Supersnel, topkwaliteit en prima prijs

Er zijn veel aanbieders van bedrukte mokken, maar Mokkenbedrukken.nl overtreft naar mijn idee alles!

prachtig afgewerkt

volledig naar mijn zin

Vandaag besteld morgen in huis klopt echt

Zelf mok ontwerpen en heel mooi gedaan en vlugge levering tippie

Al kapot in de doos

Goedkoop maar ook kwaliteit die daar bij hoort. Mok has al een stuk eruit. Te weinig papier/ Bescherming in de doos

Snel

prachtig produkt voor vele doeleinden.

Veel mogelijkheden om eigen foto's en afbeeldingen van internet te "vereeuwigen" voor cadeaus, prijzen en eigen herinneringen. Heel leuk om eigen creaties te maken, kun je dagen mee bezig zijn als je het leuk vindt.

Bedrukking was exact als de online design applicatie.

De bedrukking op de mok was exact hetzelfde als in de online design applicatie. De bestelling was binnen een week ontvangen in Luxemburg.

De mok is leuk geworden!

Ik had vroeger een leuke mok, die door het veelvuldig gebruik vaal is geworden. Ik wilde een nieuw exemplaar maar heb die nergens kunnen vinden. Dan maar zelf gemaakt en bij Mokkenbedrukken.nl besteld. Het resultaat is erg mooi! En de volgende dag al in huis. Super! Een nadeel: de plek waar de bedrukking - voor en achterkant - moet komen was een beetje een gok. Misschien dat jullie het midden van de voor en achterkant kunnen aangeven, of het resultaat op de mok zelf kunnen laten zien, i.p..v alleen op een plat vlak.

De ene dag besteld en 2 dagen later, mooi bedrukt thuis gekregen. Heel tevredenb

Perfecte service en snel geleverd!

Gebruiksvriendelijke website. Bestelling snel en volgens de verwachtingen geleverd.

Een geslaagd cadeau voor ons 3-jarig huwelijksjubileum.

Mooie site voor mokontwerp, incl. 3D-plaatje! Super snelle productie en levering. Hele mooie kleur roze in de binnenkant met strakke foto op de buitenkant. Enige tip van mij zou zijn om nog meer opties te bieden voor te bestellen aantallen. Bijv. niet alleen 2 mokken maar ook 3 stuks.

Makkelijk

Het was heel makkelijk om te zien hoe groot de opdruk kon zijn. Zelf foto met tekst gemaakt en daardoor was het snel geregeld. Bestellen ging makkelijk, snel en goed geleverd.

Hele goede ervaring

In eerste instantie geen duidelijk beeld aangeleverd en dit gaven ze meteen vriendelijk aan. Meteen een juist beeld gestuurd en dit netjes bevestigd gekregen en de volgende dag!!! alles al binnen en dat was erg netjes, mooi en precies zoals we hoopte dus complimenten voor de hele gang van zaken. Wij zijn zeer tevreden

Zeer tevreden! Ontvanger kon het erg waarderen.

Ik kon binnen enkele minuten mijn eigen creatie maken. De kleuren voor metallic zilver kwam er erg mooi uit. Betaalbaar en in één dag geleverd is helemaal top. Zeker een aanrader.

Precies hoe wij het wilden!

Even doorkrijgen hoe de tool werkt maar verder alles picobello geregeld. Prijs is ook in orde, zeker vergeleken met andere aanbieders. Wij gaan zeker niet zitten mokken!

Keurig resultaat, snel geleverd

Zeer tevreden over het resultaat.

Heel snel geleverd!

Zoals beloofd had ik de volgende dag mijn mok binnen. Super.

Snel, mooi

Binnen 24 uur geleverd. Mooie mok.

Snelle service en keurige mok.

Snelle service en keurige mok.

Snelle levering en een mooie mok!

Simel programma voor ontwerp. Snel geleverd en prima kwaliteit!

makkelijk bestellen en snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed. Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. De levering was ook erg snel en correct!

Precies hoedat ik hem wilde alleen jammer dat je er geen aplicatie b8j kunt zetten

Precies zoals verwacht en snelle levering

Gebruiksvriendelijk programma om te bedrukken. Veel mogelijkheden mbt bedrukken. En met twee werkdagen geleverd, dat was super. Was exact zoals ik voor ogen had.

Snel en goed

Makkelijk om een gepersonaliseerde mok te maken. Snelle levering en prima kwaliteit.

Snel, mooi dus super

Sbek geleverd, makkeijk onlline te ontwerpen en perfecte kwaliteit

Zinkstraat 1

4823AD Breda