Makkelijk te ontwerpen, top klantenservice, snelle levering en een mooi resultaat. Kortom aanrader.

Prima geregeld

Bestelling ging prima en ontwerpen van de zeer soepel en eenvoudig.

super snel.

Verstuurd 2 uur nadat ik het besteld heb. alleen jammer dat wit niet helemaal wit is maar gebroken wit

Ze doen wat ze beloven! Snelle bezorging.

Erg prettig.

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te ontwerpen

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te ontwerpen. Zeker de moeite waard om de perfecte mok te ontwerpen voor iedere gelegenheid.

Goede servies

Ik had eerst de verkeerde print bestelt en stuurde een mail dat ik mij geld terug wou. De volgde ochtend kreeg ik een mail terug met dat alles was terug gestoord echt top! Ik had daarna meteen een beker met de juiste print bestelt en kreeg hem de volgende dag binnen.

Makkelijk, snel, mooi

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en super mooi!

Snel geleverd en mooi resultaat

Bestellen ging makkelijk in de online tool. De uiteindelijke mok zag er precies uit zoals het voorbeeld. Mooie kwaliteit mok en mooie kwaliteit drukwerk. Snel in huis.

Mooi product en supersnelle levering.

Op zoek naar wat mokken met opdruk als puzzel in mijn nieuwe escaperoom kwam ik ook op Mokkenbedrukken.nl Gratis personaliseren en productie in eigen huis gaven de doorslag hier voor te gaan. Geen spijt! Makkelijk te ontwerpen en onverwacht snelle levering. Een transportschade werd zonder mokken opgelost en net zo snel was de vervangende mok in huis.

Héél erg tevreden, zeer hoge kwaliteit!

De bekers zijn geweldig goed bedrukt! Haarscherp en mooi van kleur! Goede service en zeer snel bezorgd, binnen 2 dagen waren de bekers al binnen.

Fantastische kwaliteit

Geweldig mooi bedrukt, echt boven verwachting. En zo vreselijk snel geleverd! Ben er echt heel blij mee.

Makkelijke website,zeer snelle levering, de beker heel mooi bedrukt

Helemaal top. Kan niks anders zeggen. Makkelijk te gebruiken ontwerp programma. Snelle levering enziet er heel mooi uit. 1 woord TOP!

Makkelijk en niet duur

De software om het ontwerp te maken is gemakkelijk in gebruik en de mok werd snel geleved. Het resultaat was zeer goed.

Heel fijn

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit, snelle levering

Heel netjes

Mokken zijn zeer goed verpakt. Goede kwaliteit en ziet er zeer netjes uit.

Snelle service, prima mokken.

De mokken werden keurig op tijd op de tweede werkdag geleverd. Netjes verpakt, geen schade. De prints (ook van eerder bestelde exemplaren) blijven goed zitten, ook bij veelvuldig gebruik in de afwasmachine. Goede maat theemok. Je moet ze natuurlijk niet laten vallen, want het is echt porselein.

Ik kon geen design uploaden via de website maar de klantenservice was zeer goed daarna

ongelooflijk snel

Ik heb op maandag middernacht 108 mokken met logobedrukking besteld en ze zijn donderdag aangekomen.

Goede mok! Snel geleverd

"Deze mok overtrof al mijn verwachtingen! Niet alleen is de kwaliteit top, maar de snelle levering maakte de ervaring nog beter. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle mok." - K

Zeker aan te bevelen

Kleuren en opdruk zijn heel duidelijk. Snel geleverd, helemaal goed!

Supersnel

Voor 14.00 besteld, volgende dag binnen. Incl bedrukking. Deze ziet er goed uit. Zeer tevreden.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Verassend mooi!

Mokken voor mijn afscheid op de praktijk laten maken met foto ,naam, en praktijk, waren erg enthousiast!!

Zinkstraat 1

4823AD Breda