Snel en goed gedaan

Je kunt heel leuk een eigen ontwerp maken waardoor je snel iets persoonlijks kunt maken. In dit geval heel handig voor de Sint om iets ludieks te doen. Heel dijn en snel geleverd ook.

mokken met logo

Een goede site snelle levering en aandacht voor het product

Leuk om zelf te ontwerpen

Gaat echt super easy om je gewenste mok te maken met behulp van de software op de website. Eigen plaatjes toevoegen geen probleem. Het resultaat in het echt deed me verbazen, strake tekst en scherpe plaatjes (ligt er ook aan hoe je deze aanleverd uiteraard). En hele snelle levering, 2 dagen ofzo.

Mooi bedrukt en snel geleverd! Helemaal top!

Snel, netjes, compleet

Vlug in huis en precies wat we verwachte

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

bidons en mokken: meerdere keren besteld en altijd snel en goede kwaliteit

Ik vind het een prettige website waarbij je goed kunt zien hoe het eruit komt te zien. Kwaliteit is goed (ik gebruik de alu bidon veel en het ziet er nog steeds goed uit. Levering snel en goed verpakt. Ik vind het een aanrader. Inmiddels heb ik er 3x besteld (altijd bidons en mokken). Laatste keer had ik een type fout in mijn email adres gemaakt. Contact gezocht met de klantenservice en het was snel gecorrigeerd, zodat ik toch de order status info kon ontvangen.

Je hebt een ruime keus in mokken te bedrukken, en één mok personaliseren is een leuk kado idee en gemakkelijk uit te voeren. Niet te vergeten de sneller service. Top!

Goeie kwaliteit

Mooie mokken bedrukking staat er strak en duidelijk op

goed en snelle levering

Goede en makkelijke site en snelle levering!

goede communicatie, goed product

Verschillende mokvormen en verschillende ontwerpen in 1 bestelling geplaatst en die is perfect uitgevoerd. Snel en goed verpakt verstuurd. De chat-functie is ook excellent en je kan meteen technische vragen stellen als je die hebt. Maar per mail zijn ze net zo goed bereikbaar. Vriendelijke mensen die weten wat ze doen. Ik wil nog meer mokken en zal die hier laten bedrukken.

Geweldig!

Had er 12 besteld met foto die meteen álle 12 weg waren. Ik bestel nog een dozijn. Jenny

Super !! Persoonlijke bekers binnen 1 dag ..

Voor cadeau, 12 persoonlijke bekers ontworpen . ging super eenvoudig met een programma wat heel fijn werkte., Het resultaat is echt heel Tof geworden Bekers van mooie kwaliteit. Bezorging binnen een dag.. ontzettend goed verpakt. Ik ben echt heeel tevreden. AANRADER..

Super leuke mok

Makkelijk ontwerpen, ik ben er heel blij mee

Goede levering, product precies zoals beschreven.

Mok kwam binnen op de datum zoals aangegeven, in de staat zoals aangegeven. Ziet er precies zo uit als aangegeven op de mokontwerptool. Zeer tevreden met deze winkel.

Fantastisch!

Snelle opvolging, correcte afhandeling, snel antwoord via de chat en snelle levering! Hier zal ik mijn volgende bestelling weer plaatsen!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Fijne interface om je design in te maken, het resultaat werd de volgende dag al geleverd en zag er zelfs beter uit dan ik verwacht had!

Latte mokken besteld met eigen foto. Kwaliteit!

Beschadigde mok

Fraaie mok qua bedrukken, goede service

Snel, betaalbaar en uitstekende kwaliteit

Absolute aanbeving.

Snel netjes goed

Snelle levering, precies zoals op beeldscherm het ontwerp eruit zag geleverd.

Snelle levering en mooi resultaat

zeer tevreden

Ik ben heel erg blij met de mokken en ook zeer tevreden over de kwaliteit em snelheid van levering.

De mok ziet er prachtig uit.

De mok is als cadeau gegeven. Diegene was er erg blij mee.

Beker bestelt en was de volgende dag al binnen. Foto op de beker is mooi.en duidelijk gelukt.

Zinkstraat 1

4823AD Breda