Gemakkelijk om zelf een beker te ontwerpen

Het was erg gemakkelijk om zelf de beker te ontwerpen. Snel geleverd en beker is van goede kwaliteit en opdruk was zeer geslaagd.

Super tevreden!!

Heel makkelijk om je ontwerp te maken, ging super snel. Vervolgens reken je af en binnen 2 werkdagen had ik ze heel netjes en goed verpakt thuis gekregen! Heel erg blij mee! Al met al een top service!! Super bedankt

Website voor ontwerpen gemakkelijk en eenvoudig om te doen. Lay-out en kleur komen perfect over een met de mok:) Snelle en nette verzending.

Supersnel en goed

Heel fijn dat onze bestelling zo snel en goed is afgehandeld, blij mee!

Mooi persoonlijk kado om te geven

Zeer tevreden ...snelle levering

Schitterend

Mooie mok van zeer goede kwaliteit. Bedrukking ziet er erg mooi uit. Ik ben erg tevreden met het resultaat. En snel geleverd.

Makkelijk en snel te bestellen, levering TOP!

Super tevreden over het resultaat, top

Bestelling geplaatst persoonlijk contact ontvangen dat het gestuurde bestandje niet scherp genoeg is. Tevens advies gehad met een betere optie. Nieuwe bestand geleverd en de volgende dag de bestelling ontvangen. Resultaat super!

Makkelijk bestelproces

Makkelijk bestelproces Beker nog niet gebruikt, dus nog geen mening over kwaliteit vd bedrukking en de beker zelf

GEWELDIG!

Binnen enkele minuten een super persoonlijk cadeau gemaakt. Levering kan niet sneller en het resultaat is mooi! Voor herhaling vatbaar.

Mooie mok met heel duidelijke afbeelding

Wat een bizar snelle service!

Voor collega's 30 stuks maatwerk mokken besteld. Zelfs als je 30 steeds iets andere opdruk besteld (in ons geval namen), geldt de staffelkorting! En: bestelling rond 11 uur geplaatst en 3 uur later al de bevestiging dat de order verzonden was. Heb zelfs nagebeld of dat wel klopte, maar zo snel kan het dus gewoon echt gaan! Goed verpakt ontvangen, dus zeer tevreden. Enige verkeerde inschatting van onze kant was dat de senseo-mokjes nog steeds best aan de grote kant zijn (maar dat ligt aan onze eigen verwachting).

Veel creatieve mogelijkheden en uitstekende kwaliteit!

De website biedt veel creatieve ontwerp-mogelijkheden en de prijs-kwaliteitverhouding is heel gunstig. Het uiteindelijke resultaat is geweldig en precies zoals ik het bedoeld had. Een aanrader dus!

Goede service en een mooi resultaat. De mok is mooi bedrukt met een zeer heldere afbeelding

Mooie mokken en leuk om te geven

Snel, goed, mooi en betrouwbaar! Goede kwaliteit!

Snelle levering van 2 prachtige foto mokken

Je eigen mok ontwerpen was nog nooit zo makkelijk Via de website kun je eenvoudig een foto/foto's uploaden en bewerken,.en het resultaat is prachtig! Heel blij mee!

Superrrr!!!!

Iets besteld, snel geleverd en de gift doosjes zoals gevraagd gelijk meegeleverd. Mooi dat deze mogelijkheid van bestellen en laten drukken er is. Voor onze demente bewoners hebben we de mokken heel persoonlijk gemaakt en dit herkennen ze. Dit wordt hun Sinterklaas cadeau. Wij (verzorgende) zijn echt heel erg tevreden! Top !!!!

Excellent job!

Eenvoudige tool om je ontwerp mee te maken, handige 3D feature om je ontwerp mee te bekijken, schappelijke prijs en snelle levering! Ben heel tevreden.

Uitvoering goed - orderproces matig

Website om de te bedrukken mok te bestellen is prima. Ik had gevraagd om een proefdruk (altijd mogelijk). Deze vraag had men niet gezien (kan gebeuren) . Na telefoontje alsnog snel gekregen. Ik wilde een aanpassing, dat was helaas niet mogelijk. Omdat er haast bij was alsnog proefdruk geaccepteerd. Terwijl deze eigenlijk niet naar mijn wens was. Uiteindelijke uitvoering en snelheid van leveren was wel o.k.

Uitstekende kwaliteit bedrukte mokken..

Snelle levering, prima verpakt, en uitstekende printkwaliteit!

zeer vlotte levering

Ik had de mokken voor 14.00 uur besteld en wat op de website is waar de volgende dag geleverd.. en precies wat ik in mijn gedachten had om er op te doen is goed gekomen

Snel en netjes

Snel geleverd en het zijn mooie mokken voor een betaalbare prijs

Beter dan verwacht

Leuk om je eigen mok te maken. Makkelijke tool. Goede website. Ben benieuwd naar de uitbreiding van het aanbod.

Snel besteld en mooi resultaat

Het programma om de mokken te personaliseren is eerst even goed doorhebben, maar daarna kan je knallen. Dinsdag besteld en woensdag al in huis. Zo op het oog zijn ze alle 4 super mooi geworden. Kwaliteit van de opdruk gaan we pas zien over een aantal maanden als die een paar keer door de vaatwasser is geweest.

Great quality, fast realization. Perfect!

I designed the cup, the next day it was already delivered. I love the speed and quality. Carefully packed for delivery. Love it.

Zinkstraat 1

4823AD Breda