Makkelijke website mooi product

Ik heb al eerder besteld via deze website Het is heel makkelijk om te bestellen en met de 3D kan je goed zien Hoe de foto op de mok komt te staan Snel besteld snel geleverd Ik had hem vrijdag besteld en de dinsdag erop in huis Helemaal top Ook erg mooi geworden .

Heel mooi bedrukt en snel geleverd.

Heel gemakkelijk het logo aangeleverd via de website. Zondag besteld en dinsdag in huis. Heel goed verpakt verzonden. De mokken zien er mooi uit: het logo is mooi gecentreerd en scherp.

Super snel geleverd

Binnen 2 dagen geleverd, super snel en ziet er goed uit

Goed en overzichtelijk! Snelle levering!

Jullie site is zeer duidelijk en ik ondervond geen problemen bij de bestelling! Daar kwam de snelle levering nog bij.

Supermakkelijk proces en snelle service!

Heel makkelijk zelf een mok ontworpen en de volgende dag was hij er al. Top!

goede kwaliteit

ik had 2 mokken besteld met eigen foto. de ene was helemaal prima en de andere had een blauwe gloed, bleek bij nader inzien aan de foto te liggen. foto beetje aangepast en opnieuw besteld.

Uitstekende en snelle service

Superhandig online mok gemaakt, vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Top service

Supersnel geleverd

Handige interface, geen gedoe met moeilijke programma's. Gewoon een plaatje uploaden, tekst typen en klaar. Had de mok binnen 40 uur op kantoor voor het afscheid van een collega. Top!

Overzichtelijk makkelijk snel en mooi

Overzichtelijke site…ziet er goed en duidelijk uit en makkelijk in gebruik Snelle levering en mooi bedrukt

Razendsnel, goed resultaat

Had niet verwacht dat ik de mok de volgende dag al in huis zou hebben. Het resultaat ziet er heel goed uit. Ik kan alleen nog niet beoordelen hoe de print houdt bij afwassen en/of in de afwasmachine

Super snel, perfecte mokken

Supersnel geleverd, en de kwaliteit is boven verwachting super goed

Tijdig en goede kwaliteit

Tijdig en goede kwaliteit mokken! Foto's waren scherper dan verwacht.

Een aanrader!

De mok is prachtig geworden doordat ik een berichtje kreeg dat mijn foto te vaag was en of ik een betere of andere foto wilde aanleveren. De levertijd is kort en de mok komt goed ingepakt aan. Het maken van de persoonlijke mok is zeer eenvoudig.

Top. zeer snelle levering

Zeer goed. Zeer snelle levering na contact. Top!

Precies zo als ik het wilde en voor een goede prijs en goed verpakt

Echt waanzinnig!

Super snelle service en top kwaliteit!

Super snel, mooi en leuk

Heb verschillende mokken laten bedrukken. Het is super makkelijk, snelle levering.

Valt erg tegen

Ik had de magic mok besteld. Het valt me tegen, je kan al zien wat er op staat. Het is een kado, maar de verrassing is er vanaf.

Mooie mok, snel geleverd

Een mok besteld met een foto en tekst. Programmaatje om dit te doen is erg handig. Het werd ook snel geleverd en het resultaat zag er heel mooi uit. Tevreden!

goed te bereiken, leveren maatwerk en goed resultaat

Zie boven

Super snel en netjes.

Een dag later al geleverd. Keurig en netjes.

Snel en super mooi

Beker met logo bijengilde zag er superstrak uit (moet je natuurlijk zelf wel voor een logo met goede resolutie zorgen) maar dan heb je wel wat.

Snel, precies zoals bedoeld en voor herhaling vatbaar!

Snel

Onverwachts snel binnen gekregen, de website had een indicatie aangegeven maar dat was zo snel (ik bestelde 's avonds, indicatie van ontvangen was over twee dagen) dat ik het niet geloofde. Klopte dus wel, de volgende dag hadden ze het al verzonden! Ik heb de emaille mokken besteld, die zagen er mooi uit. Print is duidelijk en goed leesbaar.

Top product! Zeer tevreden!

Top product! Letterlijk binnen 24 uur na het plaatsen van mijn bestelling geleverd. Ze komen hun woorden na. Zeer tevreden!

Zinkstraat 1

4823AD Breda