Snelle levering, mooie mok

We hebben op een zondag een ontwerp gemaakt. Dit ging heel makkelijk online. Met eigen foto en tekst erop. Er was veel keus in mokken wat betreft kleuren en modellen. De afronding van het bestelproces ging soepel. De mok werd dinsdagmiddag al geleverd. Goed verpakt. Het is een mooi geschenk geworden. Aanrader.

Snel geleverd, super verpakt, goede kwaliteit

De mok was binnen een dag geleverd en van goede kwaliteit. Het was super verpakt, ik ben er erg blij mee.

Snelle levering, maar kleuren vallen mij tegen.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, maar kleuren vallen mij tegen.

Goed kwaliteit, super snel geleverd

Woensdagnacht mijn eigen kop ontworpen en besteld en had het vrijdag al thuis, geweldig!

Ik liet hier een mok maken voor de verjaardag van mijn vriend. Er is een goede klantenservice ze laten weten wanneer die gemaakt wordt en wanneer die opgestuurd wordt. De levering tijd is ook perfect. De mok zag er ook geweldig uit

Mooi bedrukt!

Hele nette en goede bedrukking en zeer snel geleverd.

Perfect!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Prima communicatie en snelle service

Er was enige spoed bij onze bestelling, maar dat bleek na telefonisch overleg geen enkel probleem. Levering was snel en ruim op tijd, en de mokken zagen er strak uit.

Top kwaliteit!

Erg tevreden over de kwaliteit, service en ontwerpmogelijkheden! Ik heb mijn perfecte mok ontworpen en ook eentje als cadeau voor mijn moeder. Enige reden waarom geen 5 sterren is dat ik de verzendkosten aan de flinke kant vind. Maar los daarvan zeker aan te raden!

Prima gelukt

Voor het eerst gedaan. Best wel wat zoekwerk, maar eindresultaat was goed.

Super service top kwaliteit

Goede service en inderdaad de volgende dag in huis top kwaliteit.

Goede service, verrassend snel geleverd

Eenvoudig bestelproces. Goed geprijsd. Supersnel geleverd. Mok zag er keurig uit!

Leuke mok

Veel mogelijkheden in opmaak.

Uitstekend!

Het ontwerpen gaat gemakkelijk, veel mogelijkheden, vriendelijke geprijsd. De bestelling een dag later al binnen! Ik zal ik zeer tevreden de volgende keer weer bestellen!

Snelheid, kwaliteit en netheid FANTASTISCH. Ik blijf het zeker doen voor bepaalde gelegeheden.

Super blij met de mok, goede kwaliteit en super snel afgeleverd

Erg blij mee

Alles perfect!

Foto is perfect gedrukt op mijn mok, en ik kan alvast zeggen dat het een iconisch object wordt op werk.

Snel en correct afgehandeld! We hadden per ongeluk maar 1 kopje besteld in plaats van 2, we stuurden een berichtje er achter aan en de order werd gewijzigd waardoor we op de afgesproken leverdatum meteen 2 kopjes kregen. Onze complimenten!

Mijn favo mokkenbedrukken

Ze is heel veel heel vriendelijk!

3 mokken bedrukt, goed ontvangen

Ik heb drie mokken laten bedrukken met een foto. De afbeelding is wat lichter en minder scherp dan ik had verwacht, maar ik vind ze toch leuk. Mijn toestel is wat ouder dus daar kan het goed aan liggen. Zorg voor een goede kwaliteit van de foto. Maandag besteld, dinsdag al ontvangen!

Snel, heel leuk resultaat, zeker niet duur voor kleine oplage. Prima contact klantenservice.

Snelle levering, maar veel tassen stuk.

6 tassen hebben de reis niet overleefd. Wanneer mag ik de nieuwe tassen verwachten?

Topservice

Duidelijke website en zeer snelle levering.

Helemaal goed

Leuke site met veel mogelijkheden, snel bezorgd, uitstekend verpakt. Aanrader!

Zinkstraat 1

4823AD Breda