelijk zelf een ontwerp te maken, goede kwaliteit en snel geleverd!

Snelle en goede service

De mokken zien er erg goed uit, helaas 1 kapot binnengekomen, klacht meteen opgepakt door de klantenservice. Fijne communicatie en snelle service.

moest even geduld hebben, maar dat werd beloond

Mijn bestelling geplaatst op 10 december zou uiterlijk 12 december geleverd worden. Maar er kwam niets, geen reactie... kerstdrukte las ik op de site. Op 15 december mailen, geen reactie, op 18 december bellen wel positieve reactie en excuses, er ging iets mis... Ondertussen ook een soortgelijke mail en de beloofde bezorgdatum van 20 december werd gehaald! Mokjes prima bedrukt en natuurlijk in goede staat. Toch bedankt voor de service!

Erg goed!

Zeer tevreden met t eindproduct. Mooier dan verwacht! Snelle en goed verpakte levering.

Niet tevreden

Zelf moeten bellen waar pakketje bleef…en pas na het bellen kon plots dit pakket ‘s anderendaags worden geleverd…een week later dan initieel vermeld in jullie mail. Verzendkosten waren ook bijna evenveel als de mok zelf, dus allemaal een beetje lastig…geen leuke ervaring dus

Blij met het resultaat

Alles netjes en binnen de beloofde termijn geleverd.

Mooie bedrukte mokken

Super cadeau voor ons team. Er waren 2 mokken gebroken bij aankomst en binnen 2 dagen weer geleverd. Super service!!

Beste service ooit

Zeer vriendelijke en klantgerichte aanpak. Goede producten en ze gaan lang mee.

Bestelling vertraagd geleverd

Ik had bij mokken bedrukken besteld omdat gegarandeerd werd dat de bestelling uiterlijk dinsdag geleverd zou worden. Op woensdag, nog altijd niets vernomen, mail gestuurd en werd aangegeven door drukte wordt het later geleverd, dit staat ook op de website vermeld. Op het moment van bestellen stond dit niet op de website vermeld, lekker makkelijk antwoord dus. Mijn keuze voor mokken bedrukken.nl was puur op levertijd. Proactieve communicatie bij vertraging ontbrak.

Top product!

Fijne website, goed product voor weinig geld. Bedrukking ziet er mooi uit. Wel jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, bijna even duur als de mok zelf! Maar dat mag de pret niet drukken, zou iedereen dit aanraden!

Ondanks deze drukke periode voor de feestdagen is mijn bestelling toch geleverd. Dank voor deze service.

Ik had twee mokken besteld waarvan 1 stuk werd geleverd. Eén mail naar mokkenbedrukken en een paar dagen had ik een nieuwe/hele mok

Top!!!

Makkelijk besteld, snel in huis en super mooi bedrukt!

Helder witte keramiek mokken met uitstraling en fijn drukwerk.

Goede kwaliteit, duidelijk drukwerk, binnen 10 dagen geleverd, goed verpakt, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

ben heel erg blij met jullie

Alles klopte en jullie hebben me heel goed geholpen

Meer dan goed contact met de klantenservice, bestelling vlot en sneller dan gedacht in huis. Erg tevreden.

Prachtige mok

Voor mijn werk een passende mok wat past bij mijn functie laten maken. En hij is prachtig geworden! Bestelling snel ontvangen en ook heel belangrijk heel goed verpakt. Alles in goede orde ontvangen

Niks op aan te merken en netjes geleverd

Zinkstraat 1

4823AD Breda