Door eigen schuld tegen gevallen

Had nog geen ervaring met jullie bestelde meestal ergens anders, daarom heb ik het niet goed gedaan door m’n eigen schuld valt het iets tegen. Ik kreeg er geen tekst bij.

Ontwerp is mooi geworden en bestelling werd snel geleverd. Enige wat ik jammer vond was een klein technisch probleem. We hadden het ontwerp opgeslagen. We kregen meteen een melding dat het alleen tijdelijk opgeslagen werd in de cookies. We hebben toen in het bestelproces een account aangemaakt in de verwachting dat het ontwerp dan wel bewaard zou blijven. Maar helaas was het toch verdwenen. In het bestelproces blijft een lage kwaliteit foto van het ontwerp zichtbaar, maar dit is niet meer leesbaar, ook niet uitvergroot.

Bestelling was supersnel geleverd, gewoon top!

Ervaring was top, goede prijs, snelle levering, zeer flexibele bedrukkingsopties, graag tot de volgende keer!

supermooie afdruk en snelle levering!

De mok was erg fraai en de levering was heel vlot; dus wat wil je nog meer.?! Dat ie lang mooi blijft maar dat kan ik nu nog niet vertellen....

Very pretty

I was looking for a little present for our Juf that wasn't just chocolate. This site was easy to use, quick to send our order, and we are very pleased with the result. Would use again and recommend to others.

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering.

Hele mooie mokken. Netje bedrukt. Heel goed ingepakt en snel geleverd.

Goede site

Simpel om zelf een ontwerp te maken

prima mok

prima ontwerptool en snelle levering

korte termijn vraag, snel geleverd

korte termijn vraag, snel geleverd

Mooie mokken, goede informatievoorziening

Mokken zien er mooi uit. Ook voorziet Mokkenbedrukken.nl goede informatie betreft de levering.

mooie mokken, snel geleverd

dit was de 2e keer dat we hier mokken hebben laten bedrukken en beide keren zeer tevreden. Iedere collega heeft nu z'n persoonlijke mok. De foto's zijn mooi afgebeeld en ook de kleur en kwaliteit van de mokken is prima. Snelle levering, binnen een week stonden ze in ons keukenkastje.

Heel erg last minute een fotomok besteld als kadootje. Het was heel even prutsen met de software om mijn foto bij te werken en op de juiste plek te krijgen, maar toen ik de truc doorhad ging het heel gemakkelijk. Op het allerlaatste moment (13:59 uur) rondde ik de bestelling af en ik had hem netjes de volgende dag al in huis. Top!

alles perfect verlopen

Het was de eerste maal dat we bedrukte mokken bestelden en we zijn heel tevreden. Goeie service en stipte levering

Goede service, persoonlijk contact voor versnelde levering!

Ik belde op of het mogelijk was diezelfde dag (na 14u) alsnog de bestelling te verwerken. Dit was mogelijk. De dag erna in huis!

Het ziet er keurig uit

Ik heb 2 mokken met tekst besteld voor de juffen, voor het afscheid van mijn dochter in groep 8, ze zien er super uit! Mijn dochter kan niet wachten om deze aan de juffen te geven!

Mooie opdruk met tekst

Het is een mooie mok geworden. Mooie foto opdruk met tekst. Super leuk om cadeau te geven. En een super service; was snel binnen.

Prima, foto wel wat licht op de bidon

De foto is wel wat licht op de bidon, maar verder prima. Snelle levering!

Snel en prima!

Snel en makkelijk bestellen en snel en goed geleverd !

Goede en snelle levering

Mooi bedrukte mokken en snelle levering

Snelle verwerking/bezorging

Snel en makkelijk

Kan alles tot in detail aanpassen en designen. 1 van de betere bedrukkers online. En zelfs binnen 1 dag geleverd

Tot nu toe mooie producten en snel geleverd. Vriendelijke behulpzame mensen.

Goed!

Perfecte service

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Weer top bedrukt

Al meerdere keren mokken laten bedrukken met een eigen opdruk, en ook nu zien ze er weer top uit! Ik kan ze met een gerust hart kado geven. Ideaal juffenkadootje met wat bonbons en een zakje thee er bij.

Zinkstraat 1

4823AD Breda