Zeer goede kwaliteit, scherp geprijsd, snelle levering, ook voor afnemers van 1 mok!

2 senseo kopjes besteld voor een project. Drinken heel fijn, en je merkt meteen dat het een goede kwaliteit mok is. Afdruk ziet er mooi en professioneel uit. Volgende dag geleverd gekregen, dus snelle levering! Heel fijn dat je vanaf 1 mok kunt bestellen! Ik wil een serie mokken gaan sparen, dus kijk al uit naar de volgende bestelling!

Mooi

Makkelijk te ontwerpen, snelle levering, goed resultaat!

snelle levering, product als omschreven

Op de website kon ik supermakkelijk de mok ontwerpen die ik wilde hebben. Beetje knippen en plakken en vervolgens de afbeelding op de mok uitlijnen. Het leuke is dat je meteen kunt zien hoe de mok er uit komt te zien. Had de mok de dag erna al in huis, was precies zoals ik hem ontworpen had. Kwaliteit ziet er goed uit op eerste oog. Maar heb de mok nog niet gebruikt, dus weet niet of het er zo goed blijft uit zien. Maar tot nu toe dik tevreden. Ga zo door!!!

Mooie mat zwarte mok en met een warme drank erin komt de foto perfect naar voren.

Geweldig!

De mokken 's avonds besteld. De volgende ochtend kreeg ik een telefoontje dat bij 1 mok het ontwerp niet doorgekomen was. Ter plekke hebben we het aangepast. Geweldige service en prachtige mokken@

Aanrader!

Mooie drukkwaliteit! Snelle levering.

Snel geleverd en top product!

Goede kwaliteit en leveren snel

Al vaak gebruikt, nooit problemen

Heb al eerder besteld. Ziet er mooi uit, makkelijk werkende site en snelle levering!

Uitstekend...

met een woord...Uitstekend... Het is precies hoe het ik wou. Gelukkig kon ik mijn jarige zoontje blij maken. Mijn dank is groot...

Mooie emaille beker met opdruk naar eigen ontwerp.

Super service, mooie kwaliteit druk!

Vlak voor kerst toch supersnel geleverd. De kwaliteit van de druk is goed. De software op de website werkt ook prima. Je krijgt een goede indruk van het resultaat bij bestelling. Zeer tevreden.

goede ervaring

De bewerking van de mok was duidelijk. Bij het ontvangen van de mok zag het er precies zo uit als het ontwerp. En het was scherp, ook de foto's.

Zeer snelle levering!

Ik had 's avonds 2 mokken besteld. Bij het afrekenen stond dat het een paar dagen kon duren. Daar schrok ik van omdat ik er haast bij had. Echter de dag erna werden ze al bedrukt en verzonden. De dag erna kwamen ze al aan. Sneller dan dit kan niet. En ze zagen er heel goed uit.

Super service

Ik wilde als afscheid cadeautje 2 mokken met een foto, dit voor kinderen die gaan emigreren. Omdat de scholen vanaf vrijdag al dicht gaan, was de stress er enorm! De kans dat ik de mokken optijd binnen zou krijgen, zou wel is klein kunnen zijn. Ik heb ze gebeld en ontzettend goed geholpen! Mocht in de omschrijving erbij zetten met wie ik gesproken had en dat de mokken dezelfde dag nog verzonden zouden worden. Dit is gelukt! De mokken zijn vandaag binnen gekomen! Zien er top uit! Keurig op tijd om nog te kunnen geven! Ontzettend bedankt Voor de geweldige service!

Keurig (snel) geleverd. Goede kwaliteit mokken en een prima prijs!

Ik heb geen persoonlijk contact gehad. Ik heb online besteld, afgerekend, logo geupload en het werd binnen de afgesproken tijd geleverd met de post. Mooie prijs, prima kwaliteit, snelheid ook een dikke pluim. Ik heb geen punten van kritiek.

Kleurafwijking in de mok en geen reactie.

Een plastic mok met bedrukking gekocht bij dit bedrijf. Ik vond dat er een grote kleur afwijking in de aangeleverde foto zat en de foto op de mok. Lichtbruin was gewoon grijs. Licht rood donker rood. Alles leek dus een stuk donkerder. Daarop heb ik een email gestuurd en kreeg vrij snel een reactie of ik de foto wou mailen. Dat gedaan en verder geen reactie meer vernomen. Daarna tot 2x toe nog een email gestuurd ter herinnering. Ook daar geen reactie op gekregen. Dat is nu ca. 3 weken geleden.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Binnen 24u in huis en de mokken zijn van goede kwaliteit.

Snel en keurig geregeld

Om 12.00 uur besteld de volgende dag in huis. Erg prettige en handige website om je eigen ontwerp op de bekers te maken.

Super kwaliteit

Heb 3 mokken gemaakt en zijn alle 3 even mooi! Ondanks dat ik lage resolutie plaatjes had van internet is de bedrukking heel erg mooi

Top bedrijf!

Goede prijs, mooie producten snelle levering. Ze kijken ook of het eindproduct er goed uit komt te zien, en contacteren je voor eventuele alternatieven als zij denken dat dat er mooier uit ziet. Super!

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijke intuïtieve software voor het bedrukken van de bekers en snel geleverd

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goede software, snelle service, uitstekende kwaliteit en betaalbaar

Ik heb niks te mokken

Goede snelle service