Netjes in elk opzicht

Ontwerpen was eenvoudig, binnen een dag bevestiging dat het was gemaakt, bij ontvangst in nette beschermende doos ontvangen en tevreden met het resultaat.

Goed product snelle levering

Goed product . Moeilijk om eigen foto te plaatsen. Is tekst geworden.

Goede site makkelijk te bestellen echt heel leuk veel mogelijkheden en super snelle levering

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag in huis.

Leuke mok met print. Makkelijk te bestellen en de volgende dag keurig verpakt in huis. Echt super.

Persoonlijk cadeautje.

Eenvoudig om persoonlijke foto/ text te uploaden. Snelle levering en stevig verpakt.

Goed gedaan en op tijd geleverd

Top cadeau wat makkelijk online te bestellen was met veel grafische mogelijkheden

Voor het afscheid van een collega heb ik een mok met onze namen erop besteld. Alle kleuiren, lettertypes waren makkelijk te vinden. Een definitieve 3D view van de mok zou wel fijn zijn zodat je zeker weet wat het gaat worden.

Mooie Mokken die lang goed blijven

De mokken worden snel geleverd. Foto is mooi en helder en blijft lang goed ook in de vaatasser. Heb al meerdere jaren op rij een mok laten maken als prijs. Ben tot op heden altijs tevreden.

Website handig in gebruik

Makkelijk besteld, snel geleverd

Uitsetekend

Goed product en snel geleverd

Prachtig product en snel geleverd

Het product voldoet geheel aan mijn verwachting. Handig dat er een ontwerptool aanwezig is. Ik heb na de levering nog een nieuw ontwerp gemaakt en besteld. In beide gevallen vond ik de snelheid en de respons van de site tijdens het ontwerpen tot aan bestellen aan de trage kant. (Mogelijk dat dat komt doordat ik Firefox als webbrowser gebruik en dat die eventuele scripts minder goed ondersteunt)

Snel en goed

Snelle levering en mooi bedrukt, zoals voorgaande jaren. Bedankt!

Snel geleverd en mooi bedrukt!

duidelijke website en goeie begeleiding

ik vond de website heel makkelijk om mee te werken en zo de bestelling te plaatsen. Tevens na een paar keer telefonisch overleg elke keer goed en duidelijk geholpen.

Goed, gemakkelijk, snel, goedkoop

Goed, gemakkelijk, snel, goedkoop

Snel en secuur geleverd. Product is als verwacht.

Duidelijke foto, snelle levering

Super snel geleverd en mooie kwaliteit. Leuk om zo een persoonlijk cadeau te kunnen geven!

Super snel, goeie kwaliteit, goede communicatie

Altijd zeer tevreden met de bestelling! Als ik 1 opmerking mag maken, bij grote orders met meerdere designs zoals ik die bestel, zou het fijn zijn als de verschillende designs bij elkaar verpakt worden. 216 mokken verdeeld over 70 designs sorteren is niet mijn meest favoriete bezigheid ;)

Makkelijk en snel besteld

Prima, snel en simpel

Eenvoudig te ontwerpen en snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen.

Snelle levering, makkelijk te personaliseren

Helemaal goed! Niks op aan te merken.

Je krijgt wat je besteld.

Zelf mok ontwerpen, bestellen en wachten

Het ontwerpen ging supergoed, snelle levering en een prachtig product. Perfect dus!

Goede service en snelle levering zoals altijd. Heb vaker bestellingen gedaan.

Goede ervaringen

snel en goed

mooie bedrukking blijft goed zitten ,goed verpakt en snel verzonden, topper

Zinkstraat 1

4823AD Breda