Voor de tweede keer hier mokken besteld. Goede prijs voor uitstekende kwaliteit. En echt goede service. Topdrukte rond de kerst, en ik kwam erachter dat ik de mok al eerder nodig had dan gepland. Gebeld met de klantenservice, mijn mok werd gelijk gedrukt en de volgende dag al geleverd! Wat een kanjers!

Geweldige ervaring voor de eerste keer besteld, snelle reactie op proefdruk en na akkoord binnen 3 dagen thuisgeleverd! Goede kwaliteit mokken. Goede service geleverd. Ben er zeer tevreden mee.

Top! Prettig bedrijf om mee te werken.

Voor mijn opdracht, meerdere telefoontjes gepleegd. Maar altijd correct en vriendelijk geholpen. Ze nemen de kou uit de lucht als je zelf twijfelt of het wel goed komt. We hebben prachtige mokken gekregen. Waarvoor dank!! Mok nodig, niet twijfelen, gewoon mokkenbedrukken.nl :)

Mooi mok en fraai drukwerk

Stalen mok met opdruk is erg mooi. Scherpe opdruk. Zelf alleen "verkeerde" keuze gemaakt met kleuren qua opdruk. Zwart is helemaal okay, lichtgroen is bijna niet zie zien op de mok. Aangezien het voorbeeld op de site een witte ondergrond had, was dit niet vooraf bekend. Had fijn geweest als bij de bestelling was aangegeven dat deze kleur niet goed te zien is. Maar blijft eigen fout.

Makkelijk, snel en mooi!

Voor mijn medewerkers een mok besteld met bedrijfsfoto's en unieke naam per mok. Makkelijk ontwerp, goede telefonische informatie en snelle levering. En niet onbelangrijk: we zijn blij met het mooie resultaat!

Ondanks een typfoutje in het adres (zagen we pas bij levering) is de bestelling snel geleverd.

Prima opdruk en stevige mok.

Mooi gemaakt en makkelijk te bestellen. Snelle gang van zaken, de mok was twee dagen na bestelling geleverd.

Geweldig!

Ik heb al vaker bij mokkenbedrukken.nl besteld en de kwalitiet en service is heel goed! De bestelling wordt snel geleverd en stevig ingepakt. Als er een keer iets kapot geleverd wordt, reageert de klantenservice snel en sturen ze een nieuwe op.

Super tevreden

Leuke mok besteld,deze kwam al na een dag binnen. Helaas was het oor eraf,dus meteen gebeld. Geen probleem,ze maken kosteloos een nieuwe voor mij. Dat is goede service.

De mokken zien er mooi uit een de plaatjes zijn mooi bedrukt.

Zaterdag besteld en dinsdag ontvangen. Zo snel zijn ze nergens

Top geregeld volgens afspraak en op tijd

Zie boven, aanrader!!

Super fijn dat je het ontwerp al in 3D kunt zien

Kon mijn ontwerp al zien waardoor ik sneller wist wat ik kon verwachten en ook gelijk heb besteld. Daarnaast werd het ook nog eens super snel geleverd. Top!

Qua bedrijf goed ziet er goed uit snel klaar maar het zou 5 sterren zijn als het niet met DHL verzonden zou worden wat een ellende bedrijf is dat komt gewoon geen afspraak na niet alleen hier uiteraard maar toch advies is dus neem een andere transporteur

Super snelle levering en prachtig product!

Wij waren (blijkbaar) een beetje laat met een relatiegeschenk te laten drukken voor de kerst maar door de super snelle levering van mokkenbedrukken.nl was alles snel geregeld! Waar andere 6-8 weken levertijd hebben was dit vrijdagavond bestellen en dinsdag al in huis! Super blij mee!

Prettig

Ziet er prachtig uit, vlotte levering en makkelijk te bestellen

Top service, mooie mokken

Wij hebben 585 mokken met logo en namen besteld. Fijn contact en snelle en goede levering! Zeer tevreden met deze bestelling.

mooi bedrukt en op de afgesproken tijd geleverd, top

het ontwerpen is een eenvoudig, prijs is ok en er wordt op de afgesproken datum geleverd

Dit is de derde keer dat ik hier een beker bestel en wederom is het resultaat prima. De afbeelding pakt wel wat donkerder uit dan de aangeleverde afbeelding maar dat is niet heel storend.

Leuk en mooi theeglas

Gewoon prima. Snelle levering.

Makkelijk te bestellen en binnen 2 dagen afgeleverd, fantastisch

Zien er keurig uit

Goede communicatie,

Uitstekende service

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel erg top

Makkelijk te bestellen. Heel erg snel en netjes geleverd. Top bedrijf.

Mooi bedrukt

Simpele website om je ontwerp te maken, snelle levering, ziet er goed uit.

Zinkstraat 1

4823AD Breda