Doen wat ze beloven

Handige online ontwerptool. Snel geleverd

prima service

Makkelijk programma om de mok te ontwerpen. En snelle levering. Aardige medewerker aan de telefoon.

Uitstekend!

Alle goede service en goede producten.

Het ontwerpen van de mok was erg makkelijk. De levering kwam ook supersnel en het zag er exact zo uit als verwacht, en dat voor een redelijke prijs!

betaalbaar netjes en keurig op tijd verzonden

met groot gemak de bestelling kunnen plaatsen. Genoeg mogelijkheden en alles wees zich vanzelf. Ook alles volgens afspraak verstuurd en snel geleverd

Altijd perfect & mega snel

Altijd super tevreden, sta er iedere keer versteld van hoe belachelijk snel ze zijn. Pas 24 mokken besteld rond een uur of 13:00, rond een uur of 16:00 kreeg ik al een mail dat mijn bestelling gemaakt en verzonden was. Volgende dag binnen gekregen. Hulde!

Fantastische kwaliteit

Goede website en fantastische kwaliteit opdruk.

Mooi product en levering op tijd

Mok besteld en laten bedrukken met behulp van de handige ontwerptool op de website. Mooi eindresultaat en levering precies op tijd

Zeer snelle levering en nette print

Eenvoudig besteld en dag erna geleverd.

Snel en mooi

Weliswaar één dag langer, maar toch snel ontvangen en ziet er fantastisch uit.

De bestelling verliep probleemloos en alles werd correct geleverd.

Het bedrijf nam zelf contact met mij op om te vragen of ik het echt zo wilde als ik besteld had of aan beide zijden een afbeelding wilde. Zeer attent. Het resultaat is prachtig.

Geweldig.

Precies zoals ik het ontwerp ingediend heb is het gemaakt en geleverd.

Mijn bestelling snel bezorgd

Leuk dat ik zo mijn mok kon ontwerpen en het was niet duur. Er was een probleempje met de geleverde mok. Er werd goede service veleend en ze hebben hun best gedaan om het probleem te herstellen.

prima kwaliteit, klein issue snel opgelost

Mooi bedrukte beker, snel ontvangen en ook een klein krasje werd snel opgelost met een nieuwe beker. goede service

Goede kwaliteit

Ik heb twee mokken laten bedrukken, ze zijn prima gelukt en de mokken waren heel goed verpakt aangekomen. Bij de volgende inspiratie ga ik zeker weer hier bestellen.

Dikke prima

Het ontwerpen van de mok ging vrij gemakkelijk. Wel zou ik het fijn vinden als je een overzicht krijgt van hoe groot het ontwerp daadwerkelijk op je mok staat. Maar het ontwerp is er erg mooi uitgekomen ik ben blij met mijn bestelling.

Makkelijk zelf ontwerp te maken.

De bestelling van 1 mok ging gemakkelijk. Ook de tekst en de vormgeving daarvan ging soepel. Snelle levering, goed verpakt.

leuke mok

mok ziet er goed uit. heldere foto. eenvoudig te ontwerpen en te bestellen snelle levering

fantastische hulpbereidheid

Bij mijn bestelde tas ontbraken chinese tekens. Bij het opnemen van contact werd het probleem zeer snel rechtgezet en verkreeg ik heel snel een nieuwe tas. De klantendienst schrijft overigens heel vriendelijke berichten.

Goede kwaliteit en snelle service

Heel tevreden!!

Snelle, topservice en oog voor detail!

ik bestelde een mok maar het plaatje wat ik had gekozen was niet duidelijk. Ik werd gemaild door een medewerker met voorbeelden om te laten weten dat het er zo uitzien zou zien en of ik een ander plaatje had die wat duidelijker en mooier zou zijn op de mok, die had ik helaas niet. De mok werd zo snel mogelijk verstuurd. Ben blij met dit bedrijf omdat ze niet iets willen opsturen waar zij of de klant niet 100% achter staan. Ze hebben oog voor detail, goede en bereikbare klantenservice. Gewoon TOP!

AANRADER!

Aanrader! Voor een afdelingsevent zelf mokken ontworpen en heel snel geleverd gekregen, kortom: Aanrader!

Erg goede service en hoge kwaliteit mokken!

Mijn design was wat onscherp. Ik werd hier (voordat de bestelling werd afgeleverd) van op de hoogte gebracht en samen zijn we tot een mooie oplossing gekomen. Top bedrijf en super goede service.

Mooie mok

Het ontwerpen van de mok was een eitje en het resultaat ziet er netjes uit.

Heel goed!

Goed geadviseerd en goed geholpen!

Zinkstraat 1

4823AD Breda