Super makkelijk zelf te ontwerpen en er wordt desgewenst goed meegedacht

Alles ging heel gemakkelijk. Helaas was niet de hele mailcorrespondentie doorgenomen na een interne overdracht van mijn bestelling. Hierdoor heeft de bestelling wat vertraging opgelopen. Gelukkig zijn de mokken toch nog op tijd geleverd. Alle medewerkers die er 1 kregen, waren er heel blij mee en ze vonden het een grandioos idee.

Perfect, mooi

Keurig verpakt, mooie beker, perfect bedrukt

Ziet er top uit!

De volgende dag al in huis en ziet er super uit!

uitstekend cadeau-idee

Ik kreeg wat ik verwachtte. De App geeft een prima beeld van het product en was makkelijk in gebruik. Snelle service. Goede kwaliteit.

Eenvoudig o alles te organiseren alleen de bezorger komt afspraak niet na.

Zeer positief

Professioneel bedrukt, snel geleverd, niet te duur en duidelijk proces!

Makkelijk, snel en goede kwaliteit

Bestellen en ontwerpen gaat makkelijk Voorbeeld direct zichtbaar Klantvriendelijk en goed bereikbaar Snelle levering Goede kwaliteit

Simpel makkelijk en snel. Echt top

Het is echt heel gemakkelijk en simpel om je ontwerp te maken en toe te passen. Levering is zeer snel. Echt zo top.

Mooie mok, snel en correct geleverd

Alles ging makkelijk van ontwerpen tot bestellen. Levering was ook volgens afspraak. Ik vind alleen de kleuren van de foto wat “flets” Veder is het een prima resultaat.

Ik had de mokken op korte termijn nodig. Ze zijn meteen de volgende dag geleverd! De mokken zijn mooi afgewerkt en de kleuren zijn helder, precies zoals ik had verwacht. Erg leuk om cadeau te doen!

Makkelijk te ontwerpen en snelle levering. Vooral dat de mok ook echt is geworden zoals op ontworpen. Kortom, super!

Mooi resultaat en snel

Je kunt meerdere teksten en foto’s op 1 mok toevoegen en het resultaat is prachtig.

Goed en snel! Fijn dat je kunt bedrukken in een onbeperkt aantal kleuren.

Op de website het ontwerp inladen was heel makkelijk. De mokken werden snel en goed ingepakt verstuurd. En de prijs is ook nog eens prima!

Goed product !

Snel geleverd, makkelijke site om mee te werken en een kwalitatief goede koffiemok.

Mooi product, tegen schappelijke prijs

Komen alle afspraken na

Super leuke persoonlijke mok!

Makkelijk te ontwerpen en bestellen Niet duur! Snelle levering Helemaal top!

De mokken zijn zoals verwacht en supersnel klaar.

Snelle goede service, mooi product

Prettige en snelle communicatie. Ik had een fout gemaakt in de bestelling die direct werd rechtgezet. Product is zoals omschreven, aanrader!

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit, goede service

Alles ging soepeloos, efficient en snel met goede advies en steun.

Alles was top!

Het resultaat van de bedrukte mok was heel erg mooi. De foto was echt scherp. Ook was het product lekker vlot in huis. Kortom, heel tevreden. Ik zou hier zeker nog eens iets bestellen.

Super snel en heel netjes.

Het is altijd even spannend hoe zo een bedrukking er uit gaat zien. Maar had niet beter gekund, echt super netjes. Ik zit nu al te bedenken wat ik nog allemaal op een mok ga laten drukken.

Super blij mee

Heel blij en tevreden met de mokken. Fijne ontwerpprogramma die makkelijk te gebruiken was, mokken zagen er precies zo uit als hoe ik ze ontworpen had en snelle levering. Echt een aanrader!!

Goede kwaliteit en service!

4 dezelfde type mokken besteld, echter had ik zelf 4 verschillende ontwerpen aangeleverd om te bedrukken. Ik had hier vooraf naar geïnformeerd en uiteindelijk aangegeven bij de bestelling, tijdens het bestelproces goed en persoonlijk geholpen via mailcontact. Ook werd er snel geleverd en waren de producten veilig en goed verpakt. De kwaliteit van de mokken en de bedrukkingen waren perfect!

Supersnelle service, you get what you see

Op vrijdagavond besteld, op dinsdagochtend in huis, op tijd voor het evenement

Zeer positieve ervaring. Ontwerpen van de beker ging heel makkelijk en een snelle levering. Helemaal goed!

Zinkstraat 1

4823AD Breda