Snel, goed en servicegericht

Voor de 4e keer een bestelling geplaatst, goede klantenservice, duidelijke bestel module, makkelijk in gebruik en snelle levering. Ook spoed is bespreekbaar. Ze denken graag mee. Voorbeeld voor veel bedrijven!

Zeer snel geregeld en de foto stond er mooi op

Het kwam op tijd binnen binnen 1 dag en het is een heel mooi resultaat precies hoe ik het in mijn hoofd had

Mooie mok en scherpe afbeelding

Snelle levering. Afbeelding is scherp bedrukt. Veel opties om mok te personaliseren.

Goed geprijsd, snelle levering en goede communicatie.

Tekst lijkt krom, verzendbedrijf is waardeloos

Pakket was gedeukt en opengescheurd Daardoor is mijn ervaring negatief. Op eerste gezicht lijken de mokken niet beschadigd. Hoop dat er haarscheurtjes in zitten.

Een snelle en perfecte levering.

Het is ontzettend fijn dat je per stuk kan kopen zo kan je voor iedereen op bijvoorbeeld je werk de mok persoonlijk maken. Daarnaast is de mok van een goede kwaliteit en de levering is bijzonder snel.

Prima ervaring

Na bestelling vlotte reactie, volgende dag keurig verpakte levering van prachtig bedrukte mokken. Heel blij mee!

Ge wel dig!

Mijn mokken zijn prachtig geworden, dankjewel!!

Tevreden over product en levertijd

Ik bestelde 2 mokken met bedrukking met eigen foto’s. Het product ziet er goed uit. Ik heb 4 sterren gegeven i.p.v. 5 omdat ik twee verbeter punten zie: De presales support is te traag. Twee vragen gesteld en de antwoorden pas gekregen nadat ik zelf een gokje genomen heb (kleurruimte) en het zelf uitgevonden heb (png ivm doorschijnend foto deel). De website beloofde aflevering binnen een werkdag. Dat werd niet gehaald en werden er twee. Verbeter dat dat op de website 2 dagen te schrijven.

Topkwaliteit en supersnel!

Handige ontwerptool, goede kwaliteit mokken en drukwerk ziet er ook strak uit. Levertijd is met 1 dag supersonisch. Enige minuscule minpuntje zou zijn dat de kleur niet te kiezen is op basis van intypen nummer, alleen door selecteren van een kleurvakje

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Geweldige en zeer persoonlijke service!

Mijn aankoop was zeer, maar dan ook zeer geslaagd. Van vragen voorafgaand aan mijn order, hulp met het design, het aanleveren van het bestand tot de levering zelf: alles werd tot in de puntjes geregeld. De klantenservice heeft mij hierin uit-ste-kend geholpen. Zij dachten met mij mee en gaven tips over hoe bijvoorbeeld mijn gekozen design beter zou uitkomen. Ik kan Mokkenbedrukken.nl alleen maar een 10 geven een zeer zeker aanraden. Bedankt!

Super goed en mooi!

Snelle service en kwaliteit is super!

Niet geleverd

Dit was een geschenk voor Vaderdag

Supersnel en goed geleverd.

Last minute kadootje, snel te maken. Goeie duidelijke foto's. Snelle levering en mooi verpakt!

Hele goede ervaring

Ik ben zeer goed geholpen En is het super opgelost

Gewoon goed

Goed,en snelle verzending

Zeer te vreden

De bedrukte mok naar eigen drukontwerp is zeer goed gelukt en snel en correct afgeleverd

Perfect!

Ik heb twee RVS mokken laten bedrukken. Het ontwerpen, bestellen en inderdaad de volgende dag ongeschonden ontvangen. Ik had een vraag gesteld bij het opmerkingen veld waar ik geen antwoord op heb ontvangen. Houd er rekening mee dat deze mok een inhoud heeft van 300 ml tot aan de 'rand'. Je kunt de mok vullen met 200 ml. met een max van 250 ml. Dank jullie wel!

Goede kwaliteit en snel geleverd

De bedrukking is mooi en ik had hem binnen 2 dagen ontvangen.

Snel geleverd, precies zoals ik het heb gevraagd

Mooie kleuren, netjes verpakt

Precies zoals ik verwacht had.

Personaliseren van de mok ging gemakkelijk, snelle levering en een mooi eind resultaat. Een aanrader.

Goede kwaliteit, snelle levering

Het ontwerpen van een gepersonaliseerde beker is makkelijk. De kwaliteit van zowel de afdruk als de beker zelf is erg goed. Enige minpunt is het gebruik van DHL als bezorger. DHL heeft het pakketje niet bij het opgegeven punt bezorgd. Dat is wel een punt van aandacht voor jullie als afnemer.

Geweldig!

Goede kwaliteit druk, kleuren zijn helder en fris. Heel blij mee

Zinkstraat 1

4823AD Breda