Zeer snelle service en goede kwaliteit

Zeer snelle service en goede kwaliteit

Perfekte kwaliteit en erg goede klantenservice

Snelle levering Kwaliteit heel erg mooi Snelle antwoord op navragen

Goede kwaliteit snel geleverd

Handige tool om bedrukking te maken, duidelijk wat je krijgt door 3D view. En belangrijkst: dit wordt uiteindelijk ook geleverd, zoals beloofd de volgende dag al! (vóór 14u besteld). Niks te klagen dus!

Super!!

Donderdag een mok met foto en tekst gemaakt en vrijdag al in huis. Echt heel mooi geworden. En ook makkelijk dat je de mok 3d kunt zien tijdens het ontwerpen. Keurig verpakt, geen onzin materiaal bij de verpakking, echt super.

Top mok en snel geleverd

Makkelijk een ontwerp te maken met een paar muisklikken verder is die easy besteld. Met de snelle levering heb je daarmee een top en uniek cadeau!

super

goede degelijke mok,. mooie opdruk. blijven goed in de vaatwasser

Mooie kwaliteit print! Top!

Handige website met 3D preview voor het printen van mokken. Snelle levering en het eindresultaat mag er wezen! Ben super tevreden!

Altijd snel en top kwaliteit. Goede klantenservice en heel behulpzaam.

Super service en top kwaliteit

3 mokken besteld, exact wat ik verwacht had en op tijd geleverd Prijs kwaliteit prima

Zeer snelle levering

Mijn twee geëmailleerde bekers met kindertekeningen van onze zoon werden de volgende dag al bezorgd! Hulde!

Eén van mijn leukste cadeaus om te geven!

Heel snel gemaakt en verstuurd en degene die het kreeg, was er reuzeblij mee. Het was een topcadeau. Mooi gedaan.

goed en snel. prima product

Snelle levering. Duidelijke webpagina. Gewoon prima!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Ik heb een mok met bedrukking, waaronder een QR code, besteld. Die deed het dus ik was helemaal tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Leuke mokken voor collega's besteld via mokkenbedrukken.nl. Makkelijk online te maken, levering zoals aangegeven en de kwaliteit van de mokken is top!

Goede kwaliteit

De bestelde mokken waren snel geleverd en de kwaliteit van de opgedrukte foto's en tekst was goed.

Uitstekend.

Makkelijk en snel te maken.Resultaat is heel mooi.

Het was ff goed opletten dat de foto aan de juiste kant kwam te staan. Maar ze werden snel geleverd, en mooie kwaliteit. 1 nadeel. Je moet het ontwerp eerst opslaan en in je mandje doen, voor je het 3d kan bekijken. Anders ben he het kwijt en kan je opnieuw beginnen

Mokken zijn zoals ik mij deze voorgesteld had

Mooie kwaliteit mokken

Ik had snel een origineel kado nodig. Jullie website is makkelijk in gebruik, genoeg opties om je mok naar eigen smaak te maken. Binnen 2 dgn had ik het in huis.de mokken waren goed en stevig verpakt, goede kwaliteit mokken en print, kleuren kwamen overeen, precies zoals ik het heb besteld. Ik ben helemaal tevreden! Wel jammer van de 6 euro verzendkosten. Boven een bedrag zou gratis verzenden wel prettig zijn.

Super mooi en snel

Het resultaat is echt heel mooi, scherpe foto, mooie subtiele glas. De mokken zijn snel geleverd en ook zorgvuldig verpakt. Aanrader.

Correct én snel!!

Op vrijdagavond bedrukte koffiekopjes besteld, op dinsdag geleverd! Via mededeling passende onderbordjes bijgevraagd, en ook dat werd snel en correct geregeld. Fijn zo!

Ziet er prachtig uit

Ziet er prachtig uit. Het zou nog mooier zijn als ook de buitenkant een kleurtje had.

Ondanks een gebroken mok, prima service achteraf

Goeie communicate en concrete service

Super snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snel, mooi

Snel, mooi