Zelf mokken met logo ontworpen, heel duidelijk en goed te doen. Erg fijn dat je lagere aantallen kunt bestellen, bij de meesten is dat vanaf 25 of 36 stuks. Besteld en 2 werkdagen later in huis, top!

Goede communicatie en prima levering

Goede communicatie en prima levering

Goede ervaring en snelle levering

Waarbij overal de levering best wel lang duurde. Had ik hier mijn mok de volgende dag al binnen. Mok is mooi geworden zoals ik wilde en super snel verwerkt en geleverd. Top.

Hele snelle levering! Top

Geen idee nog niet bezorgd!

Jullie geven aan de volgende dag in huis! Nou niet dus....DHL sjeest hier het huis voorbij, wij zitten aan de keukentafel en er komt een mail binnen met we hebben u thuis niet getroffen. Nou hoor je dat zeer regelmatig. Misschien goed dat jullie als ondernemers hier eens een vuist tegen gaan maken. Ik heb nu vervolgens mijn cadeautje niet en jullie een negatieve klant. Ik hoop dat de beker vandaag wel binnen komt.

Makkelijk en mobile configurator werkt goed

Prima ervaring. Goede prijs en gebruiksvriendelijke configurator om je Mok te ontwerpen.

Snelle levering en prachtig resultaat!

Prima.

Een leuke manier om snel een persoonlijk cadeau te maken.

Super snelle service en goed resultaat!

Het ontwerpen van het mokje ging makkelijk. De foto's zijn goed zichtbaar en leuke lettertypen voor de tekst. Heel erg blij met het resultaat en de dag erna had ik het al in de brievenbus!

Netjes verpakt, snel en goed verwerkt afgeleverd. Top.

snelle levering. goed product. ik ben tevreden

Heel positief

Eenvoudig in gebruik Snelle service Duidelijke antwoorden via mail Vriendelijke en behulpzame contactpersoon

Formidabele service, perfecte kwaliteit en super snelle levering.

Formidabele service, perfecte kwaliteit en super snelle levering.

Snelle levering en mooi resultaat

Ik vond het leuk om de mok helemaal persoonlijk te maken, met tekst en foto's/plaatjes. De bedrukking is erg goed gelukt, goede kwaliteit en snel geleverd. Enige minpuntje was dat er veel soorten mokken waren uitverkocht, waardoor er minder keuze was qua vorm van de mok.

Een fijne site om wat te bestellen, overzichtelijk en duidelijk. Snel geleverd en top kwaliteit!! We gaan zeker weer bestelen!

Supermakkelijk te ontwerpen en meteen de volgende dag bezorgd!

Enige puntje van aandacht is dat je na de 3D preview niet op ‘terug’ moet klikken want dan ben je je hele design kwijt, of je nou gesaved hebt of niet… Gebeurde mij tot twee keer toe. Maar verder is de ontwerptool en de hele website eigenlijk heel gebruiksvriendelijk en de mokken scherp geprijsd. Aanrader!

Super snelle levering met een TOP resultaat

De website is duidelijk en heeft veel mogelijkheden. Ook de tool om te ontwerpen was prettig om mee te werken.

Goede ervaring

Ik had woensdag besteld en donderdagochtend binnen . Snelle service zoals op de wedsite staat,en kwaliteit van de mok ook goed .

Goed en snel

Mok met goede foto en kleuren snel geleverd

Leuke producten en snel bezorgd!

De configurator voor je opdruk is even wennen, maar als je de rasterlijnen aanzet en die telt kun jij vrij nauwkeurig je boodschap, tekst en foto's kwijt op de mok/thermoskan etc.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goeie ervaring gehad bij mokkenbedrukken.net

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel makkelijk te ontwerpen, niet duur, goede kwaliteit en al 2 dagen later binnen!

Goede service en kwaliteit, zeer tevreden met product.

Prima rvs beker, goed opdruk en snelle levering.

Een opdruk plaatsen was zo geregeld en het resultaat was boven verwachting. Ik zou zo weer een beker bestellen, maar heb er voorlopig aan één genoeg.

Goede levering, mooi product!

Super makkelijke site. Product is optijd geleverd en is top kwaliteit ik raad deze site zeker aan!

Zinkstraat 1

4823AD Breda