Zag er goed uit

Het is een leuke mok geworden en we hopen dat de ontvanger er ook blij mee is maar daar twijfel ik niet asn.

Helemaal perfect!

Zelfs een tekening en heel kleine letters staan perfect scherp op de mok! Goed verpakt en snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Leuk, om zelf een persoonlijke tekst op de mok te zetten. Snelle levering.

Erg leuke beker geworden!

Makkelijke website, veel keuzemogelijkheden, snelle levering en een erg leuke koffiebeker geworden. Prijs ook schappelijk.

Optijd geleverd, vriendelijke bezorger

Optijd geleverd, vriendelijke bezorger

Mooi uitstraling van de tassen

Ik vind ze heel goed van kwaliteit. Ik laat er foto's van mijn schilderijen op afdrukken. De kleuren blijven authentiek. Vriendelijke service.

Mooie mokken

Ik had 2 mokken besteld, helaas was er eentje stuk Ik vond de wijze hoe het was ingepakt niet goed. Wel snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle service

De mok ziet er goed uit en is van goede kwaliteit. Snel geleverd!

Mooie mok en snelle levering

Mooie mok, snelle levering. GUI van ontwerpdeel op de site kan intuïtiever.

Snel, netjes, goede prijs/kwaliteit

Eerder geleverd dan verwacht. Makkelijk aanleveren tbv print Zeer tevreden

Handige toon snelle levering

Mooie mokken geworden, helaas zit er op 1 afbeelding grijze schaduw in de hoek. Als ik dat op de toon kon zien had ik de afbeelding nog aangepast. Verder goed tevreden!

precies zoals ik graag hebben wilde

Direct antwoord en vlugge levering. En het product ziet er goed uit. Ben er blij mee.

Mooi product en snelle levering

Ontwerpen via de website ging gemakkelijk. Mok was er de volgende dag al. Supersnel.

Snel en goed. Gemakkelijk te maken en mooi resultaat.

Goede kwaliteit

Snel bedrukt en in goede kwaliteit.

Probleem snel en goed opgelost!

Voor het eerst heb ik bij dit bedrijf 4 mokken laten bedrukken. De bestelling werd snel geleverd, zag er goed uit. Het leek goed verpakt, maar helaas zaten 2 mokken kapot in de doos. Via de mail heb ik met een foto de schade gemeld. Er werd snel gereageerd en per ommegaande kreeg ik 2 nieuwe mokken geleverd.

Perfect! en betrouwbaar!

\Duidelijke in de info. Het enige dat ik jammer vond en lastig vond dat je aan het eind niet de afbeelding krijgt te zien hoe die in werkelijkheid er uit gaat zien. Je krijgt alleen in beeld hoe de wikkel eruit gaat zien. Maar goede service. gr Ingrid

Snel en van kwaliteit

PRACHTIG

Ik ben super super super tevreden! Service 10/10. De mokken 10/10! Ze zijn zo prachtig! En de verzending ging zeer snel! + super goede prijzen. Twijfel niet en bestel zeker bij hen!

Helemaal goed

Mij was zeer snel geleverd (1 dag) en ziet er wat opdruk en kwaliteit heel goed uit

Mooie mok, snelle levering

Mooie bedrukking, logische website, snelle service

Ziet er strak uit

De foto is echt prima geworden op de mok, precies zoals het ontwerp was geüploaded. Mooie mok ook met gekleurde binnenkant, iets lichter dan op het plaatje. Ook precies op de dag geleverd. Wel een beetje prijzig met de verzending komt het op 16€ voor een mok. Maar het is dan wel een persoonlijk kado

Weer top

Heb hier al een aantal keer mokken laten bedrukken en nu ook een thermosfles. Ontwerpen gaat super makkelijk en ik heb het product in 1 dag in huis. Top!

Snelle levering en goed werk geleverd.

58 mokken met verschillende namen en foto's besteld. Lichte kleuren foto's komen goed over. Zorg voor niet te donkere vlakken. Prima verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Zinkstraat 1

4823AD Breda