super

goede kwaliteit, snelle be- en afhandeling van mijn bestelling. Nadat de eerste door DHL retour afzender was gegaan omdat zij hem beschadigd hadden, werd dezelfde dag nog een nieuwe gemaakt en verzonden, welke ik de volgende dag al in huis had. Super goede service van dit bedrijf!!!

Goede kwaliteit mokken, vaatwasser bestendig

Mok met gekleurde binnenkant vaak gekocht als cadeau. Op de mok laten we vaak foto's van bepaalde mijlpalen afdrukken (verjaardag, afstuderen, trouwen etc). Kwaliteit is zeer goed. Aanrader.

Erg goed!

Beter dan verwacht, snel verzonden en prima kwaliteit! Binnenkort nog een aantal bestellen! Bedankt!

super

Mooie mok met duidelijke, eigen, afbeelding

wel snel geleverd, alleen niet helemaal zoals gevraagd

Ondanks onze opmerking bij de bestelling, is de naam op de mok nog steeds in een andere kleur dan het groen op de mok zelf. Of de naam blijft staan na regelmatig wassen in de afwasmachine, moet nog blijken.

Goed bedrukte, leuke mokken!

De kwaliteit van de bedrukking is best goed en de prijs is zeker niet te hoog!

Mooie mok, goed verpakt

Mooi stevige mok, ziet er precies zo uit als op de site.

Uitstekende en snelle, betrouwbare dienstverlening

Mooie mokken bedrukt met eigen foto's, met een handige website. Top.

Supersnelle levering

Helemaal top

Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Goede en snelle service!

Wij hadden snel een cadeautje nodig voor afscheid van een collega de volgende werkdag en wilden een mok met foto met alle collega's. In fysieke winkels in de stad kon dit niet. Maar bij Mokkenbedrukken gelukkig wel. Ook namen ze gelijk contact met mij op omdat ik iets fout had gedaan in de bestelling en dit kon nog snel rechtgezet worden. En vóór 14.00 besteld was ook echt de volgende dag rond 12.00 uur al geleverd! Levering was met DHL, dus daar ben je wel van afhankelijk...

alles goed

Makkelijk en erg snel

Mooie mokken, snelle levering en niet geheel onbelangrijk goed verpakt.

Ben nog steeds in afwachting van mijn bestelling.

Een andere bezorger zou wel zo prettig zijn. DHL is klantonvriendelijk.

Super service en communicatie

Nadat mijn eerste ontwerp een te lage resolutie had was er goed contact en werd een goede oplossing geboden. Super service.

Een gepersonaliseerde mok laten maken de illustratie was prachtig op de druk uitgekomen !!! meer als tevreden , aanrader !!!

Mokken mooi bedrukt en snelle levering!

Mokken mooi bedrukt en snelle levering!

Top kwaliteit en diensten

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Ik heb twee mokken besteld en die zijn snel geleverd. Opdruk ziet er prima uit en mokken zijn van goede kwaliteit. Maar helaas is er eentje kapot geleverd. Heb bedrijf email gestuurd en dezelfde dag kwam er al een reactie waarbij ze ook nog met je meedenken, heel fijn! Ik ben nu in afwachting van een nieuwe mok en hopelijk komt die nu heel aan. Een tip voor het bedrijf zou zijn om de mokken in bubbeltjesfolie te versturen zodat er minder snel kans is op breuk. Want ondanks "fragile" met grote letters op het pakketje denk ik dat die leverbedrijven niet heel zachtzinnig omgaan met pakketten.

Super handig eigen ontwerp te maken en snelle goed ingepakte levering

Goede snelle service! Aanrader!

Mooi resultaat, snel geleverd!

De bestelling was eenvoudig te plaatsten, met een duidelijke preview. De order werd geleverd volgens planning en ziet er prachtig uit!

Goede ervaring

Mooi spul geleverd,netjes en snel

Snelle perfecte afhandeling!

Betaalbare mokken met goede printkwaliteit en service!

Ik heb mokken besteld voor mijn team en ze werden na bestelling binnen 2 dagen bezorgd! De mokken zagen er goed uit en één oortje bleek helaas beschadigd, maar na een belletje met de klantenservice kreeg ik binnen enkele dagen een nieuwe toegestuurd.

Topservice

Voor kerst hebben wij voor alle medewerkers mokken met een foto hierop besteld. Na 6 maanden was op 1 mok de 1 foto verkleurd. Na kontakt met klantenservice kregen wij direct een nieuwe mok geleverd. Klasse!

Zinkstraat 1

4823AD Breda