Snelle service, goede kwaliteit

Goed verpakt. Fijn dat het ook per stuk kan. Kwaliteit/prijs verhouding goed.

Steeds op tijd en goed materiaal.

Snelle reactie op mijn mail gehad.

Prima en snelle levering

Ook een snelle oplossing bij schade afhandeling.

Snel

Snelle levering goed product Makkelijke site

Erg positief, super service!

Ik ben erg blij met de goede service. Ik had gebeld of ik voor een bepaalde datum de bestelling kon krijgen. Er werd gelijk werk van gemaakt,zodat ik mijn bestelling op tijd binnen had. Echt top!!!

super

Snel gemaakt /mooi en snel geleverd

Goede kwaliteit print en prachtige beker

Zeer snelle levering

Mooie kwaliteit

het eigen ontwerp zag er scherp uit en de kwaliteit van de mok was prima, snelle verzending en goed verpakt

Mooi bedrukt

Mooi bedrukte mok en snelle levering.

Prachtige tas en snelle levering

Heel tevreden van de tas! Dit gaat een enorm goed cadeau zijn, bedankt!

Top kwaliteit en snel geleverd

Ben erg blij met de kwaliteit van de mok! Het is ook heel snel geleverd en volgens mij is het ook goedkoper dan bij andere winkels. Erg blij mee!

Snelle service en mooi product

Snelle service, goed verpakt en mooi product

Vlot geleverd, ziet er netjes uit

Bestellen was makkelijk, het systeem om zelf een afbeelding te uploaden en plaatsen ging ook goed. Mokken zijn sneller dan verwacht geleverd en de opdruk ziet er goed uit. Nog geen ervaring met de kwaliteit m.b.t. magnetron/vaatwasser.

zeer goed

Leuke surprise! Goed uitgewerkt. Keurige verzending en op tijd geleverd.

Top mokken en super snelle levering

Leuke mokken besteld en binnen een dag in huis.

fantastisch!

Makkelijk te ontwerpen, snelle levering en alles ziet er perfect uit

uitstekend

Al de gedane beloften zijn waargemaakt

Wat een degelijke, snelle en vriendelijke service

Wat we wilden is perfect uitgevoerd zoals al vaker in het verleden. Een aanrader voor eenieder. Binnen 1 dag in huis. Tot de volgende keer.

Snel tot goed resultaat

Mooie mok, foto staat er keurig op

Snelle levering, goede service, een mooie mok, precies zoals ik mij dat had voorgesteld!

Sterk aanbevolen!

Prachtig resultaat, snelle levering, goed werkende ontwerpmodule in de browser, algehele prima ervaring. Ik kom zeker nog eens een keer terug en beveel jullie aan bij anderen. Dank je!

Super mooi gedrukt

Ik vind het super goed gelukt en de print is ingebakken! Ook heel snel bezorgd! Super blij mee! Dankjewel!

Zag er goed uit

Het is een leuke mok geworden en we hopen dat de ontvanger er ook blij mee is maar daar twijfel ik niet asn.

Helemaal perfect!

Zelfs een tekening en heel kleine letters staan perfect scherp op de mok! Goed verpakt en snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Leuk, om zelf een persoonlijke tekst op de mok te zetten. Snelle levering.

Zinkstraat 1

4823AD Breda