heel goed

Duidelijke website, info en hoe de mok vorm te geven, te bedrukken en uiteindelijk te bestellen.

Supermooie mokken!

Supermooie mokken! Mooi gedrukt, de kleuren waren precies zoals ik ze aanleverde. Bij de eerste zending zaten helaas wat gebroken mokken, na een prettig contact met de klantenservice de gebroken mokken de volgende dag al opnieuw geleverd. Top service, dank je wel!

Snelle service en goede kwaliteit.

Zeer snelle levering (binnen 24 uur van 40 mokken) en goede kwaliteit mokken en bedrukking. Ook goed verpakt voor transport.

Snelle (onduidelijke) levering en heel mooi bedrukt.

Deze mokken worden erg mooi bedrukt. De bestelde 50 mokken werden goed verpakt en zonder schade thuisbezorgd. Ik ben tevreden. Min punt vind ik wel de indicatie van de levertijd. Op de website staat dat de volgende dag geleverd wordt (met een * waar ik geen verwijzing naar kon vinden). Na het uploaden en ontwerpen van de mokken werd pas duidelijk dat de levertijd tot wel 11 (7 werkdagen) dagen kan oplopen. Dat was geen prettig vooruitzicht. Gelukkig werden onze mokken binnen 3 werkdagen thuis afgeleverd.

Super snelle goede service!

Heel snel geleverd, en zag er mooi uit, precies zoals het voorbeeld

Prachtige bekers

De bekers zijn erg mooi geworden. Hebben gekozen voor de basic. Bestand gemaakt in png. Beker ligt ook goef in de hand en drink je lekker uit.

Snelle levering top kwaliteit

Nooit eerder besteld. Zondagavond besteld maandag al thuisbezorgd. Witte mokken dubbelzijdig bedrukt. Super snel en mooi gemaakt. Helemaal tevreden. En voor een leuk prijsje.

Prima.

Makkelijke te volgen website Snelle service

Snelle service en een goede prijs

Snelle service en een goeie prijs

Topservice en mooie bedrukking.

Heel laat in de avond 2 mokken besteld voor een bijzonder feestje. Met de opmerking dat het fantastisch zou zijn als ze de volgende dag verstuurd konden worden. Dat het zou lukken had ik totaal niet verwacht. De volgende ochtend kreeg ik al mail en een dag later had ik ze binnen. Heel netjes gedrukt! Wauw wat een service!

Op tijd in huis

Goede service men doet wat wordt beloofd

Besteld in binnen twee dagen in huis, prima

Makkelijk. Leuke ontwerpen en goede prijs

Ik vond het leuk en makkelijk om zelf de mokken te ontwerpen. De mokken waren exact als verwacht. De levering was razendsnel.

Super snelle levering!

De bestelling was echt super snel afgerond en geleverd en de mokken hebben een goede kwaliteit. De foto ziet er prachtig uit. Ik ben heel erg tevreden!

Snelle levering en nette aftersale

Snel geleverd! 1 mok was niet netjes afgewerkt. foto opgestuurd en ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd.

Snelle levering, qoede kwaliteit

Snel en goed

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst en beiden keer is het product goed van kwaliteit. Gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd

goede kwaliteit snelle levering

snelle levering goede kwaliteit

Erg netjes!

Mok laten bedrukken, makkelijk maar ook uitgebreid programma om de mok in elkaar te zetten. Toen de mok binnenkwam prachtig resultaat!

Enigszins moeizaam.

De foto plaatsen ging probleemloos een tekst erop plaatsen ging wat lastiger. De controle hierover ging wat moeizamer, mijn tekst bleek bij ontvangst van het product twee keer geplaatst te zijn. Maar het zou ook aan mijzelf kunnen liggen...

Prima kwaliteit en snelheid.

Snelle en goede service!

Mok zondag besteld, dinsdag in huis. Precies zoals besteld.

Geweldige mokken, geweldige service, geweldige prijzen.

Goed site waar makkelijk op te werken is. De prijzen zijn leuk zodat je al snel bij jullie besteld. Een persoonlijke mok te mogen geven is altijd fijn.

Goede service en netjes geholpen.

Erg netjes geholpen en ook zeer meedenkend. Mokken zijn keurig en veilig geleverd. Niks op aan te merken. Daarnaast ook zeer snel geleverd!

Het is een prachtige mok gaan er snel nog 1 bestellen

Zinkstraat 1