Supersnel en goed resultaat!

Ik twijfelde over mijn illustratie (of deze wel duidelijk en scherp genoeg was), dus eerst 1 mok besteld. Maar het resulaat is heel mooi geworden dus ik heb er nog een bestelling achteraan gedaan. De levering was binnen een paar dagen, dus lekker snel. Ben tevreden!

Super goed!

Een leuke foto kunnen plaatsen !

Het ontwerpen ging heel eenvoudig. Mokken zien er leuk uit en waren snel geleverd. Top!

Zie boven

Leuke mok kunnen maken

Ik heb een leuke mok kunnen maken met tekst en foto. Op zich best makkelijk te doen, niet te duur en snel geleverd. Het bewerkingsprogramma mag misschien nog wat leuke toevoegingen krijgen zoals leuke icoontjes ofzo. Verder niet echt iets op aan te merken.

Ik ben tevreden.

De mokken waren met gemak te ontwerpen, de levertijd was snel en de mokken zien er goed uit. Als ik weer mokken nodig heb, kom ik terug naar deze site.

Prachtige mokken

2 prachtige mokken met fotoprint gekregen. als enige puntje van kritiek vind ik de prijs aan de hoge kant.

Helemaal uitstekend!

Goede website, makkelijk ontwerpen, snelle levering.

Mooi product en snel geleverd

Super mooie bidons besteld met foto binnen 3 dagen geleverd 28 stuks. Ze hebben nog gebeld om te adviseren witte bidons te nemen ipv zilverkleurig dan kwam de foto beter tot z'n recht

Snelle levering en goede kwaliteit

De ene dag besteld en de andere dag een mooie beker in huis. Ook het zelf plaatsen van de afbeeldingen en teksten op de beker ging prima.

Mooi product

Makkelijke website om te ontwerpen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Hoge kwaliteit snel geleverd

Ik bestel al jaren lang mokken bij Mokkenbedrukken. De mokken worden niet alleen snel geleverd, maar ze zijn ook mooi om te zien en blijven ook na jaren intensief gebruik mooi. Als ik bedrukt mokken nodig heb, is er voor mij maar één bedrijf en dat is Mokkenbedrukken.

Goede service, meedenkend met de klant.

Een hele goede ervaring, behulpzaam, met een zeer goede service.

Supersnelle service !

Altijd goede ervaringen met Mokkenbedrukken. Onze collega's krijgen bij vertrek o.a. een bedrukte mok cadeau. Voor 14.00 uur besteld en de volgende dag in huis wordt altijd waargemaakt. Bovendien hele vriendelijke en accurate klantenservice. Daar kunnen veel (geronmmeerde) organisaties nog wat van leren!

Erg goed

Mijn bevindingen: + Handig website om zelf je ontwerp te maken. + Goede mail communicatie over bestelling en levering. + Leuk om te geven als persoonlijk cadeau. + Overzichtelijke website Verbetering: - Optie om het in te laten pakken in cadaupapier.

Fijne mok met mooie heldere print

Ik heb 2 mini latte mokken besteld met eigen ontwerp print. De mokken zelf zijn van goede kwaliteit. De print is heel duidelijk en staat netjes op de juiste plaats.

Super mooi en snel!

Mooi bedrukt en snelle levering

Snelle en goede levering

Helemaal voldaan aan mijn verwachting

Wat een fijne producten en super snelle levering. Ik moest met spoed een aantal mokken hebben, dit was geen probleem en werd voor me geregeld. Ik vond dit zo geweldig! De kwaliteit van de mokken zijn ook nog eens heel erg goed. Ik liet ze bedrukken met zelf gemaakte illustraties. De illustraties zijn prachtig van kleur en blijven heel goed zitten als je de mokken in de vaatwasser zet. Ik heb al verschillende mokken laten bedrukken en besteld en elke keer weer enthousiast als ik iets ontvang. Ik raad ook iedereen aan om hier je mokken te bestellen!

Super, mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Heel leuk dat je een persoonlijke mok kan ontwerpen tegen een leuke prijs en goede kwaliteit en goed verpakt en snelle levering. Ik ben erg enthousiast. Zo iets persoonlijks kan geven, Dank !!

Snel én goede kwaliteit

Wederom een afbeelding in elkaar geflanst en mokken besteld. Mooi en snel geleverd. Toppers!

Snelle service!

Eerste keer dat ik via deze website bestelt heb. Via chat makkelijk bereikbaar en duidelijke antwoorden. 1 dag later product in huis, ziet er precies uit zoals ik verwacht had!

Mooie mok en snelle levering

De Mok zag er super uit en de levering was ook snel.

Vlotte en keurige levering binnen een dag.

Fijne en snelle levering. Goed verpakt en keurig op tijd.

Prima kwaliteit, communicatie over status kan iets beter

Nadat ik mijn bestelling had doorgevoerd en betaald kreeg ik wel een bevestiging. Maar daarna geen terugkoppeling meer over de voortgang van de order. Ook was het niet duidelijk wanneer de daadwerkelijke leverdatum was. Na een belletje werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en werd en snel en adequaat gereageerd. De levering kwam daarna binnen volgens verwachting. Vorm en kleur van de bedrukking kwam overeen met hoe ik het ontworpen had. Kwaliteit van de bedrukking ook prima!

Zinkstraat 1

4823AD Breda